Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: JAN Ï¿½STEN - March 21, 2018
 • Hinta näin pienestä autosta kova. Autossa aika paljon naarmuja mutta toimi hyvin. Hyvin vaikea löytää takaisin vuokrauspaikalle. Valaistus vuokrauspaikassa heikko autoa tyhjentäessä, tavaroita unohtuu ... helposti autoon. Henkilökunta kielitaitoinen ja ystävällinen
 • Lue lisää
 • Arvostelija: PAULI - September 11, 2017
 • It was hard to see how visiting (and some other things) another country affects the price and terms.
 • Arvostelija: MIHAEL - May 2, 2017
 • olisi hyvä jos auton voisi vuokrata nettisivuiltanne jatkossa sisältäen kaikki vakuutukset ilman omavastuuta koska eri vuokraamot veloittavat eri summia. Alamolla vastuun rajoitus maksoi eur 140,-
Luksusautoluokka | Auto Europe

 

Erityisautot Auto Europe

 

Vuokraa luksusauto maailmalla

 

Luksusautot

Olet valinnut itsellesi erikoisauton autonvuokrauksen maailmanlaajuisesti ja haluat sillä lisätä viimeisen silauksen lomallesi? Vaikka jo matkasi suunnittelu yksinään lupaa jo todella mahtavan lomakokemuksen, yksi meidän eksoottisista autoista tekee lomastasi eteläisessä Ranskan rannikolla Nizzassa "hauskasta" lomasta "unelmaloman".

 

Valitse korkea taso: Minkä unelma-auton valitset? Hyviä uutisia: mahdollisuudet ovat rajattomat! Auto Europe tarjoaa uskomattoman valikoiman erikoisautojen autonvuokrausta alhaisin hinnoin. Aloita haku ja luo itsellesi ilmainen nettitarjous.

 

Etsit tiettyä autoa? Ota meihin yhteyttä numeroon +358 942 720 607 ja teemme kaikkemme, jotta voimme laittaa sinut pian meidän luksusauton rattiin - maailmanlaajuisesti! Bugatti Veyronista Maclareniin MP4 C-luokkaan - Sinä tilaat, me toimitamme!

 

Erityiset vuokra-autot: Elämäsi matka

 

Aja luksusautolla

Ei kovin moni anna itselleen mahdollisuutta kokea jännitystä ajamalla eksoottista autoa. Useimmille meistä, nämä eliittiajoneuvot ovat yksinkertaisesti liian kalliita. Hyvä uutinen on: odotus on ohi! Olet ansainnut istua näin kallisarvoisen auton ratissa! Käännä muiden päät, kun ajat tällä luksusautolla bulevardilla, rannikolla tai hotellillesi sisäänkirjautumista varten. Erinomainen valikoima luksusautojen vuokraukselle Euroopassa, valitse unelmien auto murto-osahinnalla, jonka maksaisit muualla.

 

Ferrari ja sen kaltaiset maksavat satoja tuhansia, ellei miljoonia euroja ja hyvin erityisetä syystä: Nämä eksoottiset autot ovat autotekniikan kohokohtia ja kukin malli lupaa onnelliselle kuljettajalle adrenaliinia ja vallan tunnetta, aivan kuten laskuvarjohypyssä. Koe täysin erilainen tunne kun painat kaasupoljinta ja kuulet moottorin myrskyisän äänen, kun viiletät pitkin moottoritietä. Tämä kokemus voi olla pian sinun, kun tutkit maailmaa legendaarisen italialaisen urheiluauton ratissa! Voiko saada jotakin vielä parempaa? Emme usko.

 

Erikoisvuokra-autot Auto Europelta

 

Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia luksusautoja, joitakin suosituimpia ovat Bentley, Rolls Royce ja Ferrari, sekä hienostunut eksoottinen luksusvuokra-auto: Lamborghini. Laaja valikoima laittaa sinut tekemään valinnan, mikä merkki sopisi parhaiten. Jotta voimme auttaa sinua tekemään päätöksen luksuslomaasi varten, saat tarjouksen neljästä eri automerkistä vertailua varten. Olemme ottaneet jokaisen merkin mikroskoopin alle ja tiivistämme todella tärkeimmät yksityiskohdat yhteen profiiliin.

 

Vuokraa Ferrari 458 Italia

Vuokraa Ferrari 458 Italia Auto Europe

 

Kaikkein täydellisin auto, jonka Ferrari on koskaan rakentanut - Ferrari 458 Italia on enemmän kuin vain auto, se on taideteos - Mona Lisa luksusautojen maailmassa. Vapaasti hengittävä polttomoottori V8 loistaa peräti 562 hevosvoimalla ja 570 nm vääntömomentilla ja tarjoaa riittävästi laitteita ja pitoa, joka kääntää jopa rauhallisimman kuljettajan kilpa-ajajaksi. Vuokraa tämän fantastinen auto seuraavalle lomallesi Madridissa.

 

Vuokraa Lamborghini Aventador

 

Vuokraa Lamborghini Aventador Auto Europe

Lamborghini on aina ollut kuin hylkiö superautojen maailmassa. Rohkeat mallit, loputon vallan haku ja kiinnostuksen puute kilpailua kohtaan ovat johtaneet avaruusalusta vastaavien ajoneuvojen luomiseen, sellaisiin, mitä Batman ajaisi. Jos Ferrari on eksoottisten autovalmistajien Leonardo da Vinci, Lamborghini on Jacksonin Pollock.

 

Lamborghinin viimeaikaisin lisä jo nyt vaikuttavaan superautojen kokoelmaan, on nimetty 500 kg painoisen Espanjan taisteluhärän Aventadorin mukaan. Rohkean härän mukaan Lamborghini Aventador 6,5 litran V12-moottori kulkee 690 hevosvoimalla ja vääntömomentilla 690 nm. Vaikka se onkin vähemmän hienostunut kuin mestariteos Ferrari 458 Italia, Lamborghini Aventador herättää tiettyä nostalgiaa, jonka rajoja on mahdollista haastaa.

 

Vuokraa Bentley Continental GTC

 

Vuokraa Bentley Continental gtc Auto Europe

Bentley yhtiö on uskaltanut sukeltaa nopeatempoiseen superautojen maailmaan sen Continental GT-sarjassa. Bentley Continental GTC ("C" tarkoittaa Cabriolet) yhdistää kaiken, mitä odotamme Ison-Britannian johtavalta luksusautojen autonvalmistajalta. Massiivinen Twin Turbo V12 ja 567 hv Bentley kiihtyy 0-100 uskomattomassa 4,8 sekunnissa.

 

Continental GTC poikkeaa muista eksoottisista vuokra-autoista sillä, että se yhdistää hyödyn ja mukavuuden. Sillä on neljä paikkaa, runko ja tarpeeksi sisustusta, joka tekee jopa James Bondin Lontoossa mustasukkaiseksi. Bentley Continental GTC on täydellinen auto heille, ketkä haluavat alkuperäisen superauton tehon ilman modernin mukavuuden ja ylellisyyden puutetta. Saavuta maksiminopeus tyylikkäästi!

 

 

Vuokraa Porsche 991 Carrera S

 

Vuokraa Porsche 991 Carerra S Auto Europe

Porsche ei ole vielä ollu kuuluisa epätavallisesta muotoilusta koskaan. Lisäksi Porschen mentaliteetti on; "Jos jokin toimii ja se ei ole rikki, miksi sitä pitää muuttaa?". Autonvalmistaja on keksinyt kauan sitten aerodynamiikan itse. Osa siitä, mikä tekee Porsche 991 Carrera S niin erityisen, on sen nostalgia, että 991 ajaa edelleen ja siksi tuntuu samalta, kuin se perustettiin vuonna 1963 - täyttä luksusta.

 

Porsche 991 on monen mielestä yksi kaikkien aikojen parhaimmista autoista ja huolimatta sen hienovaraisesta muotoilutyylistä, se kilpailee parhaiden kanssa. Pieni, mutta tehokas 6-sylinterinen moottori tuo vaikuttavat 400 hevosvoimaa ja saavuttaa enintään 308 km / h. Nollasta sataan pikku jättiläinen kiihtyy vain 4 sekunnissa. Jos haluat kokea ajokokemuksen, jota et ole koskaan ennen kokenut, ajamalla mutkittelevia teitä laserin kaltaisella tarkkuudella, sitten 991 täydellinen auto. Koskaan aikaisemmin ei ajaminen ole aiheuttanut niin paljon sydämentykytyksiä, kuten Porsche 991 ratissa - mahtava auto mahtavalle kuljettajalle.

 

Sinun erikoisautosi autonvuokraus Auto Europelta

 

On olemassa useita syitä vuokrata luksusauto - mutta vain luotettavalta kumppanilta - Auto Europelta. Tee seuraavasta lomasta ainutlaatuinen kokemus meidän parhaalla hintatakuulla ja rajattomalla määrällä erilaisia eksoottisia vuokra-autoja Euroopassa ja maailmalla. Tarvitsetko lisätietoja erikoisauton vuokrauksesta? Soita meille tänään numeroon +358 942 720 607. Olemme tavoitettavissa 365 päivänä vuodessa. Ei ole väliä missä olet tällä hetkellä, Auto Europe auttaa sinua kaikkialla!

 

Tarvitsetko vielä lisäinspiraatiota?

>> Meidän saatavilla olevat luksus- ja urheiluautot

 

Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

 

Valitse asuinmaasi
close