Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: KAISA - May 19, 2018
 • Nettitilaus ja maksu sujui hyvin. Selvät paperit asioista ja jopa suomenkielellä.
 • Arvostelija: JAN Ï¿½STEN - March 21, 2018
 • Hinta näin pienestä autosta kova. Autossa aika paljon naarmuja mutta toimi hyvin. Hyvin vaikea löytää takaisin vuokrauspaikalle. Valaistus vuokrauspaikassa heikko autoa tyhjentäessä, tavaroita unohtuu ... helposti autoon. Henkilökunta kielitaitoinen ja ystävällinen
 • Lue lisää
 • Arvostelija: HEIKKI - September 11, 2017
 • Vakuutusehdot ja lisävakuutukset vaikeaselkoisia.
 • Arvostelija: PAULI - September 11, 2017
 • It was hard to see how visiting (and some other things) another country affects the price and terms.
Kiertomatka Bretagnessa

Bretagnen kiertomatka - Saint-Malosta Rennesiin

 

Bretagne kiertomatka - Saint-Malo - Rennes

 

Päättäminen, minne haluaisit matkustaa seuraavaksi voi olla pelottava ja vaikea tehtävä. Valtavalla määrällä houkuttelevia kohteita ympäri maailmaa voi olla todella vaikea tehdä päätös, minne mennä...


Auto Europe on täällä auttamassa sinua matkasi suunnittelussa. Meidän kiertomatkan vinkit Ranskassa tukee sinua reittisi päättämisessä ja vie sinut kaikkein idyllimmille ja ikonisimmille matkakohteille maailmassa. Tältä sivulta löydät tietoa räätälöidystä unohtumattomasta kiertomatkasta Bretagnessa Saint-Malosta Rennessiin.

 

Ranska on jo vuosia ollut yksi suosituimmista matkakohteista ympäri maailmaa ja hyvästä syystä: kulinaarisuus on uskomattoman monipuolista ja historialliset perinteet eri alueilla ovat todella kiehtovia. Pääkaupunki Pariisi ei ole aino kohde, jossa sinun tulisi ehdottomasti käydä. Kunnat Bretagnessa tarjoavat alueellisia aarteita, joita ei löydy mistään muualta. Bretagne, pohjoisin alue Ranskassa, on täynnä historiaa ja kiitoksena eri kulttuurien vaikutuksesta eri vuosisadoilla, siitä on tullut Britannian ja Ranskan kulttuuriin sulautuma, jonka juontaa juurensa Rooman ajoista lähtien. Missään muualla Ranskassa et voit nauttia niin ainutlaatuisesta yhdistelmästä vaikuttavia nähtävyyksiä, gastronomiaa ja historiaa. Voukraa auto autovuokraamosta Bretagnessa, sillä se on hyvä tapa nähdä kaikki, mitä on tarjolla!

 


Bretagnen kiertomatkan yleiskatsaus


  

Kiertomatka Ranska Bretagne Saint-MaloKiertomatka Ranska Bretagne Dinan

 

Kiertomatka Ranska Bretagne Montauban-de-BretagneKiertomatka Ranska Bretagne Rennes

Kiertomatka
Etäisyys (km)Matkan kesto
Pääreitti

Saint-Malosta Dinaniin
33 km31 minuuttiaD137 - E401
Dinanista Montauban-de-Bretagneen
37 km30 minuuttia 
D776 - N12
Montauban-de-Bretagnesta Rennesiin
32 km32 minuuttiaN12 - E50

 

 

Bretagnen kiertomatka, päivä 1: Muurien ympäröimä kaupunki Saint-Malo

 

Kiertomatka Ranskassa Bretagne Saint-Malo

 

Saint-Malon tapahtumat ja nähtävyydet: Tervetuloa ensimmäiselle matkan päivälle Bretagnen läpi! Aloitamme matkan entisessä merirosvolinnoituksessa Saint-Malossa, joka yksi suosituimmista matkakohteesta alueella. Saint-Malon suurin ja vaikuttavin matkailukohde on niin sanottu La Ville Intra-Muros, joka löyhästi käännettynä tarkoittaa "muurien ympäröivää kaupunkia". Keskiajalla rakennetta käytettiin antamaan suojaa brittejä vastaan. Seinien sisällä löydät kaunista arkkitehtuuria ja monumentteja ja vapaan pääsyn muurille, josta on unohtumaton näkymä kaupunkiin ja merelle.


Saint-Malon pohjoisrannikko on suosituin kesäkohde innostuneille rantakävijöille. Satamasta löytyy useita yksityisiä ja kaupallisia veneitä, joita voi vuokrata kiertueelle ympäri kaupunkia Englannin kanaalissa. Jos olet menossa kiertomatkalle Saint-Maloon kesällä, älä missaa maailman kansanperinnefestivaalia Folklore du Mondea sen tanssi- ja teatteritapahtumilla keskusaukiolla, joka esittää eri kulttuureita.


Kiertomakta Ranska Bretagne Saint-Malo ravintolatSaint-Malon ravintolat, baarit ja yöelämä: Saint-Malo, kuten loput Bretagnesta, on koti erityisen mielenkiintoiselle sekoitukselle kulttuurivaikutuksia. Paikallinen ravintolaelämys on lähinnä perinteistä Breton ruokaa: Breton ohukaisia (makeat ja suolaiset), simpukat, osterit ja Kouing Aman - leivonnaisen valmistettu voista ja sokerista, joka tarjoillaan tulikuumien omenoiden kanssa. Historiallinen brittiläinen vaikutus tarjoaa mielenkiintoista kulinaarista kontrastia perinteiselle englantilaiselle ruoalle. Tutustu ruokiin täynnä tuoreita mereneläviä, joita voit löytää vain Bretagnesta.

 

Pienenä rannikkokaupunkina Saint-Maloa ei tuneta vilkkaasta yöelämästä ja toisin kuin muualla Ranskassa, ei ole erityisen tunnettua viiniä. Bretagne on tehnyt itsensä tunnetuksi muista erikoisuuksista: omenaviini, omenabrandy, hunajaviiniä ja muscadet (makea viini) ovat suosittuja juomia Saint-Malossa ja menevät hyvin ohukaisruokien kanssa, joita voit nauttia vain kaupungissa.

 

Saint-Malon hotellit ja majoitus: Saint-Malossa on olemassa lukuisia majoitusvaihtoehtoja ja kaupungin läheisyys rantaan sekä vaikuttava näkymä merelle tekevät kaupungista erittäin suositun majapaikan. Jos olet etsimässä parhaita hotelleja Saint-Malossa henkeäsalpaavilla näkymillä merelle, kannattaa harkita hotelli Le Nouveau Mondea, neljän tähden hotellia, joka sijaitsee muutaman minuuttia kävelymatkan päässä kaupungin muurilta, kuvankauniita rantoja ja kaupungin keskustaa. Hotellin palveluihin kuuluu myös lämmitetty uima-allas, kylpylä, hotellin ravintola, baari ja WLAN-palvelut. Jos etsit jotain edullisempaa luopumatta ensiluokkaisesta sijainnista ja mukavuudesta, suosittelemme keskitettyä Cartier hotellia, joka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikista tärkeimmistä nähtävyyksistä.


Kiertomatka Saint-Malosta Dinaniin

Mahtavat reitit Saint-Malosta: Lähde autovuokraamosta Saint-Malosta D137 tien kautta etelään ja seuraa opasteita, jotka johtavat E401 moottoritien suuntaan Dinaniin. Tällä reitillä ohitat monia luonnonkauniita näkymiä ja valokuvan arvoisia maisemia Englannin kanaalin rannikolla ja sen ihanissa kylissä. Historiallisesta arkkitehtuurista kiinnostuneet vierailevat innoissaan eri linnoissa vain lyhyen ajomatkan päässä E401 tieltä, kuten Chateau de la Belliere ja Chateau Dinan.

 

Suunnittele ajoissa: Matkustustietoa kiertomatkalle Saint-Maloon

 

Takaisin alkuun

 

Bretagnen kiertomatka, päivä 2: Löydä Dinan

 

Kiertomatka Ranskassa Bretagne Dinan

 

Dinanin tapahtumat ja nähtävyydet: Suhteellisen pienestä koosta huolimatta, Dinan on keskiaikaisen arkkitehtuurin mekka ja on ainutlaatuisella maantieteellisellä sijainnilla. Näkymä kukkulan yli Rance-joelle tekevät Dinanista täydellisen kohteen luonnon ystäville ja kaupungin tutkimusmatkailijoille. Monia alkuperäisiä keskiaikaisia rakenteita, osittain 1300- luvulta, kuten alkuperäiset kaupungin muurit, voi nähdä lähes koskemattomassa kunnossa kaupungin alueella.


Huomaatte useita kirkkoja ja historiallisesti merkittävää arkkitehtuura, mukaan lukien myöhäis-goottihenkisiä rakennuksia kuten St. Malon kirkko, romaaninen Pyhän Vapahtajan kirkko ja herttuatar Annen torni, hautautuneena legendaan. Rikas kaupungin historia soveltuu hyvin vuosittaiselle Fete des Remparts festivaalille, jonka aikana kaupungille annetaan keskiaikainen muodonmuutos ja myös paikalliset pukeutuvat tämän ajan mukaan.


Kiertomatka Ranskassa Bretagne Dinan ravintolatDinanin ravintolat, baarit ja yöelämä: Dinan on oikea paikka nauttia paikallisia ja kotitekoisia ruokia. Suuremmissa kaupungeissa, jonne pääsee helposti autolla autovuokraamosta Dinanissa, voi olla vaikea löytää tällaisia aitoja aterioita. Dinan, toisaalta, on siunattu lukuisilla rauhallisilla ravintoloilla. Huomionarvoista täällä on La Mare Pourcel, puoliksi hirsitalo peräisin 1500-luvulla, jossa tarjoillaan perinteistä ranskalaista ruokaa, jossa on Bretagnen piirteitä. Kannattaa myös kokeilla Le Cantorberyä, joka erikoistunut kalaan, joka on keitettävä perinteisellä keskiaikaisella avotulella.

Dinanissa on suhteellisen vähän mahdollisuuksia illanviettoon, koska täältä et löytää klubi-ilmapiiriä niin kuin saatat suurissa kaupungeissa. Löydät kuitenkin monia pieniä baareja ja oleskelutiloja. Kokonaisuutena yöelämä Dinanissa on paljon hiljaisempi ja rennompi kuin suurissa kaupungeissa.


Dinanin hotellit ja majoittuminen: Nyt kun olet viettänyt koko päivän etsimässä Dinanin salaisuuksia ja maistelemassa joitakin paikallisia herkkuja, on aika löytää hotelli. Kuten voidaan odottaa, Dinanissa on lukemattomia bed & breakfast vaihtoehtoja. Jos olet päättänyt suosia hotellia majatalon sijasta, suosittelemme Residence MMV Duguesclinia, jossa voit nauttia mukavuuksista, kuten uima-allas, ilmainen WLAN, aamiainen, satelliitti-tv ja huone, jossa on täysin varustettu keittiöyksikkö.

 

Kiertomatka Dinanista Montauban-de-BretagneenMahtavat reitit Dinanista: Kun jatkat kiertomatkaa Dinanista, suosittelemme, että lähdet itään D794 tielle, joka yhdistää tielle D137 ja lopulta vie Montaubanin suuntaan D20 tietä pitkin. Matkalla voit ihailla useita linnoja. Kaunis Chateau de Caradeuc sijaitsee hieman Montaubanin ulkopuolella. Tämän tie on täynnä lukemattomia kuvan arvoisia maisemia sekä pienissä kaupungeissa ja kylissä tarjotaan herkullista ruokaa, joka tekee niistä hyvän paikan pysähtyä välipalalle.

 

Suunnittele ajoissa: Matkustustietoa kiertomatkalle Dinanissa

 

 

 

Bretagne kiertomatka, päivä 3: Historiallinen Montauban-de-Bretagne

 

Kiertomatka Ranskassa Bretagne Montauban-de-Bretagne

 

Montauban-de-Bretagnen tapahtumat ja nähtävyydet: Vaikka kaupunki usein unohdetaan paremmin tunnettujen kohteiden sijaan, Montauban-de-Bretagne on täydellinen paikka vierailla matkailijoille, ketkä haluavat tutustua historiaan ja kulttuurin alueella ilman turistilaumoja. Kun olet ajanut autovuokraamosta Montaubanissa, kannattaa vierailla linnoituksessa, joka on yksi vanhimmista Bretagnessa ja koskematon esimerkki arkkitehtuuria keskiajalta. Toinen rakennus, jolla on suuri historiallinen merkitys on Notre Dame de Lannelou kappeli, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.


Matkustajille, ketkä arvostavat luonnon kauneutta Bretagnen alueella, Montaubanin metsä on ihanteellinen valinta. Alue käsittää 580 hehtaaria luonnonsuojelualuetta, jonne pääsee vaellusreittejä tai pikkuteitä pitkin. Vietä päivä vaeltamassa kauniin metsän läpi ja pakkaa tarvittavat välineet maukasta piknikkiä varten henkeäsalpaavilla pysähdyspaikoilla matkan varrella.


Kiertomatka Ranska Bretagne Montauban-de-Bretagne ravintolatMontauban-de-Bretagnen ravintolat, baarit ja yöelämä: Valikoima ruokahalua herättäviä ruokailuvaihtoja Montauban-de-Bretagnessa on samanlainen kuin Saint-Malossa ja Dinanissa: sekoitus perinteistä brittiläistä ruokaa, mereneläviä ja perinteisiä ranskalaisia ruokia. Vaikka kaupungin koko saattaa saada sinut ajattelemaan toisin, Montauban tarjoaa lukuisia paikallisia ravintoloita kauniilla ruokailutiloilla, jonka ihana ilmapiiri odottaa sinua. Michelin ravintolaopas suosittelee Le Relais De La Rancea, josta löydät perinteisiä ruokia ja äyriäisiä, tuoretta kalaa ja runsasta hummerikeittoa.


Aivan kuten muissakin edellä mainituissa kohteissa Bretagnessa, yöelämä Montaubanissa on hyvin hiljainen, mutta muista: jos haet aktiivisempaa klubielämää, meidän seuraava pysäkki Rennes saa sinut varmasti innostumaan ja täyttää toiveesi. Tarjolla olevissa viinibaareja, oleskelutiloissa ja Irlannin pubeissa voit rentoutua Montauban-de-Bretagnessa.

 

Montauban-de-Bretagnen hotellit ja majoittuminen: Toisin kuin verrattuna moniin ylellisiin ja kalliisiin vaihtoehtoihin muissa kohteissa Bretagnessa, hotellit Montaubanissa ovat enimmäkseen viehättäviä ja maalaismaisia majataloja. Mutta voiko olla mitään ihanampaa kuin kyky uppoutua täysin ranskalaisen kylän elämään yhdessä monista bed & breakfast majoituksissa tai pienissä hotelleissa siroteltu ympäri kaupunkia? Useimmat hotellit Montauban-de-Bretagnessa ovat niin sanottuja majoitus talossa-majoituksia, joita hoitavat perheet, joka tarjoavat erittäin viihtyisää tunnelmaa. Tuntuu siltä, kuin olisit vuokrannut asunnon täydellä palvelulla!

Kartta kiertomatka Montauban-de-Bretagnesta RennesiinMahtavat reitit Montauban-de-Bretagnesta: Kun jatkat kiertomatkaa Montaubanista Rennesiin, ota tie N12, joka yhdistää E50 moottoritien Rennesiin. Erilaiset pienemmät tiet alueella tuovat sinut monille usein unohdetuille linnoille ja viehättäville maisemille, joille pääset E50 moottoritietä pitkin. Kun pääset lähemmäksi Rennesiä, pysähdy Saint Gillesissä ja vieraile sen kauniissa laguunissa. Se ei ole vain hyvä paikka piknikille, voit myös nauttia ainutlaatuisesta vistasta rehevällä maaseutualueella.

 

Takaisin alkuun

 

Bretagnen kiertomatka, päivä 4: Eloisa yöelämä Rennesissä

 

Kiertomatka Ranskassa Bretagne Rennes


Rennesin aktiviteetit ja nähtävyydet: Saavut nyt Rennesiin kolmen päivän matkan jälkeen, joka on vienyt sinut Saint-Malon rannikolta historialliseen Dinaniin ja Montauban-de-Bretagneen. Kuten usein mainitaan matkaoppaissa, Rennes on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja on yksi parhaista paikoista lopettaa kiertomatka. Monet historialliset kiinnostavat kohteet kutsuvat Rennesiä kodiksi, mutta ehkä suosituin kohde kaupungissa on rauhallinen Thabor Estate. Paikka on massiivinen puisto vaikuttavalla kokoelmalla harvinaisia kasveja yli 100 erilaisella ruusulla, Afrikkalaisia ja Eurooppalaisia puita ja useita paikallisia ja ulkomaisia lintulajeja.


Rennes on yllättävän vilkas pieni kaupunki. Markkina-alue tarjoaa paikallisia tuotteita keskustassa ja on avoinna joka lauantai klo 06.00 - 13.30. Mikään ei anna sinun uppoutua ranskalaiseen elämäntyylin paremmin kuin vierailu näillä markkinoilla, koska voit nauttia vivahteista ranskalaista kulttuuria lähietäisyydeltä. Käynti Rennesin markkinoilla on pakko!

Kiertomatka Ranska Bretagne Rennes ravintolatRennesin ravintolat, baarit ja yöelämä: Ravintolaelämys Rennesissä on hyvin monipuolinen ja sen pitäisi olla helppoa löytää paikka, joka sopii juuri sinun ruokamieltymyksiin. Kuten Saint-Malo, Rennes on myös hulluna ohukaisiin. Voit löytää todellisen suuren valikoiman kulinaarisia ohukaisluomuksia lähes jokaisessa kulmassa. On tietysti myös paljon ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä ranskalaista ruokaa, sekä monipuolisia etnisiä ravintoloita, jotka tarjoavat suussa sulavia ruokia Turkin kebabista Välimeren gyrosiin. Aina kun päätät syödä, nautit varmasti ateriasta.

 

Rennes on tunnettu sen vilkkasta yöelämästä ja hyvästä syystä: kaupungissa on useita yönähtävyyksiä klubeista muihin bilekohteisiin, kuten baarit ja oluttuvat. Jos haluat käydä yhdessä suosituimmista yökerhoista, suosittelemme L'Espacea tai Delikatessenia. Molemmat ovat tunnettuja hurjasta energiasta, hyvästä musiikista ja laajasta valikoimasta cocktaileja. Rennompaa iltaa varten suuntaa Couleur kahvilaan, maalaukselliseen myöhäisillan kohtaamispaikkaan, joka tarjoaa cocktaileja ja yli 2000 muuta juomaa.


Rennesin hotellit ja majoittuminen: Pitkän juhlimisen jälkeen yöllä Rennesissä ei ole mitään, mitä tarvitset enemmän, kuin mukava sänky tyylikkäässä hotellissa. Hotellit sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä kaikista baareista ja klubeista Rennesin keskustassa, kuten Novotel Rennes, aivan keskellä kaupunkia. Hotelliravintola, baari, WLAN, uima-allas ja täysi huonepalvelu ovat mukavuudet, joita tarjotaan tässä hotellissa. Toinen erinomainen hotelli on Lecoq Gadby, urbaani lomakeskus kodikkaalla ilmapiirillä ja huomio kiinnittyy täysin kaikkiin yksityiskohtiin.


Kiertomatka Ranska Bretagne Rennes reititMahtavat reitit Rennesistä: Mitä tahansa suunnitelmia sinulla onkaan, kun lähdet autovuokraamosta Rennesistä, päätös on sinun. Voisit jatkaa kiertomatkaa Rennesissä ja ajaa Pariisiin, rakkauden kaupunkiin. Tai tee 60 kilometrin ajomatka Nantesiin ja nauti tämän tunnetun kaupungin hohdosta. Voit myös päättää lähteä jälleen yhdelle suunnittelemistamme kiertomatkoista Ranskassa ja tutustua maahan paremmin matkalla Nizzaan, Bordeauxiin tai mihin tahansa muualle sydämesi vie.

 

Valitse asuinmaasi
close