Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: VESA-MATTI - March 19, 2018
 • Erikoispyyntöjen (lastenistuin, rajanylitys) vuoksi varauksen yhteydessä ilmoitettiin, että varauksen varmistumisesta ilmoitetaan minulle erikseen. Varausvahvistusta ei kuitenkaan saapunut. Sain sen v ... asta kun pyysin sitä asiakaspalvelusta. Muilta osin varaus toimi hyvin.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: MATIAS - March 6, 2018
 • Varausvahvistuksen saatuani olisi vielä mahdollista muuttaa varausta jos tulee reissusuunnitelmaan muutoksia.
Kompaktiluokka | Auto Europe

 

Vuokraa kompaktiluokan auto

 

 

Vuokra-autot kompaktiluokassa maailmalla

 

Kompaktiluokka

Kompaktiluokan auto on täydellinen valinta pienille perheille, ketkä etsivät tilavaa ja edullista autoa. Euroopassa tähän ajoneuvoluokkaan usein kuuluvat automallit, kuten VW Golf ja Opel Astra, joiden koko on verrattavissa Ford Focus-merkkiin. Kukin näistä ajoneuvotyypistä tarjoaa tilaa neljälle hengelle ja runsaasti tilaa matkatavaroille. Tilava tavaratila tarjoaa tarpeeksi kolmelle pienelle ja keskisuurelle matkalaukulle tai laukulle, ja on ihanteellinen kaupunkimatkoille esimerkiksi Pariisissa.

 

Kompaktiluokan vuokrauksesta lyhyesti

 

Kompaktiluokan auto

Kompaktiluokan auto voi olla seuraavalle matkallesi Euroopassa paras valinta. Sinulla on kompakti auto, jolla voi helposti liikkua kapeilla kaduilla Euroopan vanhoissa kaupungeissa ja toisaalta se takaa myös tyylikkään ja mukavan ajokokemuksen. Kompaktiluokka on täydellinen korotus meidän pienimmille autoille ja sopii mainiosti jopa neljälle henkilölle.

 

 

Lue lisää saatavilla olevista kompaktiluokan autoista ja valitse yksi kompakti vuokra-auto - yksi parhaista tavoista liikkua varsinkin Euroopassa ja sopii hyvin myös kaupunkiliikenteeseen suurimmissa kaupungeissa, kuten Barcelonassa. Oletko valmis matkaasi varten? Varaa kompaktiluokan auto ja voit tehdä sen helposti netissä!

 

Millainen on kompaktiluokan auto?

 

Kompaktiluokan autot eivät ole liian pieniä, mutta eivät myöskään liian suuria. Erona pienempään autoon tai autoon keskikokoluokassa, kompaktiluokassa on automalleja, joissa on tarpeeksi tilaa perheille, kuten esimerkiksi kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Lisäksi kompaktiluokan autot ovat suosituimpia vuokra-autoja niiden alhaisesta hinnasta johtuen.

 

Amerikkalainen Nash Rambler otti käyttöön ensimmäisen kompaktiluokan auto vuonna 1950. Klassiset pienet perheautot voittivat lisää suosiota vuonna 1960 myös Euroopassa ja kysyntä kompaktiluokan autoista on kasvanut valtavasti viime vuosina. Kompaktiautot ovat yksinkertaisesti suurempia kuin economy-luokan ja sitä pienemmät autot, mutta kuitenkin yhtä suuria kuin perheautot. Tänä päivänä mahdollisuutesi ovat erittäin hyvät, jos haluat varata kompaktiluokan auton yhdessä monista Euroopan kaupungeista, koska useimmat autovuokraamot tarjoavat erilaisia kompaktiajoneuvojen valikoimassaan.

 

Vuokraa kompaktiluokasta ja nauti etuuksista

 

Sen jälkeen, kun pienet autot tulivat markkinoille, vuosien saatossa on jatkuvasti pyritty laajentamaan pienten autojen kokoa mahdollisimman paljon. Kuluttajat haluavat useimmin juuri tällaisia autoja, ohjattavuuuden on oltava yhtä helppoa kuin miniauton tasolla, mutta he eivät halua luopua avarasta sisätilasta. Tässä suhteessa, kompaktiluokka on paras ratkaisu.

 

Sen keskitasoisella koolla kompaktiautossa on tarpeeksi sisätilaa kaikille matkustajille ja tilava runko. Kompaktiautot ovat ihanteellisia, jos tarvitset paljon säilytystilaa ja haluat samalla ajaa mukavasti.

Kapeat kadut Euroopassa

 

Kompaktiautoissa on parempi turvallisuus ja hieman suurempi polttoainetehokkuus. Vaikka polttoaineen kulutus on hieman suurempi kuin pienemmissä autoissa, on vaivan arvoista varata kompaktiluokan auto, varsinkin jos haluat tuntea olosi turvalliseksi ja rentoutuneeksi matkasi aikana.

 

 

 

Kompaktiluokan erityispiirteet

Kompaktiluokan säilytystila

 

Auto Europe tarjoaa erilaisia kompaktivuokra-autoja oikeilla varusteilla. Meidän tarjouksella voi valita, tarvitsetko 2- tai 4-ovisen auton tai pienemmän kombin, kun tarvitset enemmän tilaa takakonttissa. Asiakkaat voivat myös löytää tässä luokassa tyylikkäitä pikkulimusiineja ja jopa kompakteja nelivetoja.

 

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lukuisia kokoluokan korotuksia ylempään autoluokaan tai paremmin varustettuun ajoneuvoon. Kokonaisen listan saatavilla olevista malleista ja lisätietoja lisäpalveluista saat meidän varausjärjestelmän kautta.

 

Varaa paras ja turvallisin kompaktiluokan auto

 

Auto Europe tarjoaa useita automerkkejä kompaktiluokassa, joista jotkut kuuluvat Euroopan parhaimpiin. Yksi turvallisimmista malleista meidän kompaktiluokassa on 4-ovinen Mercedes A-malli sen luksuskontilla ja mukavuuksilla, kuten automaattivaihteistolla, joka on kehitetty Saksan laadunvalvonnan alla. Mercedes A-luokka on erinomainen polttoainetaloudellisesti ja kuuluu tehokkuusluokkaan A+. Sen suurin nopeus moottorilla R4 on 180 km / h. Tällä autolla matkustat mukavasti työkokouksiin Marseillessa.

 

Toinen suosittu automerkki meidän vuokrattavassa kompaktiluokassa on 4-ovinen Ford Focus. Käyttäjäystävällinen ja polttoainetta säästävä, sekä selkeä ohjaamo tekevät tämän tyyppisestä ajoneuvosta yhden suosituimmista autoilijoiden keskuudessa. Kompaktiautoja on saatavana käsivaihteistolla, sekä automaattivaihteistolla ja noin 14 m³ sisustus tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille.

 

Autonvuokraus kompaktiluokka

Romanttiselle matkalle kahdelle sopii erinomaisesti 2-ovinen Citroen DS3. DS3 on saatavilla myös kompaktina kombina tai avoautona. Sen muotoilun kautta avatulla katolla, tämä vuokra-auto on täydellinen henkeäsalpaavaa ajokokemusta varten Amalfian rannikkoa pitkin. Automerkki Opel tarjoaa myös hienoja kompaktiautoja. Esimerkiksi Opel Astra on sen taloudellisen polttoaineenkulutuksen ansiosta optimaalinen vaihtoehto, jos matkustat paljon.

 

 

Parhaat kompaktiautot Auto Europelta

 

Valitse kompakti vuokra-auto Auto Europelta ja hyödynnä meidän alhaisia hintoja. Tarjoamme sinulle parhaan hinnan takuun autonvuokrauksesta ei ainoastaan Euroopassa, vaan myös ympäri maailmaa. Kompaktiluokasta löydät korkeatasoisia ja moderneja ajoneuvoja autoilijan kaikkiin tarpeisiin. Vertaile verkossa tai ota yhteyttä maksuttomaan palvelunumeroon: +358 942 720 607.

 

Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

 

Valitse asuinmaasi
close