Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Ärsyttävimmät istuintoverit

Ärsyttävimmät istuintoverit lentokoneessa

Onneksi olkoon! Olet varannut loman, pakannut laukut ja pääsit pitkien jonojen läpi chick-in tiskillä ja turvatarkastuksessa. Juuri kun olet kiinnittänyt turvavyön ja rentoudut, sinun vierustoverilla on jotain tärkeää sanottavaa. Sinulle, tietenkin. He hyppäävät yhdestä aiheesta seuraavaan, syövät haisevaa ruokaa tai kuorsaavat olallasi. Kuulostaako tutulta?

Äskettäisen tutkimuksemme mukaan, nämä ovat eri vierustovereita, joita meillä kaikilla oli ilo (?) tavata. Auto Europen tiimi on luonut infografiikan kyselyn tuloksien perusteella. Nauti ja välttele... muita ihmisiä?

 


Klikkaa kuvaa alla ja tarkastele infografiikkaa!

 

Infografiikka: kamalimmat istuintoverit

 


Viikottaisen kovan työn jälkeen olet ansainnut itsellesi loman. Selviydyit lähtöselvityksestä, turvatarkastuksesta ja saavuit istumapaikallesi. Juuri kun luulet, että voit rentoutua, katsot ympärillesi ja tajuat, että vieressäsi istuu yksi seuraavista henkilöistä...

 

Itkevät lapset

Lapset ovat mukavia, mutta kun he itkevät minkä keuhkot sallivat pienessä tilassa, tiedät, että näin kuluu loppulentosi, ken tietää miten kauan. Et voi oikeastaan tehdä muuta kuin hankkia erittäin hyvät korvatulpat äänen vaimentamiseksi.

 

Nukkumatit ja kuorsaajat

Jos korvatulpat ovat hyvää laatua, ne voivat suojella sinua myös kuorsaavilta kanssamatkustajilta, ketkä eivät sitä huomaa tai voi tehdä asialle mitään. He ovat täydessä unessa ilman huolen häivää.

 

Huonosti käyttäytyvät lapset

Mitkään korvatulpat eivät pelasta huonosti käyttäytyviltä lapsilta. Jos koneessa on kanssasi yksi, voit vain yrittää olla huomioimatta heitä. Yritä leikkiä heidän kanssaan ja pitää huomio muualla tai anna heidän maistaa omaa lääkettään. Se voi olla jopa hauskaa.

 

Istuimensa kallistavat ihmiset

Ihmiset, ketkä eivät ota huomioon muita, löytyvät jokaiselta lennolta. Kaikki usein matkustavat ovat kilpailleet käsinojapaikasta tai henkilökohtaisesta tilasta edessä olevia istuinta kallistavia henkilöitä vastaan. Mitä voit tehdä? Kysy ystävällisesti heitä laittamaan istuin takaisin paikalleen tai laita taakse omasi lisätilaa varten.

 

Juopuneet ja kovaääniset matkustajat

Nämä ovat varmasti ärsyttävimmät. Aina äänessä, huonolla hajulla ja asiattomilla letkautuksilla. Mitä sanotkaan, he ovat valmiita haastamaan riitaa. Kannattaa jättää asia lentoemäntien hoitoon ja säästyt ongelmilta. Toinen vaihtoehto on myöskin juopua ja päästä lomafiilikseen.

 

Henkilökohtaiseen tilaasi tunkeutuvat ihmiset

Nämä ihmiset kuuluvat samaan kategoriaan kuin edellä mainitut tilaa vievät ihmiset. Kun mahdollista, etsi ikkunapaikka. Pilvien katselu on erinomainen tekosyy esittää nukkuvaa - lennon lähdöstä laskeutumiseen.

 

Ihmiset, ketkä ottavat pois sukat ja kengät

Hyi! Korvatulpat auttavat ehkäisemään ääniä, mutta emme keksi mitään, mikä estäisi hajuja, tai huonoa makua. Voit myös pyytää lentoemäntää puhumaan kyseiselle henkilölle, tai nuuhkaise liiotellusti ja väännä kasvosi huonoon ilmeeseen.

 

Liikaa puhuvat ihmiset

Taas kerran, pilvien katselu auttaa tässäkin, tai jos et saa ikkunapaikkaa, nukkuvaa esittämisen pitäisi toimia samalla tavalla. Parempi on laittaa kuulokkeet korviin ja silmät kiinni - näin voit estää kaksi täkeintä aistia vastaanottamasta mitään ympärilläsi.

 

 

Mutta muista! Parin tunnin pituisen lennon jälkeen voit nauttia lomastasi!

 

Infografiikka: kamalimmat istuintoverit

 


 
Click on the image below for the full infographic
 
Infografiikka - Ärsyttävimmät istuintoverit lentokoneessa
 

Valitse asuinmaasi
close