Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon 0800-552 096.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: JONNE - October 16, 2017
 • Jouduin ennen matkaa soittamaan teidän asiakaspalvelunumeroonne, jota mainostetaan JOKA puolella niin käteväksi ja helpoksi. Numero ei toiminut maanantaina ennen klo 9:30. Tämän jälkeen sain odottaa n ... oin 15 min, että englanninkielinen virkailija vastasi, ettei heillä ole ollenkaan suomenkielistä puhelinpalvelua! Selitin hänelle, että haluan muuttaa autovuokran alkamisaikaa parilla tunnilla, virkailija väitti muutoksen olevan maksullinen, vaikka muutosten piti nimen omaan olla maksuttomia 48 h ennen vuokrauksen alkua. En halunut maksaa ja muuttaa aikaa. Saavuin vain paikalle eri aikaan kun sovittu, siitä ei koitunut ongelmaa.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: JESSE - October 7, 2017
 • Auto Europelta olisin toivonut tarkempia ohjeita miten Shuttle bussin löytää lentokentältä
 • Arvostelija: ROLF - September 25, 2017
 • Auto Europen kanssa kaikki toimi sujuvasti. Kun saavuimme Barceloonaan niin auta ei saatu noudettua Terminaali 2.sta vastoin kuin oli ilmoitettu (tämä oli meille ehdottoman tärkeä asia). Otimme kuljet ... uksen terminaali 1 een, jossa Interrent toimiston edessä oli valtava jono, odotimme yli tunnin ennenkuin pääsimme virkailija luo, sekin sen takia että osa lähti pois jonosta. Saatuamme auton kaikki toimji normaalisti ja sujuvasti. Palvelu oli joka pisteessä kyllä ystävällistä ja mukavaa. Auton palautus toimi sujuvasti ja mukavasti.
 • Lue lisää
Economy-luokka | Auto Europe

 

Vuokraa economy-luokan auto

 

Economy-luokan auton vuokraus Auto Europelta

 

Economy-autoluokan vuokraus

Pienet autot ovat täydellisiä matkailijoille, jotka suunnittelevat pienempiä matkoja autolla määränpäähänsä. Nämä ajoneuvot ovat täydellisiä opiskelijoille, pariskunnille ja pienille perheille pienellä määrällä matkatavaroita. Yksi yleisimmistä economy-luokan autoista Euroopassa on Volkswagen Polo. Riippuen sen saatavuudesta, tämän auton autonvuokraus on saatavilla eri malliversiona, esimerkiksi käsivaihteistona, automaattivaihteistolla, bensiini tai diesel moottorilla. Autoon mahtuu jopa neljä henkilöä, kaksi keskisuurta laukkua ja tilaa käsimatkatavaralle. Vuokraa polttoainetta säästävä ja mukava auto economy-luokasta Auto Europelta.

 

 

Economy-luokan vuokrauksesta lyhyesti

 

Ei ole väliä, minne olet suunnitellut lomamatkasi, Auto Europe on yhteistyökumppanisi määränpäässäsi, kuten vaikkapa Farossa. Voimme tarjota laajan valikoiman vuokra-autoja economy-luokassa. Jotta selviät pidemmästä matkasta, pieni auto on parempi vain yhdelle tai kahdelle aikuiselle. Pienelle perheelle, joka haluaa käyttää autoa pääasiassa lyhyille matkoille lomakohteessa, tämä on hyvä ja budjettiystävällinen vaihtoehto.

 

Millainen on economy-luokan auto?

 

Economy-luokan auto

 

Pienet autot ovat yksi suosituimmista autokokoluokista, koska ne ovat kompakteja ja edullisia, mutta silti turvallisia. Lisäksi moottorit näissä pienissä autoissa ovat erittäin polttoainetehokkaita, mutta tarpeeksi tehokkaita hallitsemaan jopa mäkisiä teitä vaikkapa Sisilian rinteillä.

 

 

 

 

Economy-luokan auton historia

 

Autoteollisuuden alkuvuosina nämä autot olivat ylellisyyttä ja käytössä vain varakkaiden kansalaisten keskuudessa. Tämä muuttui vuonna 1908, kun käyttöön otettiin Ford Model T. Ensimmäistä economy-koon autoa Henry Ford kuvasi ensimmäiseksi edulliseksi autoksi, joka oli kuluttajien tarpeiden kanssa tällä kertaa samalla linjalla. Vuosien varrella tämän ajoneuvoluokan markkinat ovat kasvaneet voimakkaasti. Samaan aikaan, autoteollisuus maailmanlaajuisesti tuottaa erilaisia pieniä automalleja. 

 

Economy-luokan auton hyvät ja huonot puolet

 

Kapeat kadut Euroopassa

Pienen auton etu on ensisijaisesti näide nautojen taloudellisuus. Matka huoltoasemalla pienellä kaupunkiautolla säästää rahaa, jota voi käyttää muihin lomanautintoihin.

 

Toinen etu on auton kompakti koko. Useimmissa tapauksissa voit nopeasti löytää jopa ruuhkassa sopivan pysäköintialueen. Näin säästät aikaa ja hermoja.

 

Haittapuoli economy-luokan autoissa on kuitenkin sen suhteellisen rajallinen tila. Jos aiot matkustaa suuremmalla määrällä matkatavaroita, suosittelemme auton vuokraamista suuremmasta luokasta. Usein lisäkustannukset autolle seuraavasta ylemmästä luokasta ovat hyvin alhaiset.

 

 

Economy-luokan autolla edullisesti matkalla

 

Tankkaaminen economy-auto

 

Kun on etsimässä sopivaa pientä autoa lomalle, alhainen polttoaineen kulutus on luultavasti yksi tärkeimmistä päätöksentekijöistä. Siksi Auto Europe tarjoaa asiakkailleen monia edullisesti polttoainetta kuluttavia ajoneuvoja, kuten Volkswagen Polo. Toinen erittäin suosittu pieni auto on tyylikäs Fiat 500, joka on vähän vilkkaampi, kuten monet ajoneuvot economy-luokassa, jonka kulutus on kuitenkin alhainen. Kaikille heille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tilaa, suosittelemme pienautokombin vuokraamista, kuten Seat Ibiza Kombi. Tässä pienessä 4-ovisessa mallissa on suurempi tavaratila kuin normaalissa pienissä autoissa ja on myös takia sopiva matkoille koko perheen kanssa Marseillessa.

 

 

Vuokraa economy-luokan autosi Auto Europelta

 

Vuokraa economy auto

 

Auto Europe toimii hyvämaineisten vuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti ja tarjoaa laajan valikoiman pieniä, sekä muiden kokoluokkien autoja. Hyödynnä meidän edullisia tarjouksia ja sinulla on mahdollisuus peruuttaa tai vaihtaa varaustasi jopa 48 tuntia ennen vuokran alkua ilman lisäkuluja.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tarjouksista, voit myös ottaa meihin yhteyttä maksuttomaan palvelunumeroon 0800 772 355.

 

 

Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

 

Valitse asuinmaasi
close