Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: KEITH - August 10, 2015
 • A week before the rental was to begin I found the same class car with unlimited mileage for 60euros cheaper. It was no problem for your team to change my reservation and return the balance to my accou ... nt. Very happy with this.
 • Lue lisää
Elokuvakohteiden kiertomatka

Kiertomatka Iso-Britannian elokuvakohteissa

Elokuvauskohteet Iso-Britanniassa: Game of Thrones, Downton Abbey, Harry Potter

 

Iso-Britannia on koti joillekkin kauneimmista paikoista maailmassa. Lähde matkalle fantastisten tarinoiden halki...

 

Viime vuosina televisio-ohjelmien ja elokuvien tuottajat ovat tehneet maalaismaisesta, koskemattomasta kauniista Iso-Britannian maaseudusta kuvauspaikan upeille fantasiasarjoille, kuten Game of Thrones, Downton Abbey ja Harry Potter. Huolimatta näistä kolmesta täysin erilaisesta elokuvamaailmasta, niillä on yksi yhteinen piirre - ainutlaatuinen tausta, niin todellinen, että sitä ei voi tuottaa erikoistehosteilla tietokoneella.

 

Joka vuosi Iso-Britannian majesteettinen luonne houkuttelee tuhansia näiden kohteiden faneja. Aiotko vierailla Iso-Britanniassa? Sitten sinun pitäisi ehdottomasti suunnittella ikimuistoinen kiertomatka Iso-Britannian suosikkisarjasi sijainneilla. Luksusautolla Iso-Britanniassa Auto Europelta voit matkustaa tyylillä ja nähdä, missä lempiohjelmasi on kuvattu.

 


 

Elokuvauskohteet Iso-Britanniassa: Fanien kiertomatka

 


Kuuluisat elokuvauskohteet kiertomatka: Game of Thrones Northern Irlanti
Kuuluisat elokuvauskohteet kiertomatka: Downton Abbey Englanti
Kuuluisat elokuvauskohteet kiertomatka: Harry Potter Englanti


Game of Thrones reitti Irlannissa: 3-päiväinen kiertomatka:


 

Kiertomatka elokuvakohteet: Game of Thrones Belfast - Glenarm
Kiertomatka elokuvakohteet: Game of Thrones Glenarm - Ballycastle
Kiertomatka elokuvakohteet: Game of Thrones Ballycastle - Londonderry
KiertomatkaEtäisyysKesto
Reitti
Belfast - Glenarm
50 km
54 minuuttiaM2
Glenarm - Ballycastle
47 km
51 minuuttiaA2
Ballycastle - Londonderry
76 km
1 tunti 13 minuuttiaA836 - A838

 

Game of Thronesin alueet ovat rönsyileviä maisemia, karuja ja häikäisevän kauniita. Niillä on olennainen merkitys sarjan uskottavuudelle ja toimivat useimmiten itse hahmona. Mitä monet ihmiset eivät tiedä: jotkut tunnetuimmista paikoista löytyvät Pohjois-Irlannista. Liity kanssamme tähän kolmen päivän kiertomatkalle Pohjois-Irlannin halki.

 


Game of Thrones kiertomatka, päivä 1: Belfast - Glenarm

 

Kiertomatka Game of Thrones Belfast - Glenarm Pohjois-Irlanti

 

Matkasi alkaa aikaisin aamulla autonvuokrauksella Belfastista Pohjois-Irlannin pääkaupungista. Aloita päiväsi hyvin levänneenä, tasapainoisella irlantilaisella aamiaisella yhdessä suosituista kahvila-ravintoloista, kuten The Bakery, Saphyre tai Cinnamon ja aloita 80 kilometriä pitkä matka M2-tietä pitkin. Jatka A2 tielle ja ota sen jälkeen kuuluisa Causeway Coastal Route.

 

Alle seitsemän kilometriä Larnen jälkeen lähellä Ballygallya, näet ensimmäisen Game of Thrones kohteen - Cairn Castle. Tämä vaikuttava maisema oli taustana sarjan alussa, kun Ned Stark, Night Watch sotilaskarkuri mestattiin.

 

Nähtävyyksien kohokohdat, Glenarm Castle ja kaunis Glenarm Forest Park, odottavat sinua Glenarmissa. Jotkut sarjan koruista on luonut paikallinen kultaseppä Steensons ja voit ihailla niitä siellä. Muun muassa kuningas Joffreyn kruunu tehtiin täällä käsin.

 


Game of Thrones kiertomatka, päivä 2: Glenarm - Ballycastle

 

Kiertomatka Game of Thrones Glenarm - Ballycastle Pohjois-Irlanti

 

Toisena päivänä kiertomatkaasi Iso-Britannian elokuvauskohteissa, voit odottaa 87 kilometrin pitkää ajomatkaa Glenarmista Ballycastleen. Lyhyen ajomatkan jälkeen saavut Slemish-vuorelle. Alunperin tunnettu Pyhän Patrickin ansiosta, kuka paimensi siellä lampaitaan, vuori oli taustana kohtaukselle, jossa Daenerys Targaryen ratsastaa armeijansa, Dothrakischerin sotilaiden kanssa, Vaes Dothrakiin. Seuraava matkasi etappi tulee olemaan pienessä merenrantakohteessa Cushendun.

 

Täällä voit vierailla luolassa, jossa noita Mélisandre synnytti varjo-olentoja toisella kaudella. Edelleen, se johtaa sinut Murlough Baylle A2 pitkin noin 22 minuutissa. Todelliset sarjan fanit tunnistavat tien välittömästi: Theon Greyjoy ja hänen sisko kulkivat sitä pitkin matkalla Pykeen.

 

Pikkukaupunki Larrybane on seuraava pysäkki reittillämme. Päädyt kauniille panoraamanäköaloille, kalkkikivikallioille ja kaunille merelle, jotka ovat kaikki toimineet useiden keskeisten kohtauksien sijainteina. Varmasti tärkein kohtaus kuvattiin täällä, kun Brienne voittaa Ser Lorasin turnauksessa Renlyn kuninkaan vartijan paikasta. Täällä Renly vannoi kostoa Ned Starkin kuolemasta ja kuoli pian sen jälkeen Melisandresin hengen käsissä. Vain 15 minuuttia matkaa A2 tietä länteen vie sinut Bally-linnalle. Vietä ilta täällä ennen kuin jatkat kiertomatkaasi.

 


 

Game of Thrones kiertomatka, päivä 3: Ballycastle - Londonderry

 

Kiertomatka Game of Thrones Ballycastle - Londonderry Pohjois-Irlanti

 

Kolmantena päivänä Game of Thrones kiertomatkaa vie sinut 86 kilometrin päähän Ballycastleen Londonderryyn. Lyhyen ajomatkan jälkeen voit pysähtyä Ballintoyn satamaan. Ballintoyn satama on paikka, jossa Theon Greyjoy palasi Winterfelliin vuoden jälkeen kotonaan. Läheisellä rannalla Theon "kastettiin" Drownedin Jumalan uskoon.

 

Vain neljän kilometrin päässä sijatsee Dunseverick, jossa Renly kohtasi ensimmäinen kerran tulen papittaren. Kohtaus, jossa veljekset Renly ja Stannis riitelevät siitä, kuka voi nyt vaatia itselleen rautavaltaistuimen.

 

Alle viiden kilometrin päässä on pieni kaupunki Bushmills. Täältä löytyvät tummat muurit, missä Arya Stark, naamioitu pojaksi, pakeni seitsemän kuningaskunnan pääkaupungista, Kingin Landing. Downhillissa, sinun Game of Thrones kiertue Pohjois-Irlannin autonvuokrauksen ansiosta päättyy Downhill-rannalle. Ranta Mussendenin temppelin juurella oli paikka ikimuistoiselle kohtaukselle, jossa Mélisandre poltti seitsemän Westerosin jumalaa. Ota A2 ja saavut Londonderryyn vain 50 minuuttissa, jossa voit virkistäytyä herkullisella oluella, runsaalla irlantilaisella illallisella ja hyvillä yöunilla.

 

Takaisin alkuun


Downton Abbey kiertue Englannissa: Kolmen päivän kiertomatka


 

Downton Abbey kiertomatka Bampton Englanti Auto Europe
Downton Abbey kiertomatka Shilton ja Swinbrook Englanti Auto Europe
Downton Abbey kiertomatka Cogges Witney Englanti Auto Europe
KiertomatkaEtäisyysKesto
Reitti
Bampton - Shilton
9,3 km
13 minuuttiaB4020
Swinbrook - Cogges
12,3 km19 minuuttiaBurford Road up - B4047
Cogges - Witney
2,0 km
6 minuuttiaB4022

 

Sen jälkeen, kun Downton Abbey esitettiin ensimmäisen kerran BBC:llä, sarja sai heti maailmanlaajuista tunnustusta ja valtavan määrän faneja. Kauniit maisemat ovat myös osaltaan lisänneet yleistä Downton Abbeyn suosiota. Yllättävää mutta totta: Tyylikkäät ja komeat kohteet taustalla tulevat todellisista, reaalimaailman paikoista. Suurin osa sarjasta on kuvattu Oxfordshiren ja Cotswoldsin maakunnissa. Kolmen päivän kiertomatka Downton Abbeyn sarjan kuvauspaikoille vie niistä kauneimmille.

 

Downton Abbey kiertomatka, päivä 1: Bampton

 

Downton Abbey kiertomatka Bampton Englanti

 

Bamptonin pitäisi olla erityisen tuttu Downton Abbeyn faneille. Useimmat kyläkohtaukset on kuvattu täällä, varsinkin kohtaukset kaduilla. Käy Churchgate-talossa, joka on Crawleyn perheen koti sarjassa. Bamptonin kunta-arkisto ja kirjasto sijaitsevat vanhassa rakennuksessa, entisessä oppikoulussa, joka oli Downton Abbeyn Cottage-sairaalan taustalla.

 

St. Maryn kirkko oli Pyhän Mikaelin kirkon seurakunnan sijainti ja All Angels. Monet paikalliset pubit on integroitu sarjan tuotantoon. Nähtävyyksien päivän jälkeen, sinun pitäisi valita yksi pubeista ja nauttia tuopillinen rauhassa. Paras vaihtoehto olisi Grantham Arms tai The Dog & Duck.

 


Downton Abbey kiertomakta, päivä 2: Shilton & Swinbrook

 

Downton Abbey kiertomatka Shilton Swinbrook Englanti

 

Toisena päivänä Downton Abbey-vaikutteista Iso-Britannian kiertomatkaa jätä Bampton ja aja noin kaksi kilometriä B4020 tietä kiertomatkalle Shiltoniin. Shilton sijaitsee viehättävän Rooman tien lähellä, joka alueellisesti tunnetaan nimellä Akeman Street. Vaikka tie ei ollut esillä Downton Abbeyssa, se on ehdottomasti vierailun arvoinen! Käy vanhalla sepällä, Shiltonin nähtävyyksien kohokohta, joka sarjassa tunnetaan nimellä Red Lion, jossa John Bates oli töissä.

 

Oletko valmis seuraavalle pysähdyspaikalle? Suuntaa sitten Auto Europen vuokra-autosi B4020 tielle ja aja pohjoiseen, kunnes saavut kohteeseen Buford Road. Käänny Buford Roadilla vasemmalle ja aja, kunnes saavut A40 tielle. Käänny vasemmalle A40 tieltä ja sitten välittömästi ensimmäisestä oikealle. Seuraa tietä, kunnes lopulta saavutat pikkukaupunkiin Swinbrook.

 

Varmista, että kiinnität huomiota kauniisiin maaseutukartanoihin ja valtaviin maatiloihin matkan aikana. Swinbrook on suhteellisen pieni, ja vaikka sitä on käytetty sarjan kuvauspaikkana, majoituksen suhteen se ei tarjoa mitään tyypillisiä turistiominaisuuksia.

 

Siksi suosittelemme varaamaan huoneen Swan Inn hotellissa etukäteen. Ja Swan Inn on juuri se syy, miksi kannattaa matkustaa Swinbrookiin. Downton Abbeyssa se toimii majatalona, jossa Branson ja Lady Sybil yöpyivät suunniteltaessa kiistanalaista pakoa toisella kaudella.

 


Downton Abbey kiertomakta, päivä 3: Cogges & Witney

 

Downton Abbey kiertomatka Cogges Witney Englanti

 

Rentouttavan yön jälkeen historiallisessa Downton Abbey-tyylisessä majoituksessa, jätä Swinbrook taakse ja aja samaa tietä, jolla tulit. Jatka eteenpäin, kunnes saavut A40 tielle ja käänny vasemmalle. Pian sen jälkeen tulet liikenneympyrälle, ota kolmas uloskäynti B4047 tielle. Kun tie on siirtynyt B4095 tieksi, ota risteys B4022. Käänny oikealle B4022 tielle ja sitten uudelleen oikealle suuntaan Cogges Hill Road.

 

Coggesissa alkaa viimeisen osuutesi omaa 3-päivän Downton Abbeyn kiertomatkaa. Coggesissa, joka sijaitsee Witneyn ulkopuolella, voit vierailla vanhalla viktoriaanisella maatilalla. Sarjassa se tunnetaan nimellä Yew Tree Farm, ja käy Mr. Drewen kotona, kuka oli neljännen kauden vuokralainen. Monet maatilakohtaukset sarjassa on kuvattu näissä historiallisissa maisemissa.

 

Cogges ei ole vain tyypillinen turistikohde. Meidän suositus: ota hienoja kuvia Coggesissa ja palaa sitten Witneyn tai jopa hieman kauempana olevaan Bristoliin. Tee tämä Wychwood Brewery matka ja vieraile Oxfordin bussimuseossa. Parasta kokemusta varten sinun kannattaa lähteä vaeltamaan Thames Path kansallispolkua pitkin ja ajoittaa käynti historiallisessa Minster Lovell salissa. Witneyssä on käytettävissä hyvä valikoima ravintoloita ja pubeja.

 

Jos haluat mukavan pienen kahvilan, muista suunnata Edeniin, kun taas ravintola Witney Lakes lomakeskuksessa tarjoaa herkkuja, joita voit kokeilla Downton Abbey kiertomatkasi aikana. Nauti rauhoittava kuppi englantilaista kahvia Coffeesmith kahvilassa ja suuntaa Shake-kauppaan, josta löydät laajan valikoiman lumoavia makeisia. Jotta voit kokea tyypillisen englantilaisen majoituksen, vietä yö Lamb Inn viihtyisässä pienessä pubissa. Suosittelemme myös kohteita Old Swan & Minster Mill. Downton Abbey-kokemusta varten sinun pitäisi nukkua majesteettisessa Eynsham Hallissa.

 

Takaisin alkuun


Harry Potter Englannissa ja Skotlannissa: 3-päiväinen kiertomatka


 

Kiertomatka Harry Potter Glenfinnan Viaduct Englanti
Kiertomatka Harry Potter Northumberland Durham Englanti
Kiertomatka Harry Potter Oxford Lontoo Englanti

 

KiertomatkaEtäisyysKertoReitti
Glencoe - Northumberland
314 km
4 tuntia 14 minuuttiaA68 - B6341
Durham - Oxford
405 km4 tuntia 24 minuuttiaA1 - A34
Oxford - London
96 km
1 tunti 35 minuuttiaB4022

 

Harry Potter kirjat ja myöhemmät kirjoihin perustuvat elokuvat ovat saaneet aikaan myrskyn maailmalla. J. K. Rowling on keksinyt maailman, joka on loistava, mutta joskus silti realistinen. Monet elokuvan sijainnit ovat todellisia paikkoja Englannissa ja Skotlannissa, joka on varmasti edistänyt tätä. Tästä syystä olemme koonneet sinulle hyvin erityisen kiertomatkan. Käy meille kaikille tärkeillä Harry Potter kohteilla kiertomatkalla, joka johtaa sinut Tylypahkan Express junalta Tylypahkaan kirjastoon sekä Vuotavaan Pataan.

 


Harry Potter kiertomatka, päivä 1: Glenfinnan Viaduct & Glencoe, Skotlanti

 

Harry Potter kiertomatka Glenfinnan Viaduct Englanti
 

Oma Harry Potter kiertomatkasi alkaa, varsin sopivasti, tarkalleen missä Harryn matka Tylypahkan alkoi - lähellä Glenfinnan maasiltaa, Skotlannin länsirannikolla. Legendaarinen silta, jota pitkin matkaa Tylypahkan Express, kääntää katseet lähes välittömästi. Kohtaus, jossa Harry ja Ron ajavat Ford Anglialla ja sitten päättyy salaisuuksien kammioon, on myös kuvattu täällä. Jos olet suunnitellut omaa kiertomatkaa toukokuun ja lokakuun välillä, voit matkustaa Jacobite höyryjunalla maasillan yli ja myös nauttia suklaasammakoita.

 

Harry Potter kiertomatka, päivä 2: Northumberland & Durham

 

Harry Potter kiertomatka Northumberland & Durham Englanti

 

Toisena päivänä, sinulla on edessä noin neljän ja puolen tunnin ajomatka. Matka jatkuu Glencoesta Skotlannissa Northumberlandiin Englannissa, matka, joka on ehdottomasti vaivan arvoinen. Northumberlandissa käy Alnwick linnassa, jossa Viisastenkiven Matami Huiski piti lentotunteja.

 

Poistu Glenfinnanin maasillalta A830 tielle, aja Lock-Eilin ja Fort William Rockin ohi, ja jatka A82 tietä Glencoeen. Tämä maisema näyttää tutulta hetkessä, etenkin Glen Nevis. Jännittävät Quidditch kohtaukset, sekä kolmivelhoturnaus Feeniksin kilta-elokuvasta on kuvattu täällä. Sama pätee Salaisuuksien kammioon, kun Ronin loitsu menee pieleen ja hän alkaa oksentamaan etanoita. Katedraalin sisältä löydät myös professori McGarmiwan luokkahuoneen.

 

Harry Potter kiertomatka, päivä 3: Oxford & London

 

Harry Potter kiertomatka Oxford & Lontoo Englanti

 

Kolmantena päivänä kiertomatkasi vie ensin Oxfordiin ja sitten Lontooseen, viimeiselle pysäkille Harry Potter kiertomatkaa. Lontoosta löytyy niin paljon erilaisia nähtävyyksiä, joten ylimääräiset päivät lomalla ovat varmasti sen arvoisia.

 

Mutta ensin sinulla on edessä lähes viiden tunnin ajomatka Durhamista Oxfordiin A1 ja M1 teiden kautta. Saapuessasi autonvuokraua Oxfordista vie sinut Oxfordin yliopistoon. Täällä on joitakin suuria Harry Potter-elokuvien kuvauskohteita keskittynä yhteen paikkaan. Duke Humfrey kirjasto edustaa Tylypahkan kirjastoa elokuvassa, kun taas Divinityn koulu ja sen korkeat holvikatot näkyvät Tylypahkan sairaalassa.

 

Toisen puolen tunnin matkan jälkeen Lontooseen M40 ja A40 teitä pitkin saavut kolmelle suurelle Harry Potter-elokuvien kohteelle. Leadenhall markkinoilla löydät sisäänkäynnin Vuotavaan Pataan - tarkemmin sanottuna optikon liikkeeseen Bull Head läpikulussa. Lähde sitten vuokra-autolla Lontooseen ja käy Lontoon eläintarhan matelijatalossa. Täällä Harry löysi hänen kykynsä puhua käärmeskieltä Viisasten kivi-elokuvassa.

 

Käy Kings Crossin rautatieasemalla, jolla on muistoja kahden tärkeän elokuvan hetkistä. Aseman ulkopuolella on St Pancras. Täällä Harry ja Ron lensivät ilmaan Salaisuuksien kammio-elokuvassa. Aseman sisällä etsi laiturit 4 ja 5. Tunnistatko ne? Sinun pitäisi, sillä ne olivat kuuluisa laituri 9 ¾!

 

 

Takaisin alkuun

 

Suunnittele ajoissa Iso-Britannian elokuvakohteiden kiertomatka!

 

Nyt kun olet saanut käsityksen siitä, mitä nähdä Game of Thrones, Downton Abbey tai Harry Potter elokuvien kuvauskohteissa, sinun tarvitsee vain käynnistää matkasi suunnittelu. Suuri joukko faneja tekee näistä paikoista varsin suosittuja kohteita.

Siksi varaa majoitus etukäteen, jos aiot yöpyä tietyssä hotellissa yön yli. Lisäksi suosittelemme suunnittelun alkuvaiheessa myös autonvuokrausta Iso-Britanniassa! Mitä aikaisemmin varaat, sen parempia mahdollisuuksia! Kumppaneidemme tarjoamat erilaiset autoluokat yhdessä informatiivisten oppaiden ja kiertomatkavinkkien kanssa takaa ylellisen matkan Westerosiin, Downton Abbeyn tai Tylypahkan kohteisiin. Hauskaa matkaa!

Valitse asuinmaasi
close