Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: JUKKA - March 20, 2018
 • Toimi hyvin, eikä yllätyksiä tullut. Auto oli parempi kuin tilausluokka.
 • Arvostelija: VESA-MATTI - March 19, 2018
 • Erikoispyyntöjen (lastenistuin, rajanylitys) vuoksi varauksen yhteydessä ilmoitettiin, että varauksen varmistumisesta ilmoitetaan minulle erikseen. Varausvahvistusta ei kuitenkaan saapunut. Sain sen v ... asta kun pyysin sitä asiakaspalvelusta. Muilta osin varaus toimi hyvin.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: DMITRI - March 9, 2018
 • Autoluokan vaihto alkuperäisen varauksen jälkeen oli vaivaatonta.
 • Arvostelija: MATIAS - March 6, 2018
 • Varausvahvistuksen saatuani olisi vielä mahdollista muuttaa varausta jos tulee reissusuunnitelmaan muutoksia.
Saksan viinireitti

Saksan viinireitin kiertomatka

 

Saksan viinireitti

 

Meidän matkaoppaatovat ovat tähän mennessä vieneet sinut matkalle läpi kuuluisia Saksan kiertomatkoja, alppireitti ja romanttinen reitti. Tällä kertaa, kutsumme sinua liittymään kanssamme vielä yhdelle matkalle, jota suositellaan erityisesti viinin ystäville. Kiehtova Saksan viinimatka johtaa sinut läpi maan kuuluisia viinitarhoja, sekä pääset palkituimpiin ravintoloihin.

 

Jos arvostat vapautta matkallasi ja haluat oppia lisää, valitse autonvuokraus Saksassa Auto Europelta ja lähde seikkailulle pitkin smaragdisia viinitarhoja.

 

Viinireitti Saksassa johtaa maan suurimpien viinialueiden sydämen läpi - Pfalz. 52 kilometrin mittainen reitti alkaa Bockenheimista Frankfurtin lähellä ja jatkuu etelään Saksan viiniportille Schweigen-Rechtenbach Ranskan rajalla Pfalzin eteläosassa.

 

Saksan viinireitti on vanhin laatuaan; sen rakentaminen aloitettiin lokakuussa vuonna 1935. Vaaramaisemisemat vallitsevat reitin varrella. Saksan suurin metsä, Pfälzerwald pitää sateen ja tuulen reitiltä luoden täydelliset ajo-olosuhteet. Siksi viinireitti on suosittu asuntoautomatkailulle, sekä autonvuokraukselle matkaa varten.

 

Taivaallisten näköalojen ja ensiluokkaisten aterioiden kokeilun lisäksi sinulla on myös mahdollisuus maistella parasta maan viiniä. Viinireitti varastaa sydämesi muutaman päivän matkalla pohjoisesta etelään henkeäsalpaavassa Pfälzer-metsässä.

 

 


 

Saksan kiertomatkan yleiskatsaus: Saksan viinireitti

 


 

 

Viinireitti kiertomatka päivä 1

Viinireitti kiertomatka päivä 2

 

Viinireitti kiertomatka päivä 3
Viinireitti kiertomatka päivä 4

 

 

Saksan viinireitti
ReittiMatkan pituus (km)Arvioitu kesto
Frankfurt - Bockenheim9249 minuuttia
Bockenheim - Deidesheim27,434 minuuttia
Deidesheim - St. Martin24,944 minuuttia
St. Martin - Siebeldingen18,628 minuuttia
Siebeldingen - Bad Bergzabern16,322 minuuttia
Bad Bergzabern - Straßburg84,71 tunti
Yhteensä:263,93 tuntia, 58 minuuttia

 


 

Suunnittele etukäteen: Matkapalvelut kiertomatkalle Saksassa

 


 

 

Saksan viinireittiä pitkin, päivä 1: Viinireitin pohjoinen

 

Saksan Viinireitti kiertomatka päivä 1

 

Sillä ei ole väliä, millaisen auton valitset, oli se sitten luksusauto tai perheauto, matkustaminen viinireitillä Saksassa antaa kokemusta elämääsi. Jos saavut kauempaa, Frankfurtin lentokenttä on paras lähtökohta tälle matkalle!

Saksan viinireitti matkavinkit

Reitti alkaa autonvuokrauksella Bockenheimin kauniissa kaupungissa. Paras aika käydä tässä kaupungissa on alkusyksystä. Tämä kun on mahdollisuus maistella nuorta viiniä, kun sen ikääntyminen ei ole vielä ohi ja viini maistuu varsinkin hyvälle.

 

Reitti alkaa kohteesta Haus der Deutschen Weinstraße, Saksan viinireitin talosta, Bockenheimista reitin pohjoisosassa ja se on näkemisen arvoinen. Kaupungissa on niin monia viinitiloja, joiden takia valinnan vaikeus voit tuottaa päänvaivaa. Lyhyen ajomatkan päässä kiertomatkalla Bockenheimista tulet kohtaamaan ravintoloita, jotka voivat hyvinkin olla Michelin-oppaassa. Kollektur Zeltertall-Zellissä palvelee herkullisilla aterioilla ulkona puutarhassa. Alten Pfarreyn vieraat Neuleiningenissa ovat tervetulleita historialliseen ruokasaliin ja sisäpihalle kesäkuukausina. Kokeile erinomaista illallista L'Herbe de Provencessä Großkarlbachissa, noin 100 kilometrin päässä Bockenheimista. Ravintola sijaitsee historiallisen talon ylimmässä kerroksessa ja on tunnettu tyylikäästä tunnelmasta.

 

Vain muutamilla pysäkeillä reitin varrella tulet huomaamaan, että viinireittillä Saksassa, lukuun ottamatta taivaallisia aterioita, on paljon enemmän tarjottavaa. Kun olet kiertomatkalla, älä unohda käydä Darmstadtissa ja Bad Dürkheimissa käy Dürkheimer makkaramarkkinoilla - viinifestarilla, joka järjestetään joka toinen ja kolmas viikonloppu syyskuussa. Tähän aikaan vuodesta on kyse punaviinistä. Ota valokuva Dürkheimerin tynnyristä, joka on suurin viinitynnyri maailmassa; se on niin suuri, että sinne voi piilottaa koko ravintolan sisään!

 

Saksan viinireitti Deidesheim WeingutMatkareitin varrella läpi Saksan viinitarhoja löydät keskiaikaisia kaupunkeja, historiallisia linnoja ja ihania nähtävyyksiä Rein-joen rannalla. Pysähdy autonvuokrauksella Deidesheimiin pohjoisen reitin puolivälissä ja kokeile illallista yhdessä maailman tunnetuimmista ravintoloista. Jälkeenpäin voit kävellä ja tutkia viinitavernoja ja historiallista arkkitehtuuria pitkin mukulakivikatuja Deidesheimissa.

 

Hotellit Deidesheimissa eivät ole huono valinta. Jotkut suosituimpia ovat Hotel Ketschauer Hof, tunnettu tyylikkäästä muotoilusta, Kaiser Hotel & Spa kaupungin keskustassa, Deidesheimer Hof uusilla huoneilla ja Schwarzen Hahn poikkeuksellisella gourmetravintolalla.

 

Viinireitti kiertomatka päivä 1 Bockenheim kartta

Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta
Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

 


Lisää matkavinkkejä kiertomatkalle

 

Takaisin alkuun


 

Saksan viinireittiä pitkin, päivä 2: Kiertomatkasi keskikohta

 

Saksan Viinireitti kiertomatka päivä 2

 

Mltä sinusta tuntuisi yöpyminen entisessä linnassa vuodelta 756? Tästä voi tulla totta omalla viinireitillä Saksassa neljän tähden hotellissa Schlosshotel Edesheim. Vietä yö luksushotellissa ja rentoudu aloittamaan toinen päivä matkallasi seuraavana aamuna.

 

Saksan viinireitti Pfälzer maisema

 

Neustadt an der Weinstrasse on toinen kohokohta viinireitin kiertomatkalla Saksassa. Kaupungista löytyy linna, Hambacher Schloss. Näkymä linnalta on panoraama ympäröiville viinitarhoille. Linnan näyttelyt tarjoavat kulttuuriviihdettä ympäri vuoden. Lokakuu on kansafestarin aika viinikuningattaren kruunauksella. Hotelli Palatina ja sen moderni muotoilu on loistava valinta majoitukselle Neustadtissa. ACHAT Premium hotellissa on kilpailukykyiset hinnat yölle.

 

Saksan viinireitti RheinlandViinireitti Saksassa vie läpi laaksojen ja kutsuu sinua pysähtymään ja tekemään kävelyretkiä mukulakivikaduilla pienissä viinikaupungeissa ja kylissä, kuten Maikammer ja St. Martin. Maikammerista löytyy lukuisia huviloita, jotka on rakentanut viiniä kasvattavat perheet. Mene kävelykierrokselle ja löydät paikallista arkkitehtuuria. Käy vanhoissa St Kosmas ja St Damian kirkoissa, jonka torni kohoaa kaupungin ylle. Kirkon sisäpuolelta löytyy historiallisia maalauksia, veistoksia ja barokkialttari. Jos haluat valita kiertomatkan Heidelbergissa, kaupunki on vain 45 minuutin ajomatkan päässä Maikammerista.

 

Muista maistaa paikallista viiniä ja ruokaa. Varastoi paikallista viiniä ja herkkuja kotiin vietäväksi perheelle. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi Ristorante Pizzeria La Corona, jossa tarjoillaan Välimeren ja italialaisia aterioita ja Dorfchronik, joka tarjoaa paikallista ruokaa ja viiniä.

 

Viinireitti kiertomatka päivä 2 Deidesheim

Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta
Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

Takaisin alkuun


 

Saksan viinireittiä pitkin, päivä 3: Etelä

 

Saksan Viinireitti kiertomatka päivä 3

 

Matkan varrella etelään viinimatkaa pitkin löydät pikkukaupunkeja, kuten Frankweiler, jossa asuu tuhat ihmistä, goottilaistyylinen kirkon torni rakennettu vuonna 1487, tai kaupunki Leinsweiler, jossa asuu puolet Frankweilerin väestön määrästä. Leinsweiler houkuttelee kävijöitä keskiaikaisella arkkitehtuurilla, kaupungintalolla peräisin vuodelta 1619, suihkulähteellä vuodelta 1581 ja Pyhä Martin 1300-luvulta.

 

Saksan viinireitti kiertomatka Annweiler

Vieraile Geilweilerhofissa kiertomatkalla Siebeldingenissä ja saat kokea enemmän tieteellisen lähestymistavan viinintuotantoon. Tutkijat Saksan viiniköynnösten jalostuksen instituutissa tutkivat sään ja taudinaiheuttajien vaikutusta uusissa viiniköynnösten kannoissa, joita viljellään Geilweilerhofin instituutissa.

 

Etelämpänä viinireittiä kiertomatkalla Saksassa tulet kohtaamaan historiallisen kaupungin Bad Bergzabern, joka kuului Ranskalle vuosina 1792 - 1815. Vuodesta 1964 kaupungista on kehittynyt kylpyläkaupunki, jossa asuu 8000 ihmistä. Bad Bergzabern tunnetaan Südpfalz kylpylästä, paikallisesta spa-keskuksesta, joka on erittäin suosittu turistien keskuudesta. Kaupungissa älä unohda vierailla keskiaikaisessa linnassa Bergzabern. Linnat tuhottiin, poltettiin ja tuhoutuivat sodan aikana. Lopuksi kunnostettiin vuonna 1984 ja sieltä löytyy nykyään paikallishallinnon toimistot.

 

Saksan viinireitin kiertomatka TerraceKiertomatkalla Bad Bergzabernissa löytyy myös melko useita ravintoloita, joita suosittelemme. Fritz Walter Weingut ravintolassa tarjoillaan matkailijoille sesongin ruokia edulliseen hintaan modernissa ravintolassa. Vieraile Culinariumissa aurinkoisena päivänä ja ruokaile suurella ulkoterassilla. Vähemmällä suotuisalla säällä kokeile Weinstube Weinschlösselia, ravintola tarjoaa perinteistä saksalaista ruokaa.

 

 

Bad Bergzabernissä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja kaikille budjeteille. Schlosshotel Bergzaberner Hof tarjoaa ystävällistä palvelua, hiljattain remontoidun ravintolan ja suuria moderneja huoneita. Sydämessä sijaitseva Hotel Kurparkblick on edullisempi vaihtoehto ja tarjoaa nopean pääsyn kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille. Hotel Pfälzer Wald toisaalta tarjoaa enemmän tyylikkäitä ja tilavia huoneita vierailijoille. Bad Bergzabern on myös hyvin lyhyen matkan päässä Karlsruhesta, joka on vain 40 kilometrin päässä.

 

Saksan viinireitti kiertomatka Bad Bergzabern kartta

 Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta
Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

Takaisin alkuun


 

Saksan viinireittiä pitkin, päivä 4: Päiväretket ja viinifestivaalit

 

Saksan Viinireitti kiertomatka päivä 4

 

Saksan viinireitin kiertomatka matkavinkki

Matka jatkuu mielenkiintoisten kaupunkien lähellä. Kiertomatkalle Strasbourgiin on helppo päästä omalla vuokra-autolla. Yhden tunnin ajomatkan päästä voit löytää Notre Dame de Strasbourg katedraalin, kävellä pitkin historiallisia katuja ja käydä Parc de l'Orangerie tai Musee Alsacien museoissa. Illasta parhaistsa kaupungin ravintoloissa ja maistele kuuluisaa Elsassin ruokaa. Neljälle ravintolalle Strasbourgissa on annettu Michelin tähdet!

 

Viinifestivaalin aika on paras hetki matkustaa Saksan viinireittiä pitkin ja katsella nähtävyyksiä. Deidesheimer Weinkerwe on yksi festivaalin kohokohta; se järjestetään toisen ja kolmannen viikonloppun aikana elokuussa. Toinen kokemisen arvoinen festivaali on Wurstmarkt Bad Dürkheim. Siellä älä missaa mahdollisuutta tehdä pieni kiertomatka Kaiserslauterniin.

 

Saksan Viinireitti kiertomatka Straßburg kartta

 Kartat ja reitit Google Maps-palvelulta
Aja aina paikallisten liikennesääntöjen mukaisesti

 

 


 

Viinireitin kiertomatka Saksassa: Viinin ystävien parattiisi

 

Viinireitti Saksassa kuuluu yhteen kiehtovimmista viinialueista maailmassa. Sen tiiviisti sijaitsevilla rehevillä viinitarhoilla reitti on todella kiehtova paikka maan päällä. Jos vuokraat auton omalle kiertomatkalle Saksan viinireitille, voit nautti matkastasi täysillä ja pystyt tekemään spontaanisia kiertomatkalta poikkeavia päiväretkiä.

 

Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman autoluokkia paikallisilta ja kansainvälisiltä vuokraamoilta. Tutustu saatavilla oleviin vaihtoehtoihin Saksassa ja valitse paras auto. Varaa verkossa tai puhelimitse kauttamme ja olet valmis lomalle!

 

Saksan viinireitti kiertomatka Weingut

 

Takaisin alkuun


Valitse asuinmaasi
close