Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: ILKKA - April 16, 2018
 • Kaikki sujui sujuvasti mutta ei ole kokemuksia Auto Europen toiminnassa vahingon sattuessa tai muussa ongelmatilanteessa
 • Arvostelija: TOMMI - April 10, 2018
 • Varaaminen sujui hyvin kuten aina ja varattu auto oli sellainen kuin pitikin.
 • Arvostelija: JYRKI - March 2, 2018
 • Päällekkäisten vakuutusten tarjoaminen on hiukan hankalaa. Jos AE vakuutus, niin auton vuokraaja ei tunnu siitä tietävän.
 • Arvostelija: ZURAB - February 2, 2018
 • Yksi miinus- vuokra auotossa pitää olla EHDOTTOMASTI tarra että se on vuokraauto. Sain lukuisia aani ja valomerkkeja paikkaliseltä .Sitä ei voinut olla, jos ihmiset tiedä, että autossa vieras ulkomai ... lta. Muutem on Ok
 • Lue lisää
 • Arvostelija: MIKAEL - December 13, 2017
 • Your website should keep customer data so that you do not have to fill in all the forms at every new rental.
Kiertomatka Etelä-Tirolissa

Etelä-Tirolin kiertomatka: Bolzanosta Livignoon

 

Stelvio Pass kiertomatka - Tiroli, Alto Adige, Bolzano, Livigno

Valmistaudu upeisiin maisemiin Alppien Etelä-Tirolin kiertomatkalla! Tutustu alueen todelliseen kauneuteen ja koe Alpit täysin eri tavoin tällä erityisellä lomamatkalla Etelä-Tirolissa.

Matkamme alkaa vuoristoisella kiertomatkalla Bolzanoon, Italian Etelä-Tirolin alueen pääkaupunkiin. Käy mahtavissa museoissa, taidegallerioissa ja viikottaisilla markkinoilla. Ihastele viinin maata ja lumihuippuisia Alppeja, joita ohitat matkallasi ja älä unohda pysähtyä ihanassa Meranon kylässä ja romanttisessa Venetsiassa. Lähde sen jälkeen Italian korkeammalle vuoristotielle Stelvion solaan.


Auto Europe on koonnut lukuisia vinkkejä matkalle, jotta voit varmistaa ettet jätä mitään parhaimmista nähtävyykstä näkemättä. Meidän reitti on tehty siten, että sinulla pitäisi olla tarpeeksi aikaa jokaiselle kohteelle ja voit matkustaa omaan tahtiin ja nauttia joisesta kohteesta. Missä järjestyksessä käyt suositelluissa kohteissa on tietenkin sinun päätettävissä - on niin paljon nähtävää ja koettavaa Etelä-Tirolissa, että vinkkimme on vain opastusta varten, eikä tiukka ohjelma, jota sinun tulisi seurata. Saavu Milanoon ja sieltä omalla autolla sinulla on vapaus valita. Liikkuvuuden asiantuntijana lomallasi haluamme tarjota sinulle parhaimmat ajoneuvot kiertomatkalle Etelä-Tirolissa.

 

 

Kiertomatka Italia Bolzano
Kiertomatka Italia Stelvio

 

Kiertomatka Italia Bormio
Kiertomatka Italia Livigno 

 

 

Etelä-Tiroli kierotmatka Etäisyydet
KohteetEtäisyys (km)Matkustusaika noin
Bolzanosta Stelvion solaan104
2 tuntia 12 minuuttia
Stelvion solasta Bormioon20,4
31 minuuttia
Bormiosta Livignoon32,6
54 minuuttia
Lago di Livigno
13,8
22 minuuttia
Yhteensä:170,83 tuntia 58 minuuttia


Suunnittele ajoissa: Matkapalveluita kiertomatkallesi Etelä-Tirolissa

 

Takaisin alkuun

 

Etelä-Tirolin kiertomatka, päivä 1: Kaunis Bolzano

 

Kiertomatka Italia Bolzano
Kiertomatka Italia Bolzano matkavinkit

Mitä tehdä Bolzanossa: Saapuessasi Bolzanon lentokentälle sinua jo ympäröi kunnioitusta herättävät Alpit. Hämmästyttävän ympäröivän maiseman lisäksi Bolzanosta löytyy kymmeniä ihania museoita ja lukuisia musiikkifestivaaleja. Käy arkeologisessa museossa ja näe kuuluisa Ötzi muumio tai nauti oopperasta, baletista tai musikaalista yhdessä paikallisista teattereissa. Voit myös tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Runkelsteinin linnaan, Dominikaaniseen kirkkoon tai Maretschin linnaan, tai käydä ostoskeskuksissa ja Italian vaatekaupoilla.

Älä missaa upeita näkymiä yli 100 metriä merenpinnan yläpuolella Renon köysiradalla. Joulukuussa voit vierailla ihanilla joulumarkkinoilla ja monille Bolzano on Italian joulun pääkaupunki. Voit kokea Bolzanon viehättävän sijainnin ja tunnelman helposti löytämällä edullisen autovuokraamon Bolzanosta Auto Europelta!

 

Parhaat ravintolat, baarit ja yöelämä Bolzanossa: Kaupunki tarjoaa runsaasti erilaisia makuelämyksiä. Kiinalaisesta pikaruuasta gourmet-ravintoloihin, siellä on aina jotain jokaiseen makuun ja budjettiin. Ruoka Bolzanossa on lähinnä sekoitus italialaista, itävaltalaista ja saksalaista keittiötä. Pikaruokapaikat tarjoavat saksalaisia makkaroita ja muita erikoisuuksia, joita voit nauttia Tirolin ravintoloissa. Vieraile parhaimmissa pizzerioissa, kuten Spizzicossa, jossa voit nauttia nopean lounaan. Vaativien ruokailijoiden kannattaa kokeilla Zur Kaiserkronia sen julkkiskokeilla.

Ravintolat ja viinibaarit ovat hyvin suosittuja Bolzanossa ja voit usein myös nauttia herkullisen ja edullisen aterian yhdessä näistä kohteista. Forsterbrau, Hopfen & Co ja Paulaner Stuben ovat erinomaisia muutamia esimerkkejä. Baarien ja ravintoloiden lisäksi voit nauttia Bolzanon yöelämästä klubeilla, kuten Halle28 ja Miro.

 

Ravintola/baariHinnatOsoite
Casa Al Torchio€€
Via Myseost 2/A Museumstr., 39100 Bolzano, IT
Spizzico
Via Museo, Piazza Erbe, 39100 Bolzano, IT
Zur Kaiserkron€€€€
Piazza della Mostra 2, 39100 Bolzano, IT
Forsterbrau Central€€€
Via Goethe 6, 39100 Bolzano, IT
Hopfen & Co. Wirsthaus & Brauerei€€
Obstplatz 17, 39100 Bolzano, Italy
Paulaner Stuben
Via Argentieri 16, 39100 Bolzano, IT
Halle28€€€
Via Macello 28, 39100 Bolzano, IT
Miro€€€
Via Campiglio, Kampillerweg 1, 39100 Bolzano, IT


Majoitus Bolzanossa: Matkailuala on vakiintunut Bolzanossa ja sen ympäröivällä alueella. Sen vuoksi ei ole yllätys, että majoitusta on tarjolla jokaisella hintatasolla ja vastaa kävijöiden tarpeita. Citta di Bolzano Stad sijaitsee aivan keskustassa, joka tarjoaa erittäin laadukasta majoitusta kohtuuhintaan, joten se on yksi parhaista vaihtoehdoista matkailijoille. Neljän tähden Gardenhotel Premstaller on myös kohtuuhintainen sen palvelujen tasoon nähden. Tästä hotellista voit helposti nähdä kaikki tärkeimmät kaupungin nähtävyydet. Ylellinen Parkhotel Laurin on täydellinen vieraille, joilla on erittäin vaativa maku. Hotelli sijaitsee historiallisessa kaupungin osassa, jossa sitä ympäröi kaunis puisto. Hotel Greifin huoneet on suunnitellut paikalliset taiteilijat. Tämä neljän tähden hotelli tarjoaa vieraille myös epätavallista sisustusta ja hyvää palvelua. Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista on hyvä paikka, jossa voit nukkua Bolzanon kiertomatkan jälkeen!


Etelä-Tirolin kiertomatka, Bolzanon kartta

 

Tiroli kiertomatka Bolzanon kartta

Karttakuvat ja ohjeistukset ovat Google Maps-palvelusta

Muista aina tarkkailla liikennesääntöjä

Lisää matkavinkkejä


Etelä-Tirolin kiertomatka, päivä 2: Stelvion solan serpentiinimutkat

 

Italia kiertomatka Stelvio

Nähtävyydet, aktiviteetit, reitit: Testaa autosi tai luksusluokan auton rajoja ajaessasi serpentiinimutkilla Stelvion solassa tai ota rennosti ja nauti upeista laakson maisemista, joita saat nähdä tällä vuoristotiellä.

 

Tirolin kiertomatka Stelvion solan serpentiinimutkat

Lepää Stelvion solan kiertomatkasta ja pysähdy tauolle yhdessä pienistä kylistä. Paljon hauskaa toimintaa tarjotaan tällä alueella: kesällä voit vaeltaa tai retkeillä, tai vuokrata lumikenkiä talvella ja lähteä retkelle vuoristoon. Voit myös kokea elämäsi pisimmän ratsastusretken - lähes kahden kilometrin pituinen rinne varmasti takaa loputonta viihdettä.

 

 

 

Päätä täynnä löytöjä ja toimintaa oleva päiväsi muutamilla kuumilla juomilla porealtaassa yhdessä alueen kylpylöissä. Tulet pian huomaamaan, miksi tämä alue on yksi suosituimmista Italian Alpeilla.


Parhaat ravintolat Stelvion solan lähellä: Myös tällä alueella on loistavia paikkoja nauttia erinomaista ruuasta. Paikalliset pizzeriat, kuten Pizzeria Cafe Panorama tai Pizza Point ovat itsestään selviä valintoja. Eurobar Prad on hyvä paikka lopettaa päivä. Me suosittelemme myös kokeilemaan paikallisia leivonnaisia kahviloissa Cafe am Platzl tai Niederl Astor & Co. Paikallisia omenapiirakoita ei kannata jättää väliin!

Ensimmäinen pysäkki Stelvion solan suuntaan on viereinen kylä Gomagio. Tämä rauhallinen määränpää on koti monille perheomisteisille, kutsuville ravintoloille. Hotelli-Ravintola Gallia esimerkiksi tarjoilee tyypillisiä tirolilaisia erikoisuuksia tyylikkäässä ilmapiirissä. Ajaessasi etelämmäksi Soldasta, voit kokeilla Yak-pihviä, yksi ainutlaatuisista ruuista usein päivitetetyllä ravintola Yak und Yeti'n listalla. Tämä on erityisen suosittu ruokapaikka vuorikiipeilijöiden keskuudessa, jotka tuovat mukanaan kiehtovia tarinoita Italian Alpeilla. Niiden kuunteleminen on ehdottomasti sen arvoista.Ravintola/baariHintaOsoite
Pizzeria Cafe Panorama€€Via Arena, Sandweg 11, 39026 Prato Allo Stelvio, IT
Pizza PointVicolo Croce 5, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Eurobar Prad€€€€Kreuzweg 4, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Cafe Am Platzl€€Via Muehlbach 25, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Niederl Astor & Co.€€€Via dei Sarti, Schneidergasse 4, 39023 Lasa, IT
Hotel-Restaurant Gallia€€Gomagoi 8, 39029 Stelvio, IT
Hotel-Restaurant TraubeVillage N. 1, 39029 Stelvio, IT
Yak und Yeti€€€Forststrasse 55, 39029 Solda, IT


Stelvio Pass hotellit ja majoitus: Fairytale-kaltaiset maatilat, kauniit huoneistot ja huvilat vuorilla ovat suosittuja paikkoja viettää yö Stelvion solan kansallispuistossa. Missä päätätkin jäädä yöksi, sinut otetaan varmasti vastaan lämpimästi. Perheyritys majoituksia ovat Gasthof Waldruhe ja Pension Trushof. Haluamme myös suositella hotellia Alpina ja Nives. Se sijaitsee Soldalla, aivan talviurheilun reittien varrella. Ripauskselle ylellisyyttä, kokeile Zentral tai Garden Park hotelleja.

 

Italian kiertomatka Stelvio matkavinkit

Tämä alue on hyvä kohde talviurheilulle, mutta on myös matkustamisen arvoinen kesäkuukausina. Voit vierailla useilla alueen linnoilla tai nauttia urheilusta, kuten vaelluksesta, maastopyöräilystä tai yksinkertaisesti aja vuokra-autolla hämmästyttävien reittien läpi vuoristossa.

 

Yöpyminen yhdessä Stelvion solan alueen maatiloista on yksi asia, jota sinun ei tule jättää väliin, koska sinua ympäröi tiiviisti Italian Alpit. Mutta varmista, että varaat lomasi hyvissä ajoin. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun varaat hiihtokauden aikana. Edullisella autonvuokrauksella Stelvion solassa Auto Europelta sinulle ei tule ongelma päästä perille minne vain!

 

 

 

Etelä-Tirolin kiertomatka, Stelvio Pass kartta

 

Tirolin kiertomatka Stelvio Pass kartta

Karttakuvat ja ohjeistukset ovat Yahoo Maps-palvelusta

Muista aina tarkkailla liikennesääntöjä

 


Takaisin alkuun


Etelä-Tirolin kiertomatka, päivä 3: Löydä henkeäsalpaava Bormio

 

Italia kiertomatka Bormio

Nähtävyyksiä, hiihtokeskuksia ja ulkoaktiviteettejä koko vuodeksi: Kun ajat kohti etelää Stelvion solan yli, tulet miellyttävään Bormion kaupunkiin, joka sijaitsee eteläisellä Stelvion Pass kansallispuiston Lombardian rajalla. Luonnon kuumat lähteet ovat tärkein vetonaula tässä lähes tuntemattomassa kohteessa. Täällä voit rentoutua ja nuorentaa mieltä ja kehoa kuumassa kylvyssä. Salli itsellesi nauttia hieronnasta yhdessä paikallisista kylpylöistä kiireisen päivän jälkeen yhdessä Bormion hiihtokeskuksen rinteillä. Perheiden pitäisi kokeilla luistelua Palaghiacciolla, vuokrata lumikengät tai käydä yhdessä kaupungin museoista. Bormio Civic-museo tarjoaa kävijöille esineistöä keskiajalta ja Natural History Museum tuo sinulle mielenkiintoisia yksityiskohtia Alppien muodostumisesta ja kehityksestä.

 

Italia kiertomatka Bormio kesä

Bormio ei ole vain talviurheilun ystäville, vaan se tarjoaa kävijöille paljon nähtävää ja koettavaa myös lämpiminä kuukausina. Lähde vaellukselle ja löydä kauniita Lombardian metsiä ja laaksoja. Golfin pelaajat nauttivat Bormion golfklubista kesällä. Rohkeiden ja seikkailuhaluisten kävijöiden tulee testata hermoja laskemalla alamäkeä pyöräretkillä, joilla voit tauoilla ihastella henkeäsalpaavia maisemia. Ja leirintä Stelvio Pass kansallispuistossa on tietysti parempi vaihtoehto hotellimajoituksen sijasta todelliselle luonnon ystävälle.


Bormio on viehättävä, mutta vilkas kohde vierailla ja sen sijainti Stelvio Pass kansallispuiston lähellä tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden päästä lähelle kauniita Alppien maisemia. Varaa vuokra-auto Auto Europelta ja ole joustavia kiertomatkalla Bormiossa!

 

 

Parhaat ravintolat Bormiossa: Vuoristoilmaston vaikutuksesta monet paikalliset erikoisuudet Bormiossa ovat melko runsaita. Sinulla on hyvä valikoima erinomaisia ravintoloita, joissa voit hemmotella makuhermojasi aktiivisen ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen. Ravintola Mary and Co, joka sijaitsee suoraan keskellä kaupunkia, on paikka, josta saat paikallisia ruokia. Al Filo tarjoaa mukavaa ja sydäntä lämmittävää ilmapiiriä ja menu koostuu sekä paikallisista, että kansainvälisistä ruuista. Parhaat pizzat alueella löytyy Chalet La Roccasta ja todella aitoa italialaista ruokaa varten suuntaa Agriturismo Riniin, joka tarjoaa myös laajan valikoiman paikallisia- ja tuontiviinejä. Ristorante Rezia on erittäin suosittu paikallisten keskuudessa sen italialaisten ja Välimeren ruokien takia, varsinkin pastan. Bormio on varsin suosittu ruokailijoiden keskuudessa sen suuren valikoiman ansiosta laadukkaita ravintoloita. Kärkipaikalla on Luca Chef Le Prive. Tässä ylellisessä ravintolassa löydät mahtavia ja kauniisti valmistettuja ruokia, jotka antavat sanalle gourmet uuden määritelmän. Tai täysin ainutlaatuista kokemusta varten käy ravintolassa Heaven 3000. Jo nimi kertoo yllätyksen: ravintola sijaitsee lähes 3000 metriä merenpinnan yläpuolella! Heaven 3000 ravintolaan pääsee köysiradalla Cima Biancasta tai Valbellasta ja voit nauttia hätkähdyttävästä näköalasta syödessä.Ravintola/baariHintaOsoite
Mary and Co.Via Massimo Longa 5, 23032 Bormio, IT
Al Filo€€€Via Dante 6, 23032 Bormio, IT
Chalet La RoccaIoc. Bormio 2000, 23032 Bormio, IT
Agriturismo Rini€€Cavalier Pietro Rini 2, 23032 Bormio, IT
Luca Chef Le Prive€€€€Via Milano 8, 23032 Bormio, IT
Ristorante Rezia€€€Via Milano 9, 23032 Bormio, IT
Heaven 3000€€Via Funivie, 23032 Bormio, IT


Bormion hotellit ja majoitus: Bormion suosio kasvaa lomakohteena kävijöiden kesken eri puolilla maailmaa. Siksi löydät monia tarjolla olevia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen tyyliin ja lompakolle. Kolmen tähden hotelli Nazionale tarjoaa mahdollisuuden ihanaan yöpymiseen keskellä kaupunkia. Bussikuljetus on saatavilla hotellin ja eri hiihtokeskuksien välillä. Jos haluat yöpyä vieläkin lähempänä rinteitä, kokeile Hotel Funivia. Miellyttävä ja maalaismainen hotellin tunnelma on erinomainen valinta. Asiakkaat voivat myös hyödyntää hotellin omaa ravintolaa ja nettiä ja se sijaitsee aivan Bormion rinteiden juuressa. Hotel Piccolo Mondo on erinomainen vaihtoehto kohtuuhintaiselle laadukkaalle majoitukselle ja Hotel La Genzinella tarjoaa hissilippujen erikoistarjouksia lapsille ja perheille.

 

Italian kiertomatka Bormio Bagni Spa

Kuuluisat Bagni Vecchi ja Bagni Nuo kuumat lähteiteet ovat täydellinen paikka jättää taakse huolet ja antaa periksi täydelliselle rentoutumiselle. Ylellinen viiden tähden hotelli Termie Bagni di Bormio tarjoaa vieraille yhden parhaista kylpylöistä koko alueella. Jää yöksi tässä hotellissa tai viettä vain ihana päivä kylpylässä. Luonnon höyrysaunat, suuri kylpylä ja altaat upeilla panoraamamaisemilla tekevät kylpylästä käynnin arvoisen.


Bormio on kohde, jossa pääset lähemmäksi luontoa. Nauti ihmeellisestä luonnosta ja fantastisesa majoituksesta matkallasi vuokraamalla auto autovuokraamosta Bormiossa.

 

Etelä-Tirolin kiertomatka, Bormion kartta

 

Tirolin kiertomatka Bormio kartta
 
Karttakuvat ja ohjeistukset ovat Google Maps-palvelusta
Muista aina tarkkailla liikennesääntöjä

Takaisin alkuun


Etelä-Tirolin kiertomatka, päivä 4: Seikkailua ja rentoutumista Livignossa

 

Italian kiertomatka Livigno

Livignon laskettelualueet ja nähtävyydet: Heti kun saavut Livignoon, joka tunnetaan Italian "Pikku Tiibettinä", voit pian panna merkille pikkukaupungin kauneuden. Sinut ottaa vastaan ystävälliset paikalliset ja ympäröivät trendikkäät kaupat ja mahtavat aktiviteetit ympäri vuoden. Lähde pyöräretkelle maagisen Lago di Livigno-järven ympäri tai pidä itsesi kiireisenä maastopyöräkiertueella Mottolino Fun-vuorella. Vaella upeita metsäpolkuja pitkin ja nauti panoraamamaisemista tai valitse rennompi reitti ja ota köysirata kaupungin keskustasta.

 

Italia kiertomatka Livigno matkavinkit

Kylminä kuukausina Livigno muuttuu osaksi talven ihmemaata. Talvilajien harrastajat voivat todella saada rahoilleen vastinetta, koska lumisade on maailman parhaimpia. Kokeile jotain uutta ja käy Centro Italiano Sleddog Husky-kylässä, jossa voit nähdä oikeita kelkkailun koiria ja jopa lähteä heidän kanssaan matkaan. Sen jälkeen, ota aikaa rauhoittuaksesi jännityksestä ja virkisty Aquagranda Wellness-puistossa. Tämä korkeatasoinen kylpylä Livignossa on kuin lomapäivä kaikille aisteille. Livignon tarjoaa myös kävijöille suuria ostosmahdollisuuksia 250 eri kaupassa.


Livignoa ympäröivä ihana alue sopii hyvin lyhyille retkille Italian Alpeilla. Anna itsellesi muutama päivä tutustua kaupunkiin, tee retki Lago di Livignossa tai järjestä päiväretki Sveitsiin. Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista edullisella autovuokraamolla Livignossa Auto Europen kautta ja varmistaa, että sinulla on monipuolinen ja joustava matkareitti.

 

Parhaat ravintolat Livignossa: Livignossa on suuri valikoima gastronomian asiantuntijoita, jotkaa varmistavat, ettei sinulla pitäisi olla mitään ongelmaa löytää makuusi sopiva paikka. Useimpien ravintoloiden omistajat ovat paikallisia perheitä ja he tarjoavat tyypillistä italialaista ja paikallista ruokaa. Yksi suosikeista on ravintola Berghütte, joka on aivan hiihtohissi Carosellon 3000:n vieressä. Asiakkaat tapaavat suuren buffet-pöydän ja laaksomaiseman äärellä. Tea del Vidal tarjoaa hyvää musiikkia ja ystävällisen ilmapiirin todellista after ski kokemusta varten. Yöelämä Livignossa on tietenkin enemmän hiljaista kuin suuremmissa kaupungeissa, mutta yökyöpelit voivat silti juhlia myöhään yöhön Club Cielossa.


Useimmat ravintolat Livignossa ovat suunnattu keskivertolomailijalle, mutta myös ahmateille löytyy jotakin. Bivio Cantina sijaitsee samannimisessä hotellissa ja on yksi parhaista ravintoloista koko alueella ja tekee vieraihin vaikutuksen sen herkullisilla liharuuilla, tuoreella kalalla ja erittäin laajalla valikoimalla viinejä. Ruokailua varten Ristorante Pepe Nerossa on varattava paikka etukäteen. Mutta se on vaivan arvoista, kun saat nauttia herkullista lasagnea, hämmästyttäviä juustoja ja kuuluisaa Pasta Ali Olioa muiden keittiöhenkilökunnan luovien mestariteoksien kanssa.Ravintola/baariHintaOsoite
Berghutte€€Piste da Sci, 23030 Livigno, IT
Rifugio Carosello 3000€€€Via Saroc 1242, 23030 Livigno, IT
Tea del Vidal€€Via Bondi 59, 23030 Livigno, IT
The KuhstallVia Plan 422/A, 23030 Livigno, IT
Cielo€€€Via Gerus 253, 23030 Livigno, IT
Bivio Cantina€€€€Via Plan 422/A, 23030 Livigno, IT
Ristorante Pepe Nero€€€€Via Plan 379/F, 23030 Livigno, IT

 

Italia kiertomatka Livigno hotellit

Livignon hotellit ja majoitus: Livignossa ei ole vaikea löytää majoitusta. Haaste on enemmänkin vaihtoehtojen määrä, sinulla on mistä valita kiertomatkalla Livignossa. Normaalit hotellit, B & B, loma-asunnot ja huoneistot, löydät varmasti jotakin jokaiseen budjettiin. Keskellä kaupunkia suosittelemme perheyrityksiä Hotel Capriolo tai Hotel Piccolo Tibet. Molempien hotellien avulla saat rahallesi parasta vastinetta ja molemmat ovat kaupungin keskustassa ja hiihtohissit ovat lähellä. Hotel Nevada on hyvä valinta matkailijoille, jotka haluavat pysyä alueella hieman pidempään. Vaativimmille vieraille alppimajan vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Chalet Beatrice huoneistot tai Park Chalet Village on myös syytä tarkistaa.

Tietenkin myös Livignosta löytyy ylellisiä lomakohteita. Bivio Hotel on hyvä valinta vaativimmille matkailijoille. Hiihtohisseille pääsee hyvin nopeasti ja ulkona on poreallas sekä tarjolla on lukuisia kylpylähoitoja. Neljän tähden hotelli Baita Montana on perheille sopiva hotelli, jossa on erittäin miellyttävä henkilökunta. Huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Muita palveluja ovat hotellin ravintola, moderni kylpylä, sauna ja höyrysauna.

 

Etelä-Tirolin kiertomatka, Livignon kartta

 

Tirolin kiertomatka Livigno kartta

Karttakuvat ja ohjeistukset ovat Google Maps-palvelusta

Muista aina tarkkailla liikennesääntöjä

 

 

Valitse asuinmaasi
close