Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: TEUVO - May 18, 2014
 • Mainostetaan ilmaista numeroa sitten kuitenkin välillä neuvotaan englanniksi,jota kieltä en hallitse.
 • Arvostelija: SATU - July 3, 2013
 • Olin maksanut autovuokrauksen etukäteen. Virkailija halusi lisäksi jäädytetyn summan luottokortilleni ja palauttaessani autoa virkailija halusi laskuttaa autovuokrauksen toiseen kertaan. Aikaa kului a ... sian selvittämiseen. Odotan nyt jännityksellä onko luottokortilta veloitettu jotakin ylimääräistä. Virkailija totesi, ettei ymmärrä autovuokrauspapereistani mitään, kun ovat suomeksi. Siinäkö kenties ongelma? Palautusvaiheessa virkailija oli kokeneempi ja siten osaavampi.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: HEIKKI - June 15, 2013
 • Erittäin epämukava vuokraamon (National) sijainti pitkän kävelyn takana Lontoon Victoria-asemalta. Parkkitalossa ei hissiä - kiivettävä kapeita portaita pitkin matkalaukkujen kanssa viidennelle pysäkö ... intitasolle! Pieni auto (Fiat 500) sinänsä OK.
 • Lue lisää
Norfolkin rannikon kiertomatka

Norfolkin rannikon kiertomatka: King's Lynn - Mundesly

 

Kiertomatka Iso-Britannia - Norfolkin rannikko

 

Norfolk rannikon reitti on yksi idyllisimmistä rannikoista maailmassa, jossa on niin paljon nähtävää...

 

Norfolkin edustalla Englannissa löytyy yksi kauneimmista maisemista maailmassa ja sitä suojelee kansallispuistot ja Access to the Countryside Act 1949 -yhdistys. Tämä luokittelee alueen poikkeuksellisen kauniiksi (Area of Outstanding Beauty AONB). Siksi 280 kilometrin pitkä rantaviiva on yksi kiehtovimmista reiteistä Englannissa, jossa luonnon ystävät varmasti löytävät, mitä he etsivät.

 

Norfolkin rannikon kiertomatkan aikana ja Peddars Way kiertomatkalla Iso-Britanniassa, sinulla on monia mahdollisuuksia nähdä joitakin maan kauneimmista luonnonsuojelualueista, jossa voit nähdä musta-naurulokkeja, harmaahylkeitä, kivitaskuja, pensastaskuja ja monia muita paikallisia eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Aja Norfolk rannikon reittiä pitkin tyylikkäästi luksusautolla suoraan Auto Europelta.


Norfolk rannikon kiertomatkan yleiskatsaus


 


               Kiertomatka Norfolk rannikko Kings Lynn Englanti           Kiertomatka Norfolk rannikko Hunstanton Englanti

 

               Kiertomatka Norfolk rannikko Brancaster Burnham Market Englanti           Kiertomatka Norfolk rannikko Holkham Bay - Holt Englanti

 

                                                        Kiertomatka Norfolk rannikko Sheringham Cromer Mundesly Englanti

 

Kiertomatka
EtäisyysKesto
Reitti
Kings Lynn - Hunstanton
25 km
26 minuuttia
A149
Hunstanton - Brancaster & Burnham Market
20 km
27 minuuttiaA149
Burnham Market - Holkham Bay, Wells, Blakeney & Holt
34 km
54 minuuttiaB1155, A149 & Cley Road
Holt - Sheringham, Cromer & Mundesley
33 km
45 minuuttiaCromer Road, A148, A149 & Trunch Road

 

Norfolkin rannikon kiertomatka, päivä 1: King's Lynn antiikin arkkitehtuuria

 

Norfolk rannikon kiertomatka Kings Lynn Englanti

 

Aloita King's Lynnin kiertomatka, joka on pieni kylä noin 172 kilometriä pohjoiseen Lontoosta. Huolimatta pienestä koosta, täällä on paljon nähtävyyksiä odottamassa sinua. Matkallasi Norfolkin halki on niin paljon enemmän nähtävää ja koettavaa. Vaikka St. Margaretin kirkko antaa käsityksen alueen kuninkaallis-goottilaisesta arkkitehtuurista, yhtä suosittu nähtävyys on Oxburgh Hall, jota ympäröi vallihauta. Luonnonystävät voivat viettää ihanaa iltapäivää Snettisham puistossa tai Gooderstone vesipuistoissa ja luontopoluilla. Rising-linna on myös tutustumisen arvoinen. Caithness Crystal luontokeskuksessa voit ihastella vaikuttavia esimerkkejä todellisisesta Englannin lasitaiteesta. Autonvuokraus King's Lynn'sta auttaa sinua tavoittamaan kaikki nämä kohokohdat mukavasti.

 

Norfolk rannikkoreitti Kings Lynn EnglannissaPikkunälkä? Älä huoli! Kylästä löytyy monenlaisia pubeja, bistroja ja ravintoloita. Victory Inn tai Market Bistro, hyvää ruokaa ja erinomaista olutta tarjoillaan lähes kaikkialla King's Lynn'ssa. Suosittelemme myös pysäyttämistä ravintoloissa Winch, Barnfields Café tai Lynn kahvilabaarissa.

 

Vaikka kaupungissa on runsaasti hienoja ravintoloita, samaa ei valitettavasti voida sanoa majoituksesta. Best Western Knights Hill esimerkiksi on yksi harvoista kaupungin hotelleista. Jos aiot viettää yön täällä, sinun pitäisi varata huone ajoissa.


Suunnittele ajoissa: Matkavinkit kiertomatkalle

Takaisin alkuun


 

Norfolkin rannikon kiertomatka, päivä 2: Kuvankauniit rannat Hunstantonissa

 

Norfolk rannikon kiertomatka Hunstanton Englannissa

 

Jätä taakse King's Lynn ja aja A148 tietä pohjoiseen, kunnes saavut A149 uloskäynnille. Seuraa tätä tietä ja jatka kiertomatkaa Hunstantonissa. Ajaessa sinun on ensin ohitettava Dershinghamin suo luonnonsuojelualueella ja pian sen jälkeen voit ohittaa itse Dershinghamin. Välittömästi Dershinghamin jälkeen aja Ingoldisthorpe ja Snettisham -kylien läpi. Jälkimmäinen on ehdottomasti pysähtymisen arvoinen, erityisesti Pyhän Marian kirkon ja RSPB Snettisham luonnonsuojelualueen takia, jossa voit tarkkailla erilaisia lintulajeja. Ota A149 hieman pidemmälle ja saavut Heachamiin. Muista pysähtyä rannalla ja viehättävillä laventelipuutarhoilla.

 

Norfolk rannikkoreitti Hunstanton EnglantiToisen lyhyen ajomatkan päästä saavut Hunstantoniin. Kaunis ranta vetää sinua puoleensa heti. Jos kuitenkin haluat kokea todellisen kauneuden rannikolla, varaa itsellesi Searles Sea-matka, joka vie Hunstanton merielävien rauhoitusalueelle.

 

Autonvuokraus Hunstantonista vie sinut pidemmälle, kuin vain upeille rannoille. Peddars Way esimerkiksi vie sinut lukuisille eri reiteille ja kulkuteille kaikkein koskemattomille alueille maaseudulla. Paikalliset näyttävät kykyjään ja taitojaan Princess-teatterissa, joten lippu iltaesitykseen on hyvä sijoitus.

 

Chives Brasserie, Coasters ravintola ja paikalliset suosikit Steak & Stilton, sekä useat muut ravintolat tarjoavat mukavan ruokailukokemuksen.

 

Vaikka voit tehdä luonnonkauniin matkan pitkin rannikkoa noin kahdessa ja puolessa tunnissa, suunnittelemme kiertomatkamme useille päiville, jotta voit nauttia jokaisesta kohteesta täysillä.

 

Jos päätät viettää yön Hunstantonissa, valitse Best Western Le Strange Arms tai Richmond House, molemmat ovat arvostettuja hotelleja. Perinteisempää B & B majoitusta varten varaa itsellesi huone Peacock House tai Rose-Fitt House majoituksissa.


Takaisin alkuun


 

Norfolkin rannikon kiertomatka, päivä 3: Brancaster & Burnham Market

 

Norfolk rannikon kiertomatka Brancaster Burnham Market Englannissa

 

Kolmantena päivänä Norfolkin rannikon kiertomatkaa vuokra-autolla Iso-Britanniassa, voit jälleen ajaa A149 tietä pitkin, joka johtaa itään rannikkoa pitkin. Hetken päästä ohitat golfkentän Hunstanton Golf Links ja pienen kylän Holme-Next-The-Sea, joka sijaitsee melko lähellä Holme Dunes rauhoitusaluetta.

 

Ennen kuin matka johtaa sinut edelleen kiertomatkalle Brancasteriin, tutustu rannikkokaupunkeihin Thornham ja RSPB Titchwell Marsh rauhoitusalueeseen. RSPB Titchwell Marsh, kuten aiemmin mainittu RSPB Snettisham, on ehdoton lintuharrastajille!

 

Autonvuokraus Brancasteristä vie sinut ihan ensimmäiseksi rannalle. Loputtomalta tuntuva ranta ja koskematon maaseutu ovat ihanteellisia piknikille, rantalentopallopelille tai muutamille muille harrastuksille meren rannalla. Hyvällä onnella rennon kävelyn aikana näet lukuisia hylkeitä pitämässä hauskaa tai rentoutumassa kivillä. Varo vuorovettä: laskuveden aikana ranta voi tuntua valtavalta, mutta heti kun korkea vuorovesi saapuu, sinulla on paljon vähemmän tilaa.

 

Norfolk rannikon kiertomata Brancaster Burnham MarketOsta itsellesi purtavaa Brancaster Beach kioskilla, jossa sinulle tarjotaan monenlaisia välipaloja ja maukasta jäätelöä. Saat runsaamman aterian lähellä sijatsevasta Ship-hotellista.

 

Kiertomatkalla Burnham Marketin kylään, aja Burnham Deepdalen ja Burnham Nortonin läpi. A149 muuttuu tässä vaiheessa osaksi B1355 tietä, joka johtaa sinut Burnham Marketin sydämeen, jossa voit viettää lopun päivästäsi. Saapuessaan kirjaudu hotelliiin ja lähde sitten rennolle kierrokselle vanhaan viehättävään kylään. Nelson tai Hoste ravintola molemmat tarjoavat majoitusta yöksi, sekä erinomaisen ravintolan. Jos et ole liian nälkäinen, hemmottele itseäsi palalla kakkua ja kupillisella teetä Tilly tai Burnham Tea Room & Cafe kahviloissa.

 


Takaisin alkuun


 

Norfolkin rannikon kiertomatka, päivä 4: Tutki merta

 

Norfolk rannikon kiertomatka Holkham Bay ja Holt Englannissa

 

Neljäntenä päivänä kiertomatkallasi Norfolk rannikolla, autonvuokraus Burnham Marketista vie B1155 tien kautta itään. Aja niin pitkäään, kunnes saavut A149 tielle ja jatka, kunnes ohitat "The Lake järven". Käänny vasemmalle Lady Ann tielle ja seuraa tietä rannikkoa pitkin, kunnes saavut Holkhamin lahdelle. Maisema täällä on yksinkertaisesti upea ja olemme varmoja, että voit ottaa täällä monia lomakuvia. Aja autollasi Norfolkissa takaisin A149 tielle itään seuraavaan määränpäähän: Wells-next-the-Sea kiertomatkalle.

 

Oli se sitten matka Wells & Walsingham pikaraitiotiejärjestelmällä, alpaca-vaellusta tai rentoutumista fantastisella rannalla - Wells-next-the-Sea kohteessa löytyy hienoja nähtävyyksiä. Nälkä? Suuntaa Wells Crab House tai Bowling Green Inn -ravintoloihin. Tietenkin voit myös valita rantakahvilan, jos haluat pysyä rannalla vähän pidempään.

 

Norfolk rannikon kiertomatka auringonlaskuSuuntaa takaisin A149 tielle, eikä mene kauan, ennen kuin jatkat kiertomatkaa Blakeneyn. Kuten useimmissa matkasi kohteissa, suurimmat nähtävyydet ovat löydettävissä myöskin lähellä kaunista rantaa. Tee pitkä kävelymatka tai ota vene merelle ja katsele hylkeitä. Kurkista paikalliseen kulttuuriin Galley Hill farmilla tai Artemis Homes & Antiques kaupassa.

 

Jätä Blakeney ja ota Wiveton tie, joka muuttuu Cley-tieksi jossain myöhemmässä vaiheessa. Tämä tie vie suoraan kiertomatkalle Holtin kylään. Suunnittele täällä tarpeeksi aikaa ja tutki laajasti luontoa ja sen ympäristöä. "Natural Surroundings" on kaunis metsäinen alue luonnollisilla kävelypoluilla, puutarhoilla, lammilla ja paljon muuta. Muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä Holtissa ovat Muckleburgh Military Collection, The Holt Antique & Interiors Centre, Holtin linna ja Stody Lodge Gardens.

 

Tilaa illallisesi The Barn tai Number 28 ravintoloissa, tai jos haluat hemmotella itseäsi, suuntaa suoraan Morston Hall ravintolaan. Kun etsit paikkaa yöksi, näet, että Holtissa on olemassa paljon enemmän B & B majataloja kuin hotelleja. Tästä huolimatta on jokaiselle jotakin: The Lawns Hotel sijaitsee kätevällä paikalla, kun taas Pheasant Hotel on ainutlaatuinen paikka ja huoneet ovat suunniteltu vanhalla englantilaisella maalaistyyliillä. Pienempiä ja intiimisempiä huoneita löydät Mount Farm tai Kadina Bed & Breakfast majoituksissa.


Takaisin alkuun


 

Norfolkin rannikon kiertomatka, päivä 5: Viimeiset pysäkit

 

Norfolk rannikon kiertomatka Sheringham Cromer Mundesly Englannissa

 

Viidentenä päivänä kiertomatkalla Norfolkin rannikolla, aja vuokra-autollasi Englannissa Cromer-tielle ja jätä taakse Holt. Pysy Cromer-tiellä, kunnes se yhtyy A148 tien kanssa ja käänny vasemmalle Holway Road sivutielle. Aja, kunnes saavut Sheringhamin kuntaan johtavalle tielle. Kiertomatkalla Sheringhamissa voit valita vierailukohteiksi lukuisista nähtävyyksiä.

 

Norfolk rannikon kiertomatka EnglantiSuosituimpia kohteita ovat Sheringhamin ranta, Sheringhamin puisto ja Sheringhamin museo (MO). Voit kokeilla golfia Sheringhamin golfklubilla. Sheringham Life veneasema on myös tutustumisen arvoinen.

 

Jännittävien kokemuksien jälkeen Sheringhamissa, seuraa Cromer-tietä (nimetty tässä taas A149) itään. Aja pitkin rannikkoa, kunnes voit jatkaa kiertomatkaasi Cromeriin. Kaupungissa on runsaasti nähtävyyksiä, sinun täytyy miettiä kahdesti, miten haluat järjestää lomasi. Älä missaa muun muassa Cromerin rantaa ja satamaa, Henry Bloggin museota, St. Peter ja St Paulin katedraalia ja Amazona-eläintarhaa. Lisäksi Royal Cromer golfklubi viettelee sen viehättävällä maisemalla.

 

Tyydytä nälkää yhdessä useista ravintoloista, kuten Bann Thai-ravintola, The Old Rock Shop Bistro ja Brownes Bond Street, kaikki kuuluvat paikallisten suosikkien joukkoon.

 

Herkullisen aterian jälkeen, jätä Cromer ja lähde jälleen A149 tietä pitkin kiertomatkalle Mundesleyhun, viimeiselle pysäkille kiertomatkalla Norfolkin rannikolla. Pysy A149 tiellä, kunnes tulet Thorpe-tielle. Käänny vasemmalle ja aja pienen Southrepps kylän läpi. Thorpe tie lopulta muuttuu Gimingham tieksi ja sitten Southrepps tieksi, joka muuttuu Mundesley tieksi. Tämä lopulta tuo sinut hienoon rannikkoyhteisöön.

 

Kun olet lopettanut nähtävyyksien tutkimisen, voit lähteä etelään Norwichiin, missä sijaitsee lähin lentokenttä. Tälle viimeiselle vaiheelle kiertomatkalla Mundesleystä tarvitset noin 40 minuuttia. Voit kuitenkin myös jatkaa lomaasi kaupunkilomalla. Birminghamin ja Oxfordin kaupunkeihin pääsee Mundesleystä noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Matkalle Yorkiin tai Leedsiin tarvitset vain vajaan tunnin. Autonvuokrauksella Auto Europelta ei ole rajoja, vain ne, jotka asetat. Nauti lomastasi Iso-Britanniassa!

 

Takaisin alkuun


 

Norfolk rannikon kiertomatka: Ajoita matka täydellisesti

 

Huolimatta sen ainutlaatuisesta kauneudesta, Norfolkin rannikko ei yleensä ole ensimmäinen kohde, joka tulee mieleen suunnitellessa lomaa Iso-Britanniassa. Juuri tämä tekee kiertomatkasta erityisen! Nyt kun olet saanut käsityksen Norfolkin rannikon reitistä, voit suunnitella lomaa. Varaudu ja varaa huoneet valitsemallesi majoitukselle ajoissa!

 

Jotta saat juuri sellaisen ajoneuvon, millaisen tarvitset matkallesi, tee autonvuokraus Auto Europelta ajoissa. Toivomme, että kompakti opaamme on auttanut sinua suunnittelemaan seuraavan ikimuistoisen matkan!

 

Muut kiertomatkat Iso-Britanniassa.

Valitse asuinmaasi
close