Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: TEUVO - May 18, 2014
 • Mainostetaan ilmaista numeroa sitten kuitenkin välillä neuvotaan englanniksi,jota kieltä en hallitse.
 • Arvostelija: SATU - July 3, 2013
 • Olin maksanut autovuokrauksen etukäteen. Virkailija halusi lisäksi jäädytetyn summan luottokortilleni ja palauttaessani autoa virkailija halusi laskuttaa autovuokrauksen toiseen kertaan. Aikaa kului a ... sian selvittämiseen. Odotan nyt jännityksellä onko luottokortilta veloitettu jotakin ylimääräistä. Virkailija totesi, ettei ymmärrä autovuokrauspapereistani mitään, kun ovat suomeksi. Siinäkö kenties ongelma? Palautusvaiheessa virkailija oli kokeneempi ja siten osaavampi.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: HEIKKI - June 15, 2013
 • Erittäin epämukava vuokraamon (National) sijainti pitkän kävelyn takana Lontoon Victoria-asemalta. Parkkitalossa ei hissiä - kiivettävä kapeita portaita pitkin matkalaukkujen kanssa viidennelle pysäkö ... intitasolle! Pieni auto (Fiat 500) sinänsä OK.
 • Lue lisää
Skotlannin ylämaat kiertomatka

Skotlannin ylämaat: Kiertomatka Invernessista Durnessiin

 

Skotlannin ylämäät kiertomatka

 

Monille Skotlannin ylämaat ovat yksi kauneimmista paikoista. Myrskyisä ja muuttuva alueen historia juontaa juurensa antiikin ajoista lähtien...

 

Skotlannin ylämaat eivät ole vain osa maan historiaa, ne ovat myös koti joillekkin upeimmista maisemista Skotlannissa. Skotlannin ylämaiden kiertomatka kulkee asumattomien maiden halki henkeäsalpaavilla näkymillä. Jacobit taistelivat verisiä taisteluita vuonna 1745, jonka jälkeen alue pysyi harvaan asuttuna. Ben Nevis, korkein vuori Isossa-Britanniassa, hallitsee loppua ylängöstä, joka jatkuvasti muuttaa sävyjä vihreän, keltaisen, punaisen ja ruskean välillä. Milloin tahansa reitin varrella löytyy henkeäsalpaavia maisemia ja matkan Skotlannin Invernessista Durnessiin sanotaan olevan yksi maailman parhaista reiteistä. Autonvuokraus Skotlannista vie sinut näiden maisemien halki.

 

Reitti Invernessista, ylämaiden pääkaupungista, Durnessiin Skotlannin pohjois-kärkeen on 167 kilometriä pitkä, jos ajat A9 tietä pitkin. Tämä on totta vain silloin, jos et pysähdy matkan varrella, mutta tätä et voi vastustaa - haluat varmasti ottaa kuvia joka käänteessä Skotlannin kiertomatkalla. Hyödynnä autonvuokrausta Iso-Britanniassa matkallasi ylämailla Auto Europelta. Päätä itse ajastasi ja matkasta!

 


Skotlannin ylämaiden kiertomatkan yleiskatsaus


 


Skotlannin ylämaat kiertomatka - Inverness      Skotlannin ylämaat kiertomatka - North Kessock

Skotlannin ylämaat kiertomatka- West Knockbain & Muckernich Wood       Skotlannin ylämaat kiertomatka - Durness

 

Kiertomatka
EtääisyysKestoReitti
Inverness - North Kessock
7.0 km
6 minuuttiaA9
North Kessock - Ardgay
54 km
48 minuuttiaA9 & B9176
Ardgay - Durness
108 km
1 tunti 53 minuuttiaA836 & A838

 


 

Skotlannin ylämaat kiertomatka, päivä 1: Invernessin taide & arkitehtuuri

 

Skotlannin ylämaat Inverness kiertomatka

 

Koska kaikki alkaa kiertomatkalla Invernessissa, paras idea on suunnitella autonvuokraus Invernessin lentokentältä. Voit päästä Invernessin keskustaan vain kymmenessä minuutissa. Kaupunki kuuluu Skotlannin kuuden suurimman kaupungin joukkoon. Invernessilla on rikas historia ja kukoistava taide. Yksi suurimmista kohokohdista on Invernessin linna. Rakennettu kukkulalle, linnasta on mahtavat näkymä Ness-joelle, sama joki, joka virtaa Loch Nessiin. Edelleen ollaan sitä mieltä, että Nessie hirviö asuu Loch Nessin vesissä. Jos haluat matkata Loch Nessille, sinulla on olemassa kaksi vaihtoehtoa, veneretki Calledonian kanavan kautta tai autonvuokraus Invernessistä. Joko niin tai näin, koet Ylämaan parhaimmillaan.

 

Ness-joki kiertomatkaInverness tarjoaa monia mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä. Yksi niistä on Invernessin museo ja taidegalleria, joka ei sijaitse kaukana linnaltan. Muista, että Skotlannin museot ja galleriat ovat ilmaisia kaikille! Älä missaa tätä tilaisuutta ja käy galleriassa katsomassa nykytaidetta ja vanhojen mestareiden töitä. Seuraa Church-tietä ja tulet kohtaamaan joitakin vanhimpia kaupungin rakennuksia, mukaan lukien Abertarff House - hieno esimerkki kotimaisesta arkkitehtuurista vuodelta 1593.

 

Käänny joen suuntaan ja löydät kauppoja ja ravintoloita, joissa voit kokeilla paikallisia ruokalajeja. Invernessilla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Erilaisia musiikki- ja modernin taiteen festivaaleja järjestetään ympäri vuoden. Inverness golfin mestaruuskilpailut ja Highland Games houkuttelee paljon huomiota kaikkialta maailmasta.

 

Kaupungista löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja, B & B majoitusta, luksusta ja perinteisiä majataloja. Culloden House on suosittu valinta, hotelli oli sisällytetty Condé Nast matkaajan kultaiselle listalle vuonna 2010. The Royal Highland Hotel on parhaiten arvosteltu hotelli kaupungissa, kun taas Glen Mhor Hotel tarjoaa majoitusta edullisemmilla hinnoilla viktoriaanisessa talossa.

 


Suunnittele kiertomatka ajoissa: Palveluja matkallesi

Takaisin alkuun


 

Skotlannin ylämaat kiertomatka, päivä 2: Katsele delfiinejä North Kessockissa

 

Skotlannin ylämaat North Kessock kiertomatka

 

Villi luonto on käden ulottuvilla Skotlannin ylämailla. North Kessock, pieni kylä Beaulyn lahdella, tarjoaa erinomaiset puitteet delfiinien katseluun. Nämä ystävälliset ja älykkäät eläimet uivat Moray lahden läpi ruoan perässä. Aja A9 tietä pohjoiseen ja suuntaa Kessockin sillalle. Kylä on aivan A9 tien varrtella. North Kessock iCentre tarjoaa ilmaista pysäköintiä.

 

Delfinien katselusta Skotlannissa on tullut suosittua lomalla ja sieltä löytyy monia paikkoja villieläinten katseluun. Autonvuokraus North Kessockissa antaa mahdollisuuden katsella delfiinejä Chanonryn pisteellä. Kylä sijaitsee kapealla Black Island niemellä. Jotta pääset North Kessockiin, jatka A9 kautta kohti Torea ja liikenneympyrästä käänny oikealle Fortroseen. Kun olet kylässä, poliisiaseman jälkeen käänny oikealle ja saavut pysäköintialueelle lähellä majakkaa. Katselupiste on majakan takana kapealla rannalla.

 

Kiertomatka North Kessock maisemaTutki lähemmin puita, joita ohitat kiertomatkallasi North Kessockissa. Saatat huomata kangaspaloja kiedottuna oksien ja puunrunkojen ympärille. Nämä ovat Clootie Wells merkkejä - lähteitä ja kaivoja puiden ympärillä. Perinne on peräisin kelttiläisistä uskomuksista. Pyhiinvaellusmatkoilla lähteille kangas upotettiin veteen, rukoiltiin kaivon hengelle ja sidottiin liina puuhun. Uskottiin, että Clootien kaivoilla oli parantava vaikutus.

 

Jos haluat jäädä yöksi paikan päälle, yövy Old Drynie House tai Paimenlapsen Cottage majapaikoissa, molemmissa kohteet tarjoavat sinulle maalaismaisesti sisustettuja huoneita kauniilla paikkakunnilla.

 


Takaisin alkuun


 

Skotlannin ylämaat kiertomatka, päivä 3: West Knockbain & Muckernich Wood

 

Skotlannin ylämaat West Knockbain Muckernich Wood kiertomatka

 

Aja luontoon kolmantena päivänä West Knockbain ja Muckernich Wood kiertomatkalle. Tutustu Skotlannin maaseutuun parhaiten vuokra-autolla Invernessista. Tämä osa reitistä vie upeimmille paikkoille. West Kessockista pohjoiseen, seuraessa A9 tietä, näet West Knockbain metsäalueen oikealla ja Muckernish metsäalueen vasemmalla. Ota aikaa ja nauti maisemista, tai jopa pysähdy ja lähde kävelylle metsään lataamaan sisäisiä akkuja. Kun ohitat metsät, näet värikkäitä vuoria ja hohtavan Cromarty lahden veden. Hetken kuluttua saavut Cromarty-sillalle.

 

Jos haluat jännitystä, käänny oikealle sillan jälkeen ja tutki vuoristoista maastoa ja löydä vuoristossa piilotetut järvet, Loch Garve ja Loch Luichart. Matka järville todennäköisesti tekee sinusta hieman nälkäisen, joten suuntaa takaisin A9 tielle ja pysähdy Storehouse of Foulis ravintolaan nauttimaan tuoretta ruokaa valmistettu paikallisista tuotteista ja ystävällisellä tunnelmalla, ja käytä hyväksesi ilmaista WiFi:ta. Jos sää on mukava, ruokaile ravintolan ulkopuolella Cromarty lahden rannalla. Jos pidät ruuasta ravintolassa, kokeile sen kauppaa ja varastoi paikallisia tuotteita ja matkamuistoja.

 

Kiertomatka West Knockbain & Muckernich WoodNyt kun olet saanut jotakin keholle ja sielulle, on aika lähteä taas matkaan. Seuraa A9 tietä kunnes se jakautuu B9176 tien kanssa, joka vie sinut Skotlannin viljelysmaiden ja metsien läpi. Kuljet syrjäisimpien alueiden ohi kiertomatkallasi. Aja ylös ja alas mäkiä ja näet joitakin kauneimmista maaseutumaisemista Skotlannissa.

 

Kun saavut A836 tielle, käänny vasemmalle. Dornoch lahti sijaitsee oikealla ja Ardchronien kylä vasemmalla. Jos seuraat tietä, voit ajaa Ardgayn pieneen kylään. Täällä voit levätä, syödä ja jopa tarkastella paria nähtävyyttä. Lähde kävelylle historialliselle Croick-kirkolle ja käy Alladale erämaassa, jossa varaamalla etukäteen voit viettää yön upeissa Skotlannin ylämaiden maisemissa.

 


Takaisin alkuun


 

Skotlannin ylämaat kiertomatka, päivä 4: Durnessin kauneus

 

Skotlannin ylämaat Durness kiertomatka

 

Herääminen keskellä Skotlannin ylämaita tekee mahtavan alun viimeiselle osalle matkaa. Ohjaa takaisin A836 tielle ja matkaa Kyle Sutherland Bonar sillan yli. Ajaessasi näinkin pitkälle tiedät, että jokaisen sillan ylittäminen tuo mukanaan uusia iloja ja henkeäsalpaavia näkymiä ylämaiden luonteesta. Bonar Bridge Artgay golfklubi on paikka, jossa kaikien golfin ystävien pitäisi käydä. Pelaa pari peliä ja suuntaa takaisin tielle, tällä kertaa enemmän mäkistä ja kivistä ylämaata pitkin. Vaikka et aja pohjoiseen, viehättävä Loch Shin paljastuu vasemmalla puolella ja Shinin metsä näkyy oikealla puolella. Tämä osa kiertomatkaa Durnessiin johtaa pitkin rotkoja, järviä ja metsiä. Pidä kamera valmiina, sillä varmasti tulet hämmästymään paikkojen kauneudesta. Ohittaessasi Allt Caenn Lochan, toisen järven reitillä, päädyt hitaasti kallioiseen ja vuoristoiseen maastoon.

 

Seuraa A838 tietä pohjoiseen Durnessiin. Tie kulkee valtavan asumattoman alueen ja tyynen luonnon läpi. Autonvuokraus Durnessista vie Atlantin valtameren rannalle ja huomaat, kylä on harvaan asuttu ja tulet hämmästymään sen tinkimättömästä kauneudesta. Täällä John Lennon löysi inspiraation hänen laululle "In My Life". Yksi paikallisista pienistä puutarhoista on omistettu muusikolle.

 

Kiertomatka Durness rannikkoSelvä näkemisen arvoinen kohde Durnessissa on Smoo-luola, jossa sekoittuu makea ja merivesi ja tarjoaa kokoontumispaikan merieläimille ja linnuille. Tältä Skotlannin pohjoiskärjeltä löytyy myös korkeimmat Iso-Britannian kalliot mantereella. Clo Mor Cliffs saavuttaa 280 metriä ja ylpeilee upeilla näköaloilla. Durnessin rannan, Sango Bay, ja Balnakielin rannan pitäisi olla myös listallasi.

 

Toinen suosittu paikka turistien keskuudessa on Balnakeilin vanha kirkko, jossa pahamaineinen rosvo ja tappaja, Donuill Mac Morraichaidh, on haudattu. Jos olet kiinnostunut historiasta ja arkeologiasta, sinun pitäisi vierailla kaivausalueilla lähellä Loch Croispolia ja Borrallien järveä. Lisäksi golfin harrastajat voivat kokeilla mahdollisuuksia Durnessin golfklubilla, jossa pelaajat tulevat eri puolilta maailmaa testaamaan taitojaan haastavassa kallioisessa maastossa.

 

Koska matka Durnessiin Invernessistä kestää noin kolme tuntia ja kylässä ei ole omaa lentokenttää, haluat luultavasti yöpyä ja suunnata takaisin seuraavana päivänä. Paluumatkalla sinulla on mahdollisuus jälleen katsella ylämaata. Jos et saanut tarpeeksi Skotlannista, aja Edinburghiin tai Glasgow'hun, molemmat kaupungit ovat muutaman tunnin ajomatkan päässä Invernessistä.

 

Takaisin alkuun


 

Skotlannin ylämaiden kiertomatka: Täydellinen suunnitelma matkallesi

 

Nyt kun sinulla on idea Skotlannin ylämaiden kiertomatkasta ja mitkä paikat ovat kokemisen arvoisia, voit aloittaa matkan suunnittelun. Sinun pitäisi valita yöksi pienempiä hotelleja, hostelleja ja B & B perheomistuksia, suosittelemme varausta majoitukseen etukäteen. Voit hyödyntää yöpymistä Ylämailla lomallasi ja tutkia paikkaa tarkemmin.

 

Et myös halua jättää autonvuokrausta Iso-Britanniassa Auto Europella viimetippaan. Jos varaat etukäteen, saat paremman hinnan ja laajemman valikoiman autoja. Toivomme, että tämä opas auttaa sinua nauttimaan matkastasi Skotlannin Ylämailla täysillä.

 

>> Lisää kiertomatkoja Iso-Britanniassa

 

Valitse asuinmaasi
close