Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: VESA-MATTI - March 19, 2018
 • Erikoispyyntöjen (lastenistuin, rajanylitys) vuoksi varauksen yhteydessä ilmoitettiin, että varauksen varmistumisesta ilmoitetaan minulle erikseen. Varausvahvistusta ei kuitenkaan saapunut. Sain sen v ... asta kun pyysin sitä asiakaspalvelusta. Muilta osin varaus toimi hyvin.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: MATIAS - March 6, 2018
 • Varausvahvistuksen saatuani olisi vielä mahdollista muuttaa varausta jos tulee reissusuunnitelmaan muutoksia.
 • Arvostelija: MIKA - February 23, 2018
 • Navigaattori alkoi toimimaan vasta 20.02.2018. Siihen asti se harhaili jossain Ruotsissa, kun asetettiin määränpää Fiechten Im Kaunertal. Navigaattorin mukaan matkaa olisi ollut 1700km.
Saksan alppireitti

Saksan alppireitti: Koe pisin lomareitti Saksassa

 

Pisin lomareitti Saksassa - Alppireitti

 

Kysy autoharrastajilta, mitä reittiä he haluaisivat ajaa uudestaan ja uudestaan unelmiensa autolla. Mahdollisuudet ovat, että he valitsevat Saksan Alppireitin. Aivan kuten Saksan satumaareitti, Saksan alppitie on erityisen tärkeä useimmille kuljettajille sen ihmeellisten maisemien takia.

 

Suunnitelmat rakentaa Saksan alppitie esitti Saksan matkailuklubi ensimmäistä kertaa vuonna 1932 ja rakennustyöt aloitettiin vuonna 1933. Vain kuudessa vuodessa, 275 kilometriä pitkä reitti oli jo rakennettu. Nykyään lomareitti on yli 450 kilometriä pitkä alkaen Lindausta Bodenjärven lähellä Sveitsin rajalla ja päättyy Berchtesgadeniin Königsee-järvellä, vain 30 kilometrin päässä Salzburgista Itävallassa.

 

Aja Saksan alppireittiä pitkin Saksan ja Itävallan rajalle ja koke pitkä maisemareitti, joka vie 25 linnan (mukaan lukien kuuluisa Neuschwanstein, Hohenschwangau ja Linderhof), 21 järven ja 64 Baijerin vuoristokylän ohi - todellakin aika vaikuttava kokoelma nähtävyyksiä. Täydellinen luonto ja erinomainen teiden laatu tekevät Saksan alppireitistä ihanteellisen kohteen. Silkinpehmeät tiet tekevät matkasta hyvin erikoisen kokemuksen. Tee autonvuokraus Auto Europen kautta ja ihastu Saksan alppimaisemiin.


Saksan kiertomatkan yleiskatsaus: Saksan alppireitti

 

Saksan alppireitti päivä 1

Aloita seikkailusi pitkin Saksan alppitietä Lindaussa. Kävele pitkin Bodenjärveä tai käy upeassa kaupungissa. Aloita sitten matka vaikuttavalla vuoristoalueella Baijerissa! Lue lisää...

 

 

 

 

Saksan alppireitti päivä 2

Ensimmäinen pysähdyspaikka kiertomatkallasi Saksan alppitietä pitkin on luonnonkaunis Immenstadt. Kävele rauhassa kaupungin läpi tai käy yhdessä kauneimmista katedraaleista Baijerissa - Wies kirkossa. Lue lisää...

 

 

 

Saksan alppireitti päivä 3

Kolmantena päivänä meidän alppireitillä voit kokea joitakin kaikkein henkeäsalpaavimmista maisemista koko Saksassa! Pysähdy Tegernseessä, Reit im Winklissä ja Ruhpoldingissa ennen matkaasi kuvankauniin täydelliseen kaupunkiin ja kansallispuistoon Berchtesgaden! Lue lisää...

 

 

 

Saksan alppireitin kiertomatka
ReittiEtäisyys (km) Arvioitu kesto
Münchenin lentokenttä - Lindau2092 tuntia
Lindau - Immenstadt5656 minuuttia
Immenstadt - Steingaden72,61 tunti
Steingaden - Benediktbeuern51,3
52 minuuttia
Benediktbeuern - Reit im Winkl1071 tunti, 39 minuuttia
Reit im Winkl - Berchtesgaden62,41 tunti
Yhteensä:558,3
7 tuntia 30 minuuttia

 


Suunnittele etukäteen: Matkapalvelut kiertomatkallesi Saksassa

 

 

Saksan alppireittiä pitkin, päivä 1: Lindau Bodenjärvellä

 

Saksan alppireitti päivä 1

 

Kiertomatka Saksan alppitiellä alkaa viehättävästä Lindausta Bodenjärvellä. Helpoin tapa päästä Lindauhun on Münchenin lentokentältä. Aloita kiertomatkalla Münchenissä tai varaa auto Auto Europe etukäteen ja nouda ajoneuvo Lindausta.

 

Kannattaa suunnitella pitkiä kävelymatkoja tai edes yksi tarjottu opastettu kierros Lindaussa. Se on melko pieni kaupunki ja paras tapa tutkia sitä on jalkaisin tai polkupyörällä.

 

Tutustu uskomattomaan arkkitehtuuriin Lindaussa pitkän kävelyn aikana. Alkaen 20 metriä korkeista Baijerin leijonista vanhalle raatihuoneelle ja Mang tornille, entiselle sataman majakalle, matkalla esiintyy nähtävyyksiä yksi toisensa jälkeen. Kaupunki erinomainen lähtökohta päiväretkelle autonvuokrauksella Lindausta viereisille satamille Bregenzin Konstanz ja Friedrichshafen.

 

Kaupunki tarjoaa samoin myös vilkkaan ostoskadun, josta voi ostaa kaikenlaisia tavaroita, alueen ruokaa ja matkamuistoja. Vanhakaupunki vie sinut takaisin keskiaikaan.

 

Nautittuasi herkullisen illallisen yhdessä erinomaisia ravintoloista, kuten Wissingers Schlechterbraussa, Gasthof Alte Post, rentoudu yhdessä Lindaun monista hotelleista, jotka tarjoavat aina erinomaista palvelua ja anteliasta mukavuutta. Bayerischer Hof, Hotel Garni Brugger ja Island Hotel ovat joitakin parhaimmista hotelleista Lindaussa. Runsas Baijerilaisen aamiaisen jälkeen olet valmis lähtemään tien päälle kiertomatkalle Lindaussa ja edelleen alppireitille! Ota B32 ja valmistaudu matkalle.

 

Saksan alppireitti kiertomatka Lindau kartta

   Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta

Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

 


Suunnittele ajoissa: Matkapalvelut kiertomatkallesi Saksassa

 

Takaisin alkuun


Saksan alppireittiä pitkin, päivä 2: Immenstadt, Wieskirche, Benediktbauern

 

Saksan alppireitti kiertomatka päivä 2

 

Jos jätät Lindaun aamiaisen jälkeen, tulet kauniiseen Immenstadtiin vielä varhain aamulla. Kaupunki on jo pitkään ollut matkailukohde hiihtäjille, retkeilijöille ja vuoristoisen ulkoilun harrastajille. Lisäksi Immenstadtissa on myös kaksi ihanaa museota: Hofmühle ja Bergbauernmuseum.

 

Saksan alppitie WieskircheYmpäri kaupunkia löytyy kymmeniä historiallisesti arvokkaita rakennuksia ja erinomaisia esimerkkejä 1700-luvun arkkitehtuurista. Jotkut upeimmista nähtävyyksistä Immenstadtissa ovat Laubenberger linnan kivirauniot ja Königsegg linna. Matkustatko Immenstadtiin heinäkuussa? Saavut silloin kaupunkifestivaalille Allgäu Triathlon tai juuston ja viljeliöiden markkinakokemukselle. Kaupunki on vain lyhyen kivenheiton päässä Kemptenistä.

 

 

Seuraava pysähdyspaikka reittisuunnitelmassa on Wieskirche Steingadenin lähellä Saksan alppireittiä. Matka kestää enintään noin tunnin. Katedraalin talot ovat hienoimpia esimerkkejä rokokoon arkkitehtuurissa. Kesäkuun lopun ja elokuun alun välillä olet tervetullut osallistumaan useille konserteille, jotka järjestetään kirkossa.

 

Saksan alppireitti Wieskirche Walchensee

Autonvuokraus Saksassa Auto Europelta vie sinut helposti Wieskirchestä Wallgauhun alle tunnissa. Wallgau on viehättävä vuoristokylä maatiloilla 1600-luvulta. Lähellä sijaitsee Walchensee, Saksan suurin ja korkein Alppien järvi. Hissi vie sinut koillisosassa olevalle Herzogstandin vuorelle, josta on ainutlaatuinen näkymä järvelle.

 

Wallgaussa on useita upeita yöpymismahdollisuuksia. Parkhotel Wallgau on esimerkiksi erittäin suosittu matkailijoiden kesken. Niin on myös hotelli Wallgauer Hof, Gasthof Zur Post ja Pension PAX. Vaikka Wallgau on kooltaan vaatimaton, sieltä löytyy varmasti joitakin erinomaisia ravintoloita, kuten Gasthof Isartal, Golfalm Wallgau ja Holzer Café Alpenblick. Autonvuokraus Saksasta alppireitille tarjoaa niin paljon joustavuutta matkan aikana!

 

 

 

Saksan alppireitti Immenstadt kartta

 Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta
Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

Takaisin alkuun


Saksan alppireittiä pitkin, päivä 3: Tegernsee, Reit im Winkl, Ruhpolding

 

Saksan alppireitti kiertomatka päivä 3

 

Seuraava matkan etappi Saksan alppireitillä vie omalla autonvuokrauksella Tegernseelle, pikkukaupunkiin, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Kivellä kohoava linna, joka tunnettiin aiemmin nimellä benediktiiniläisluostari panimolla, on kaunis historiallinen rakennuskokonaisuus. Vaikka panimoa ei ole enää olemassa, kuuluisa baijerilainen olut on edelleen tarjolla vierailijoille. Kierros linnassa on yksi näkemisen arvoisista nähtävyyksistä tällä kiertueella.

 

Saksan alppireitti kiertomatka Tegernsee

Veneretki Tegern-järvellä tai luonnonkaunis köysirata ovat toinen suosittelemamme tapa viettää vapaa-aikaa Tegernseellä. Koska kaupunki on vauras, sieltä löytyy joitakin kalleimmista kiinteistöistä Saksassa. Mutta tästä ylellisyydestä huolimatta, hotellit ja ravintolat alueella ovat suhteellisen edullisia. Joten mene ja nauti kiertomatkasta Tegernseellä.

 

Kun olet kiertomatkalla Baijerin alppireitillä vuokra-autolla, suuntaa viehättävään Reit im Winkliin vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Runsaasti pieniä järviä tekee maisemasta täydellisen paikan piknikille.

 

Seuraava pysäkki on viehättävä Ruhpoldingin kaupunki. Vierailullasi Ruhpoldingissa varmista, että vietät aikaa Pyhän Georgen kirkolla. Kirkko sijaitsee keskellä kaupunkia ja on epäilemättä yksi vaikuttavimmista ja omalaatuisimmista kirkoista, joita näet elämässäsi.

 

Matkasi tavoitteena on Berchtesgaden, joka on vain 45 minuutin ajomatkan päässä läpi kaikkein rehevimpiä laaksoja Saksassa. Kun saavut Berchtesgadeniin, sinua varmasti kiehtoo sen kauneus ja henkeäsalpaavat näkymät Alpeille. Berchtesgaden on ympärivuotinen kohde. Talvella se on hiihtäjien paratiisi, kun taas kesällä se muuttuu värikkääksi kuvakirjaksi ja on laadukas matkailukohde Alppien sydämessä.

 

Saksan alppireitti Berchtesgaden kansallispuisto

 

Historialla on merkittävä rooli Berchtesgadenissa. Huolimatta Hitlerin ja hänen natsihallinnon valittavista yhteyksistä, kaupunki on saanut paljon kulttuurista merkitystä. Museossa Royal Castle on dokumentoitu yksityiskohtaisesti kruununprinssi Rupprechtin elämä. Sen kokoelma uskonnollista taidetta tarjoaa taidetta, jota on luonut osa maan merkittävimpiä taiteilijoita. Toinen tärkeä museo Berchtesgadenissa on kotiseutumuseo, joka sijaitsee Adelsheimin palatsissa, jonka näyttelyesineet sisältävät joitakin kaikkein arvokkaimmista puukaiverruksista alueella.

 

Korkealla Berchtesgadenin pohjoisella rinteellä Hohen Gollissa piilee Obersalzberg. Historian harrastajat tietävät tämä ylellisen vuoristopiilopaikan Hitlerin alppimajana, Adlerhorst tai Eagle'S Nest. Obersalzbergissa löytyy Hotel zum Türken, jossa vierailijoille tarjotaan kiertue, johon kuuluu sisäänkäynti entiseen natsien johtamaan hotelliin pientä maksua vastaan. Hotelli sijaitsee bunkkerisokkelossa ja tunneleissa, jota aikoinaan käytti Hitler ja hänen natsikenraalit. Matkat Kotkanpesään ovat myös mahdollisia. Tämä luksushotelli tarjoaa merkittävän näkymä vuorenhuipulta ja siellä on myös ravintola.

 

Hotellit Berchtesgadenissa myöskin osaltaan jättävät sinulle hyvän vaikutelman matkalta. Monet ovat varustettu raskaaan puu korostuksella, kattopalkeilla ja hienolla rekvisiitalla, tarkoituksena antaa vieraille täydellinen alppikokemus. Lisäksi jotkut hotellit, kuten Alpenhotel Denninglehen, tarjoavat erinomaiset näkymät ympäröiville vuorille.

 

Saksan alppireitti kierotmatka Adlernest Jos olet suunnitellut vuokra-autosi palautusta ja matkustaa kotiin tai lentokentälle junalla, suosittelemme yöpymistä Hotel Gruenbergerissä, joka sijaitsee aseman lähellä. Sillä on oma terassi, josta näkyy Ache, internetkahvila ja monenlaisia hyvinvointipalveluja.

 

Hienon ja ainutlaatuisen tunnelman takaa hotelli Wittelsbach vuodelta 1892. Yhtenä vanhimmista alueista se on myös yksi suosituimmista kohteista vierailijoille. Jos haluat nauttia perinteisestä ja vaikuttavasta vuoristomaisemasta tässä upeassa hotellissa, kannattaa ehdottomasti tehdä varaus etukäteen.

 

 

Saksan alppireitti kierotmatka Berchtesgaden kartta

 Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta
Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

Takaisin alkuun


Saksan alppireitti: Matkusta kauniita maisemia pitkin Saksan teillä

 

Vuokra-autolla ajaminen Saksan alppireittiä pitkin vie kuusi tai seitsemän tuntia alusta loppuun, jos et halua pysähtyä missään matkan varrella. Kuitenkin suosittelemme vähintään kolmen tai neljän päivän vierailua lukuisilla nähtävyyksillä pitkin 450 kilometrin maisemareittiä.

 

Koe luonnon kauneutta alkaen Lindausta ja Friedrichshafenista Bodenjärvellä aina Schönau am Koenigsseellä Baijerin Alpeilla. Meidän kattavassa matkaoppaassa Saksan alppireitin kiertomatkasta Auto Europe antaa sinulle tarvittavat vihjeet ja ehdotuksia nähtävyyksistä, ravintoloista ja hotelleista. Jos haluat tehdä sen nyt, syötä haluamasi päivämäärät ja muut parametrit meidän varausjärjestelmään ja saat listan kaikista saatavilla olevista autoista unelmiesi matkalle pitkin Saksan alppireittiä. Voimme nyt toivottaa ihanaa lomaa!

 

Saksan alppireitti kiertomatka Berchtesgaden vuoret

 

Takaisin alkuun


Valitse asuinmaasi
close