Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: OLAVI - March 19, 2018
 • Varasin ja maksoin auton 0 OV:llä. auto tsekattiin yhdessä ja katsottiin ympäri. Ei USAssa tarvinnut moista tehdä. Se on vakuutusyhtiön asia. Lisäksi perittiin joku 18,45 euron Visalla maksu lisä tms ... en oikein saanut selvää mikä. Ja tuo 1600 ja risat euroa meni varauksena oikein tililtäni aiemmin se on ollut ns pöytävarauksena joka on revitty palauttaessa. Onneksi oli tilillä katetta korotettu muutoin olisin ollut kusessa. kaikki muu toimi hyvin..
 • Lue lisää
 • Arvostelija: JUHA - April 24, 2017
 • Toivoisin täysvakuutuksellisia vaihtoehtoja, jolloin autoa ei tarvitsisi lainkaan lähtö/lopputarkastaa.
 • Arvostelija: KARI - July 13, 2016
 • Lisää paikkakohtaista infoa. Portossa on käytännössä järkevää ottaa vuokralle myös tietullien lukulaite, jonka keräämä data pitää sitten maksaa palauttaessa.
 • Arvostelija: SASU - April 16, 2014
 • Etukäteis vinkkejä kohdemaasta, tälläiselle vähän liikkuvalle autonvuokraajalle pitäisi saada enemmän. Mistä kentältä löytyy autonvuokrauspiste, mikä on se varsinainen autovuokraamo, joka palvelua tar ... joaa (tässäkin tapauksessa joku Guerin tai jotain)... Tietulleista pitäisi olla enemmän jo vuokrausvaiheessa tietoa! Tietullista ei ollut mitään tietoa, että ne on nykyään elektronisia! Muuten asiat toimi kyllä hienosti, pienten kommellusten jälkeen... Autoliikkeestä tai vuokrauspapereista ei löytynyt vuokraamon osoitetta / puhelinnumeroa lentokentän vuokraamoon. Tätä ei yöllä väsynyt matkaaja edes älynnyt tarkistaa papereista vuokraamosta yöllä lähtiessään.
 • Lue lisää
Daon kiertomatka

Daon kiertomatka: Portosta Coimbraan

 


Kiertomatka Portugali Dao

 

Portugali sijaitsee läntisimmässä kärjessä Euroopassa. Maalla on rikas historia, luonto ja aito kulttuuri. Samankaltaisesti kuin naapurimaassa Espanjassa, roomalainen ja maurien historia on olennainen osa historiaa Portugalissa. Useimmat turistit näkevät Lissabonin mahdollisuutena lomailla alueella ja vaikka vanhat mukulakivikadut ovat ehdottomasti nähtävyyksien luettelossa, Portugalissa on niin paljon enemmän kuin vain ripaus muinaista kaupunkia.

Portugali nauttii erinomaisesta maineesta viinin ystävien kesken sen erityisen makeasta ja vahvasta viinistä, joka tuotetaan pohjoisen Porton kaupungissa. Rannikkosijainti tekee Portosta Douron laakson ja Daon keskialueen tutkimusmatkan lähtökohdan. Jo lyhyt matka Portoon antaa sinulle oikean käsityksen siitä, mitä muualla maassa on tarjota. Kutsumme sinut lähtemään Daon kiertomatkalle!

Autovuokraamosta Portugalissa Auto Europelta voit tarkastella omalla autolla koko Daon alueetta unohtumattoman kiertomatkan aikana. Muutaman päivämatkan jälkeen Portosta, kuten kodikkaan Foz do Douron jälkeen, voit suunnata kohti maan keskiosaa. Antiikin Vila Real on vaikuttava esimerkki monista historiallisista kaupungeista ja kylistä Portugalissa. Aja hieman pidemmälle ja huomaat hyvin erityisen metsän Luso Bucacoan, jossa voit ihailla temppeliä vuosisadan alkuajoilta. Käy luonnonkauniissa Serra da Estrelassa, syvällä Portugalin metsien sydämessä, ennen siirtymistä etelämmäksi vilkkaaseen yliopistokaupunkiin Coimbraan. Yltäkylläisillä vaikutelmilla, joita saat matkasi varrella mutkaisilla teillä, et tule ollenkaan kaipaamaan kaupallisia reittejä matkanjärjestäjiltä!


 

Daon kiertomatkan yleiskatsaus

 



Kiertomatka Portugali Dao Porto       Kiertomatka Portugali Dao Vila Real


Kiertomatka Portugali Dao Luso ja Serra da Estrela        Kiertomatka Portugali Dao Coimbra
      

Reitti
Etäisyys (miles)
Matkan kesto
Pääreitti
Porto - Vila Real 98,2 km
1 tunti 13 minuuttia
A4
Vila Real - Luso
159 km
1 tunti 41 minuuttia
A24
Luso - Coimbra27,5 km
36 minuuttia
N336

 

Yhteensä:
284,7 km3 tuntia, 30 minuuttia

 

 

Daon kiertomatka, päivä 1: Porto

 

Daon kiertomatka Porto

 

Nähtävyydet Portossa

Porto on tunnettu lähinnä sen samannimisestä viinistä, jolle on ominaista voimakas makea maku ja sopii siten runsaan aterian jälkeen kulaukseksi. Jos olet kiinnostunut tämän viinin valmistuksesta, museo do Vinho do Portossa on kaikki tiedot valmiina.

Jälkeenpäin mene tyypillisten Porton viinien makujen kiertueelle Port Wine Lodgessa. Huolimatta siitä, että viinin kulttuurilla on vahva läsnäolo Portossa, jopa raivoraitis matkustaja saa vastinetta Porton kiertomatkan aikana. Taiteen ystävät voivat ihailla Dos Reisin kansallismuseota, jossa on taidetta 1900.- ja 2000-luvuilta. Modernia taidetta toisaalta voi nähdä Museu Arte Contemporaneassa. Koristeltu huolella yksityiskohtaisilla koristeilla, Sé katedraali on todellinen katseenvangitsija ja hienoimpia maassa. Testaa kestävyytesi kiipämällä yli 225 askelta Torre do Clérigosiin. Tästä työstä sinut palkitaan erittäin upeilla näkymillä Porton yli. Juhlaseurueiden pitäisi suunnitella lomaa kesällä, koska silloin järjestetään suurin osa musiikin ja taiteen festivaaleista. Festa de Sao Joao on vain yksi niistä. Auton kanssa autovuokraamosta Portosta sinun pitäisi myös matkustaa Foz do Douroon, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet pitää hauskaa rannalla. Monet paikalliset parveilevat tällä rannalla rentoutumassa arjen stressistä

Ravintolat, baarit ja yöelämä

Parhaat ravintolat Porto

Porto saattaa olla huipulla, kun kyse on viinistä, mutta miten on paras viini ilman asianmukaista ateriaa? Oikeat herkkusuut tulevat nauttimaan tyylikäästä O Paparicon ruokasalista. Hieno ruoka ylittää korkeimmatkin odotukset.


Enemmän maalaismainen ODE Porto on myös houkutteleva vaihtoehto. Vaikka tapakset ovat enemmän erikoisuus naapurimaassa Espanjassa, myös Portugali tarjoaa joitakin tapoja nauttia niistä. Hilpeää iltaa varten koko perheen tai ystävien kanssa suosittelemme viinibaaria, kuten Quay, Jimao Tapas e Vinhos tai Portu.

 

Majoittuminen Portossa

Pitkän päivän jälkeen voit rentoutua yhdessä tyylikkäistä nykyajan hotelleista Portossa. Porto Palacio Congress Hotel & Spa tai HF Ipanema Park ovat meidän selkeitä suosituksia. Häämatkalaisille varmasti romanttiseen Pousada do Portoon erittäin tilavilla huoneilla on juuri sopiva.

Matkalaisille budjetilla pitäisi valita merenpuoleinen sijainti Praiagolfe tai yksinkertainen Quality Inn Portus Cale. Molemmat tarjoavat mukavat huoneet kohtuulliseen hintaan. Taiteen ystäville, joiden jano ei sammutnut vierailulla Porton museoissa, huoneet Castelo de Santa Catarinassa tarjoavat miellyttävän tunnelman. Silmiinpistävät koristeet, lasimaalaukset ja antiikki sisustus tekevät erittäin erityisen tunnelman.

 

Muita matkaresursseja: Porto

 

 

Takaisin alkuun

 


Daon kiertomatka, päivä 2: Vila Real

 

 

Daon kiertomatka Vila Real

 

Nähtävyydet Vila Realissa:

Kuten nimi saattaa jo ehdottaa, Vila Real on kaupunki pohjoisessa kuninkaallisella charmilla. Kuninkaalliset käyttivät kaupunkia usein keskiajalla. Casa de Mateus, peräisin 1800-luvulta, on malliesimerkki ruhtinaallisista yhteyksistä Vila Realiin. Aja autovuokraamosta Vila Realista vierailulle tässä kauniissa historiallisessa rakennuksessa. Kulje kartanon sisälle tallin ja kappelin kautta tai kävele tämän villan kauniin puutarhan läpi. Pääsymaksu täällä ei ole halpa, mutta tätä nähtävyyttä ei ole syytä jättää välistä kiertomatkalla Vila Realissa missään tapauksessa.

Casa de Mateus on tunnettu myös Rosésta. Vie kotiin pullo muistoksi, jos voit vastustaa kiusausta avata sen jo ennen kotiinpaluuta. Kaupunkiin tutustumisen pitäisi johtaa sinut Capela Novaan, jonka pitäisi ehdottomasti olla listalla. 1700-luvun kappeli tunnetaan monilla nimillä: Clerigos-kirkko, Igreja de São Pedro Novo ja Igreja de São Paolo. Kuitenkin kaikki vierailijat kappelilla ovat yksimielisiä yhdestä asiasta: Vaikuttava julkisivu, kullattu renessanssin alttari ja perinteiset siniset laatat ovat olennaisen tärkeitä kaupungin rankentamisessa. Teatro de Vila Real on myös tutustumisen arvoinen, koska täällä nykyaikaisuus kohtaa historian.

 

Ravintolat, baarit ja yöelämä Vila Realissa:

Parhaat ravintolat Vila Real

Hemmottele itseäsi oikeasti kuninkaallisella juhlalla Cais da Villassa! Ravintolassa on perinteisiä portugalilaisia ruokia yhdistettynä nykyaikaisiin ruokiin ja hienolla viinivalikoimalla, trendikkäällä, mukavalla ilmapiirillä. Chaxoilassa voit valita eri lihoja alkaen sianlihasta ja mahalaukusta turskaan ja kalmariin.


Perinteinen ruoka maalaismaisella viehätyksellä Terra de Montanhassa ilahduttaa ruokahaluasi. Hyvää jälkiruokaa varten kannattaa kokeilla leivonnaisia Casa Lapãossa.

 

Majoitus Vila Realissa:

Nauti henkeäsalpaavista näkymistä kanjonin lähellä yhdestä huoneista hotellissa Miracorgo, neljän tähden hotellista kohtuulliseen hintaan. Hieman vähemmän ylellinen, mutta maalaismainen ja perinteisellä tyylillä Quinta do Paco hotelli toivottaa sinut tervettulleeksi kiertomatkalla Vila Realissa. Casa Agricola da Levada houkuttelee kävijöitä vanhan maailman viehätyksellä ja saa myös plus pisteitä viinistä ja juustoista vastaanotossa - täydellinen täydennys piknikille aurinkoisena iltapäivänä historiallisessa keskustassa. Casa da Quinta de Sao Martinho tarjoaa viihtyisiä ja kodikkaita huoneita matkailijoille. Kaikki hotellit ovat helposti saavutettavissa, kenellä on käytössä auto autovuokraamosta Vila Realista.

 


 Takaisin alkuun


 

Daon kiertomatka, päivä 3: Luso & Serra da Estrela

 


Daon kiertomatka Luso ja Serra da Estrela

 

Nähtävyydet Luso & Serra de Estrelassa:

Pieni kylä, joka tunnetaan nimellä Luso, sijaitsee metsäisillä kukkuloilla Keski-Portugalissa. Maisemat Luson ympärillä tarjoavat täydellisen pakopaikan arjen stressistä ja kaupungin melusta ja on harvoin mainittu Portugali matkoissa. Aja autovuokraamosta Lusosta mutkateitä pitkin Buçaco metsän läpi ja pysähdy Hotel do Buçacossa, vaikka et aio jäädä yöksi. Manueline-palatsi sen koristeellisella puutarhalla ja groteskiveistoksilla on tärkeä alueen maamerkki.

Enemmän ylellisyyttä varten hemmottele itseäsi kylpylähoidolla Maloclinicin kylpylässä. Jos Luso ja Buçacon metsä eivät sovi ajatukseesi ihanteellisena pakopaikkana, jatka kiertomatkaa Lusossa Coimbran kautta luonnonkauniiseen Serra da Estrelaan. Tällä upealla vuorijonolla on joitakin parhaista ja laajimmista retkeilyreiteistä aktiiviseen lomailuun. Säännölliset Porton matkat eivät todennäköisesti johdata niin syvälle Iberian sydämeen, joten nauti tästä kiertueesta vuokra-autolla Portugalissa.


Ravintolat, baarit ja yöelämä

 

Luso und Serra da Estrela parhaat ravintolatRiippumatta siitä, haluatko varata huoneen palatsissa Hotel do Buçacossa vai et, sinun pitäisi ainakin illallistaa vaikuttavan linnan tilavassa ruokasalissa. Koulutetut ammattilaiset palvelevat erinomaisella valikoimalla gourmet-ruokia.

Hieman vaatimattomampaa, mutta silti tyydyttää ateriaa varten kannattaa kokeilla mustasian pihviä Pedra de Salissa. Tai nauttia maukas illallinen perinteisellä portugalilaisella aterialla Restaurante Lourencossa. Cesteiro tarjoaa perheystävällisen ilmapiirin, maukasta ruokaa ja järkeviä hintoja.

 

Majoitus Luso & Serra da Estrelassa:

Palace Hotel do Buçacossa tunnet olosi kuin omassa sadussa. Linnan kokonaiskuva näyttää satukirjalta ja siksi sopii erityisen hyvin häämatkalle tai romanttisille pareille. Jotain halvempaa, mutta ei laadultaan huonompaa, ovat huoneet vanhassa Alegre hotellissa. Klassinen Grande Hotel de Luso, sekä viehättävä ja vanhanaikainen Inatel Luso, tarjoavat optimaalisen lähtökohdan vaellukselle ja tutkimusmatoille metsiin. Matkustajien, ketkä haluavat päästä hyvin lähellä luontoa, pitäisi mennä retkeilemään Covao da Ametadeen, jossa on uskomaton näköala. Tai kokeile rivitalomajoitusta Quinta das Cegonhasissa. Jos tällaiset "yksinkertaiset" asuntomuodot ei ole omaan makuun, kokeile Residencial Santos Serra da Estrelaa, joka tarjoaa viihtyisää ja kohtuuhintaista majoitusta.

 

Portugalin kiertomatkan lisätietoa ja muut palvelut: Luso & Serra da Estrela

 

 

Takaisin alkuun


 

Daon kiertomatka, päivä 4: Coimbra

 

Daon kiertomatka Coimbra

 

Nähtävyydet Coimbrassa:

Lomamatkasi Daossa lähestyy nyt hitaasti loppuaan, sillä vilkas yliopistokaupunki Coimbra on lopullinen reittisi määränpää. Velha Universidade, vanhin yliopistokaupunki Euroopassa, sai alkunsa 1300-luvulla ja vieläkin tervehtii opiskelijoita sen vaikuttavassa salissa vuosittain. Ja juuri tämä tekee ihanan sekoituksen Coimbrassa - nuoruuden energiaa yhdessä vuosisatoja vanhalla historialla! Keskiaikainen kampus on avoinna päivittäin kierroksille ja todella herää eloon yhden viikon juhlassa, Queima das Fitas, joka järjestetään joka toukokuussa.

Toinen kohokohta sijaitsee kaupungissa; keskiaikainen kirkko Igreja da Santa Cruz, johon kuninkaalliset ovat haudattuna, on todellinen mestariteos. Jännitystä kaipaaville on mahdollisuus vuokrata kajakki O Pioneiro do Mondegosta ja meloa pitkin Rio Mondegoa. Coimbran pienet kadut ovat täynnä tavernoja ja baareja. Istu trendikkäässä teehuoneessa Galeria Bar Santa Clarassa tai trendikkäässä, opiskelija-ystävällisessä Feitoconceitossa ja tanssi aina aamu varhain asti The Rock Planet klubissa.

Historian ystävät tulevat rakastamaan Conimbrigan pikkukaupungin antiikin Rooman raunioita ja historiallista museota, joka sijaitsee noin 16 kilometriä kaupungista etelään. Se on helposti saavutettavissa autolla autovuokraamosta Coimbrasta. Vuokraamalla auton kiertomatkalle Coimbrassa voit välttää liian täysiä busseja ja saavut nopeasti ja helposti kaupunkiin mosaiikkilattioilla ja koristeellisilla suihkulähteillä.


Ravintolat, baarit ja yöelämä:

Parhaat ravintolat Coimbra

Nauti perinteisestä portugalilaisesta keittiöstä energisessä ilmapiirissä Restaurante Zé Manelissä. DUX Petiscos e Vinhosissa kokeile herkullisia tapaksia, kuten katkarapucurry tai bruschettaa sienillä.

Monien maukkaiden välipalojen yhdistelmää hienojen viinien kera voi löytää La Botiga Bistro & Merceariasta. Toiselle maukkaalle aterialle tilaa paljon kiitettyä Francesinhaa Compostu Tavernassa.

 

Majoitus Coimbrassa:

Huoneet Quinta das Lagrimas hotellissa sen antiikkiesineillä tihkuu charmia, jota oikeutetusti jokainen odottaa tällaiselta historialliselta kartanolta. Tiloista löytyy sauna, höyrysauna ja erittäin mukavat oleskelutilat. Saat hieman enemmän modernia tunnelmaa varaamalla huone tyylikkäässä Hotel Vitoriassa. Vila Gale Coimbra on ansainnut neljän tähden aseman erinomaisella palvelulla, viihtyisillä huoneilla ja muilla vapaa-ajan vaihtoehdoilla. Paras paikka historialliselle Coimbran kierrokselle on Central Hotel Oslo Coimbra.

Toivotamme sinulle viihtyisää matkaa kiertomatkallasi Coimbrassa. Vietä seuraava lomasi yhdessä naapurimaista Espanjassa tai meren tuon puoleisessa Marokossa!

 

Takaisin alkuun

 

Valitse asuinmaasi
close