Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: JOUNI - December 4, 2017
 • Jos poistan omavastuut teidän kautta, joudun maksamaan ne toiseen kertaan Saksassa, sillä näin pantti on vain 250? 1100? sijaan. kaksi viimeistä vuokrausta olenkin maksanut vain omavastuunpoiston Saks ... assa.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: MIKA - November 23, 2017
 • Olisi hyvä jos autovuokraamo näkyisi heti alussa, esim. Globalrenting osalta selvisi vasta voucheristä että vuokraus on Buchbinderistä
Satumaa-kiertomatka

Saksan satumaa-kiertomatka - 600 kilometriä täyttä taikaa!


Saksan kiertomatka - Satumaa-kiertomatka

 

 

Jos olet kasvanut Grimmin veljesten satujen kanssa, matka Saksaan satumaa-kiertomatkalle on täsmälleen sinulle! Kaunis reitti läpi maalauksellisia maisemia Saksassa päästää mielikuvituksesi valloilleen. Vietä ikimuistoinen loma etsimässä piparkakkutaloa uneliaissa Hessenin kylissä tai pimeissä metsissä autonvuokrauksella Saksassa Auto Europelta, luotettavalta kumppanilta tien päällä.

Satumaa-kiertomatka on yksi kauneimmista reiteistä Saksassa, joka on saanut nimensä kaikkein mahtavimmista maisemista Grimmin veljesten keräämissä saduissa. Tien kokonaispituus on noin 600 kilometriä pitkin maailmaa, joka on kuin kuvakirjasta ohi majesteettisia katedraaleja ja maagisia linnoja. Meidän kiertomatka vie Frankfurtista Marburgin läpi aina Bremeniin asti.

Jos olet vielä matkan suunnittelun alkuvaiheessa, kannattaa valita matkan ajankohdaksi joko kevät, kesä tai syksy, koska kaikki kolme kautta tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Keväällä, rehevät jokilaaksot koristavat värikkäitä peltoja kauneimmilla luonnonkasveilla. Kesällä lämmin sää on täydellinen aika matkustaa asuntoautolla, kun taas syksyllä näky on täysin erilainen; lehdet muuttavat väriä ja vuoristokylät hitaasti peitettyvät aavemaiseen sumuun. Värikäs kevät on yhtä upea näky!


Saksan satumaa-kiertomatkan yleiskatsaus


 

Satumaa-kiertomatka päivä 1
Satumaa-kiertomatka päivä 2

 

Satumaa-kiertomatka päivä 3
Satumaa-kiertomatka päivä 4

 

Kiertomatka Saksassa: Satumaa-kiertomatka
ReittiEtäisyys (km) Arvioitu kesto
Frankfurt - Hanau25,629 minuuttia
Hanau - Steinau an der Straße48,530 minuuttia
Steinau an der Straße - Marburg1171 tunti, 55 minuuttia
Marburg - Kassel144 1 tunti, 20 minuuttia
Kassel - Göttingen1141 tunti, 54 minuuttia
Göttingen - Hameln1252 tuntia, 7 minuuttia
Hameln - Bremen1822 tuntia, 51 minuuttia
Yhteensä:756,112 tuntia, 23 minuuttia

 


Suunnittele ajoissa: Matkustustietoa kiertomatkalle Saksassa

 

 

Satumaa-kiertomatkaa pitkin, päivä 1: Frankfurtista Hanauhun

 

 

Satumaa-kiertomatka päivä 1
 

Täydellinen alku kiertomatkallesi Bremenistä olisi Frankfurt. Mainhatten, kuten kaupunkia usein kutsutaan, pidetään liiketoiminnan pääkaupunkina Saksassa. Frankfurtin lentokentälle pääsee helposti ja se on erinomainen lähtökohta tutkia Saksan satumaareittiä.

 

Satumaa-kiertomatka Frankfurt historiallinen keskus

Riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on aikaa suunnitella koko matka, suosittelemme viettämään vähintään 24 tuntia Frankfurtissa, jotta et menetä mahdollisuutta nähdä suuria ihmeitä Frankfurt am Mainissa: Senckenberg museo, Goethe House ja Römer.

Koe satumaa-kiertomatkan taika vuokra-autolla Saksassa kätevästi yhdestä saatavilla olevista monista autonvuokraamoista lähellä Frankfurtia. Noin puolessa tunnissa saavut ensimmäiseen määränpäähän, kiertomatkalle Hanauhun. Hanaussa voit huomaat nopeasti, että Grimmin veljesten kunnioitus on yhä läsnä. Tärkein nähtävyys on elämää suurempi pronssinen muistomerkki, joka on rakennettu vuonna 1898 Grimmin veljeksille.

Lähellä sijaitseva linna Philippsruhe on koti kirjailijiolle omistetulle museolle. Näyttelyssä on esillä kokoelma vaatteita, dokumentteja ja muita esineitä, jotka aikoinaan kuuluivat veljeksille.

 

 

Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta

 Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

 


Suunnittele ajoissa: Matkavinkkejä satumaa-kiertomatkalle

 Takaisin alkuun


 

Päivä 2: Hanausta Steinaun kautta Marburgiin

 

Satumaa-kiertomatka päivä 2
 

Noin 30 minuuttin päästä autonvuokrauksella Hanausta saavut Steinauhun, ainoaan kaupunkiin Hanaun lisäksi, jotka voidaan virallisesti nimetä "Grimm veljesten kaupungiksi"! 12-vuotiaaksi asti veljekset asuivat Steinaussa. Tunnet heti, aivan kuin menisit ajassa taaksepäin ja sukellat lapsuuden satukirjoihin vain nähdessäsi tyypillisiä ristikkorakennetaloja, mukulakivikatuja ja palatsit maagisilla torneilla.

Matkavinkki satumaa-kiertomatka

Steinau kiertomatkan vierailun aikana vetonaula on Grimmin veljeksten synnyinkoti. Grimmin veljesten talo ja museo Steinaussa esittelee veljesten teoksia. Schloss Steinau, upea linna, josta on näkymät yli koko kaupungin, on toinen suosittu nähtävyys. Suunnittele vierailu Steinauerin nukketeatteriin Steinaun linnassa ja pidä hauskaa muinaisessa nukketeatterissa.

Vierailun aikana autonvuokrauksella Steinaussa, sinun tulisi varata pöytä illalliselle Brathähnchenfarmilla. Ravintola sijaitsee vuorella, mutta saapuminen (ja ruoka) on matkan arvoinen. Varaa huone Burgmannenhausissa, erinomainen valinta Steinaussa. Hotellissa on romanttinen Grimmin veljesten sadun ilmapiiri yhdistettynä yllättäviin moderneihin mukavuuksiin, kuten Wi-Fi-palvelu.

 

Kun olet tien päällä vuokra-autolla Saksan satumaa-kiertomatkalla, nauti kauniista maisemista, hiljaisista laaksoista ja aja Freiensteinaun, Lauterbachin ja Alsfeldin ohi kunnes saavut seuraavalle pysäkillesi, Marburg. Jacob Grimm kuvasi kerran kaupunkia sanoilla, "enemmän portaita kaduilla kuin taloja". Marburg on melko jyrkkä kaupunki, jonka kadut pääosin koostuvat mukulakivistä.

 


Satumaa-kiertomatka Marburg linna


Merkittävä osa kaupungin tärkeimmistä kulttuurikohteista on Elisabethin kirkko, tai St. Elizabethin kirkko, yksi tärkeimmistä rakennuksista kaupungissa, jolla ja antelias kokoelma uskonnollista taidetta, freskoja ja patsaita. Lähde katselemaan nähtävyyksiä autonvuokrauksella Marburgissa ja pysy vapaana matkoillasi.

 

 

 

Kaupungissa on yliopisto ja siksi houkuttelee suuria määriä opiskelijoita ja nuoria. Tämän seurauksena kaupunki tarjoaa laajan valikoiman moderneja kauppoja, ravintoloita ja rentoutumispaikkoja.

 

Loman aikana kiertomatkalla Marburgissa, suosittelemme Welcome Hotel Marburgia. Huolimatta siitä, että hotellin ulkonäkö ei vedä vertaa kaikille muille rakennuksille läheisyydessä, se tarjoaa silti mukavimpia huoneita kaupungissa omalla ravintolalla "Tartaruga", baarilla ja saunalla.

 

Kiertomatka Hanau kartta

Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta

 Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti.

 


Takaisin alkuun


 

Päivä 3: Marburgista Kasselin kautta Göttingeniin

 

Satumaa-kiertomatka päivä 3
 

Kolmannen päivän alussa aja vuokra-autolla luonnonkauniilla satumaan kiertomatkalla Kasseliin. Matka autonvuokrauksella Kasseliin ei pitäsi kestää yli puolitoista tuntia. Grimmin veljekset viettivät nuoruutensa kirjastonhoitajina Westfalen kuninkaalle - Jerome Bonaparte, kuka oli nuorin Napoléonin veli Kasselissa.

Grimmin veljesten päivien jälkeen paljon kaupunkia tuhoutui toisen maailmansodan aikana. Kaupunki lopulta rakennettiin uudelleen, mutta ottamatta huomioon entisajan arkkitehtoista ulkonäköä. Kuitenkin Kassel tarjoaa kävijöilleen kaksi arvokasta käyntiä oleskelun aikana - Grimmin veljesten museo sekä Wilhelmshöhe, linna ja Mountain Park, joka sijaitsee Kasselin länsireunalla, jota pidetään suurimpana vaaramaisemana Euroopassa. Suuri Herculesin patsas vartioi mäkeä. Jos päätät kiivetä vuorelle, laita jalkaan mukavat kengät ja tuo riittävästi juomavettä mukaasi.

 

Satumaareitti Kassel Park
 

Seuraava pysäkki satumaareittiä pitkin kiertomatkalla Kasselissa on Göttingen. Noin vain 45 minuutissa matkalla pohjoiseen saavut kuuluisaan yliopistokaupunkiin Göttingeniin. Grimmin veljekset opettivat täällä kerran professoreina. Yksi suosituimmista paikoista kaupungissa on keskusaukio, jossa voi nähdä pienen tytön patsaan hanhen kanssa, yksi suuteluimmista patsaista maailmassa. Sanotaan, että jokaista, kuka suutelee hanhiemoa, palkitaan onnellisuudella. Ei siis ole yllättävää, että joka vuosi valmistuneet oppilaat paikallisesta yliopistosta suutelevat patsasta kiitollisuuden merkiksi.

Kulinaarisuus Göttingenissä on odotetusti saanut vaikutteita eniten perinteisestä saksalaisesta keittiöstä. Metsän reunassa sijaitseva ravintola Lockemann on kokeilemisen arvoinen milloin tahansa. Ota bussi numero 10, kunnes saavut viimeiselle pysäkille ja kävele muutama minuutti "Im Beeke" katua ravintolaan. Vaihtelun vuoksi käy trendikkäässä Välimeren ravintolassa Gaudi, joka tarjoaa kaikkea tapaksesta pastaan ja äyriäisiin.
Romanttiselle lomalle valitse hotelli Gebhards ja nauti todellista luksusta. Tumman puun aksentilla ja kukkakuvioilla, porealtaalla ja saunaalla, ja se tarjoaa rentoutumista ja mukavuutta, jotta voit suunnata viimeiselle matkasi osuudelle täältä.

 

Satumaa-kiertomatka Marburg kartta

Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta

 Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti 

 


 Takaisin alkuun


 

Päivä 4: Göttingenistä Hamelnin kautta Bremeniin

 

Satumaa-kiertomatka päivä 4
  

Luksusautonvuokrauksella tarvitset noin vain puolitoista tuntia Hamelniin. Seuraa Pied Piperin jalanjälkiä Hamelnin pikkukaupungissa, joka edelleen muistelee kuuluisaa tarinaa.


Kaupungin keskustassa löydät erinomaisia Weser renessanssin esimerkkejä. Kiinnitä erityistä huomiota pillipiiparin ja häätaloon. Syyskuun puolivälissä häätalon terassi isännöi kaksi ulkoilmatapahtumaa ja niin pillipiiparin legenda elvytetään joka kesä.

 

Satumaa-kiertomatka Hameln joki

 

Viimeisen osuus satumaan-kiertomatkan matkasta koostuu kahden tunnin ajomatkasta autonvuokrauksella Hamelnista Bremeniin, pienimpään osavaltioon Saksassa. Bremen on vanhimman ja toiseksi suurimman sataman koti maassa. Koska nähtävää on aika paljon, sinun pitäisi suunnitella lähtöä aikaisin iltapäivällä Hamelnista, jotta pääset Bremeniin ennen pimeän tuloa. Yöelämä ja Schnoorin kaupungiosa on aina vierailun arvoinen. Viidentenä päivänä voit keskittyä upeisiin nähtävyyksiin Bremenissä.

Suosituimmat matkakohteet kiertomatkalla Bremenissä ovat markkina-aukio, joka sijaitsee viehättävässä vanhassakaupungissa, Roselius House museo ja Pietarinkirkko, goottilainen katedraali kotoisin 1100-luvulta. Toinen suosittu kaupungin maamerkki löytyy pääaukiolla - kuuluisa Bremenin soittoniekkojen patsas Grimmin veljesten sadusta. Hauska ja erittäin ironinen seikka tarinassa on se, että neljä sadun eläintä eivät ole koskaan saapuneet Bremeniin.
 
Satumaa-kiertomatka Bremen keskusta

Bremenissä on olemassa erilaisia ravintoloita ja baareja, josta nauttivat vierailusta. Viimeisenä iltana käy Ratskellerissä ja nauti Pohjois-Saksan erikoisuuksia. Ravintola sijaitsee kellarissa ja on tunnettu yhtenä vanhimmista ja tunnetuimmista ravintoloista Saksassa. Ruoka Ratskellerissä on edullista, sen seinät on vuorattu viinitynnyreillä ja se on ollut käytössä yli kuusi vuosisataa. Jos et olet asettanut mitään hintarajaa viimeiselle yölle Bremenissä, niin Grasshoffs Bistro olisi täsmälleen makuusi. Tämä ranskalaisvaikutteinen ravintola on trendikäs, erittäin pieni ja melko valikoiva. Se on paras valinta nauttia viiniä ja juustoja Pohjois-Saksasta.

 

Löydät useita ravintoloita ja hotelleja matkan aikana autonvuokrauksella Bremenissä jokaiseen budjettiin. Löydät luksushotellipalatseja, kuten Dorint Park, sekä viehättäviä, asiakaslähtöisiä hotelleja, kuten Pension Weidmann. Valinta riippuu lopulta budjetistasi.

 

Satumaa-kiertomatka Göttingen kartta

 Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta

 Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

 


Suunnittele ajoissa: Matkapalvelut satumaa-kiertomatkallesi Saksassa

 

Nyt sinulla on käsitys siitä, mitä on odotettavissa kiertomatkaa pitkin Saksan satumaareitillä. Kaikki, mitä sinun täytyy nyt tehdä, on suunnitella matka. Auto Europen tarjoamalla kiertomatkaoppaalla olet hyvin varustettu täydelliselle matkalle. Suunnittele nyt matkasi autonvuokrauksella Saksassa Auto Europen avulla.

 

Satumaa-kiertomatka Saksa

 


 Takaisin alkuun


Valitse asuinmaasi
close