Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Autonvuokrauksen muistilista

Autonvuokraus - Muistilista

Auton vuokraaminen on paras tapa nauttia lomakohteestasi täysillä. Jotta voit varmistaa, että kokemuksesi ei mene pilalle odottamattomien yllätysten takia, sinun kannattaa varmistaa, että tiedät, mitä kaikkea sinun tulee pitää mielessä vuokratessasi autoa. Näitä asioita ovat ikärajoitukset, lisäsuojat, rajojen ylitystä koskevat rajoitukset ja esimerkiksi yhdensuuntaiset vuokrat. Ei huolta, meidän uusi infografiikkamme on nyt täällä kaikista tärkeimmillä tiedoilla helposti luettavissa ja ymmärrettävissä. Jos sinulle tulee kysyttävää, ota meihin yhteyttä!

 

Auto Europe tunnetaan mahtavista autonvuokrauksen tarjouksista lukuisissa kohteissa ympäri maailmaa. Jotta voime varmistaa, että asiakkaamme voivat ottaa meihin yhteyttä ongelmitta kysymyksiä varten koko vuokran ajan, meidän asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä. Tutki tarjouksiamme nettisivuillamme ja varaa haluamasi auto jo tänään!

 

Oman auton vuokraus on helppo tapa tehdä matkastasi stressittömän. Mikä voikaan olla hauskempaa, kuin matkustaminen haluamaansi kohteeseen kaveriporukalla tai perheen kanssa, vuokrata auto ja aloittaa matka? Ennen auton vuokrausta tarkista, mitä muuta pakollisten asiakirjojen lisäksi sinun on pidettävä mielessä autoa noutaessa.

 


Klikkaa kuvaa ja avaa infografiikkamme!

 

Infografiikka: Autonvuokrauksen muistilista


 

Ikärajoitukset

Ikärajoitukset

 

Autonvuokrauksen ikärajoitus saattaa vaihdella 18-25 vuoden välillä ja usein maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu. Useimmat autovuokraamot myös vaativat vähintään 1-2 vuoden vanhaa ajokorttia. Joillakin autovuokraamoilla on maksimi-ikäraja.

 

Lisäsuoja

 

Useilla autovuokraamoilla perushinta ei kata kaikkia vahinkoja. Voit ostaa lisäsuojia paikan päällä tai tutustu Auto Europen omavastuun hyvitys- tai Soper Cover paketteihin.

 

Matkustusrajoitukset

 

Etenkin suurimmissa, useamman osavaltion valtioissa tai maissa, joilla on äärimmäiset sääolosuhteet tai luonnon olot, autovuokraamoilla on tarkat rajoitukset. Joskus matkustaminen maan eri osiin on kielletty tai rajoitettu, ajaminen vedessä, rannoilla tai maastossa ei ole sallittu ja autoja ei saa viedä saarille.

 

Rajoitetut kilometrit

 

Suunnittele matkasi ja valitse vuokra-autosi viisaasti. Joillakin autovuokraamoilla on rajoitetut kilometrit ja saatat joutua maksamaan paljon enemmän lisäkilometreistä.

 

Lisäkuljettajat

Lisäkuljettajat

 

Autovuokraamot veloittavat lisäkuljettajista ja heillä on rajoituksia. Joskus puoliso voi ajaa ilman lisämaksua tai varsinkin kesällä, lisäkuljettaja voi sisältyä hintaan.

 

Tiemaksut

 

Jotkut autovuokraamot vaativat tiemaksujen erikoislaitteen hankkimista ja jotkut tarjoavat mahdollisuuden maksaa tiemaksut autoa palauttaessa. Myös matkustaminen tietyille alueille tai niiden ylittäminen voi olla lisämaksullista.

 

Valtion rajojen ylittäminen

 

Jokaisella autovuokraamolla on omat rajoitukset ulkomaanmatkustamista koskien. Merkitse matkustusmaat varaukseen ja me vahvistamme, salliiko autovuokraamo matkustamisen ja maksaako se.

 

Yhdensuuntainen vuokra

 

Jos et palauta autoa vuokratoimistoon, tämä voi maksaa ja on vahvistettava paikallisen autovuokraamon kanssa. Jos vuokraa yhdensuuntaisen vuokran varausjärjestelmästämme, me ilmoitamme sinulle saatavuudesta ja mahdollisesta lisämaksusta.

 

Lastenistuin

Lisävarusteet

 

Tarvitsetko lastenistuimen tai navigaattorin? Sivujemme kautta voit lisätä lisävarusteet ennakkoon varausjärjestelmässä. Me vahvistamme asian paikallisen autovuokraamon kanssa, jotta saat kaiken saapuessa ja maksat paikan päällä.

 

 
Klikkaa kuvaa alla ja avaa infografiikka
 
Infografiikka: Autonvuokrauksen muistilista
 

 
Valitse asuinmaasi
close