Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: TEUVO - May 18, 2014
 • Mainostetaan ilmaista numeroa sitten kuitenkin välillä neuvotaan englanniksi,jota kieltä en hallitse.
 • Arvostelija: SATU - July 3, 2013
 • Olin maksanut autovuokrauksen etukäteen. Virkailija halusi lisäksi jäädytetyn summan luottokortilleni ja palauttaessani autoa virkailija halusi laskuttaa autovuokrauksen toiseen kertaan. Aikaa kului a ... sian selvittämiseen. Odotan nyt jännityksellä onko luottokortilta veloitettu jotakin ylimääräistä. Virkailija totesi, ettei ymmärrä autovuokrauspapereistani mitään, kun ovat suomeksi. Siinäkö kenties ongelma? Palautusvaiheessa virkailija oli kokeneempi ja siten osaavampi.
 • Lue lisää
 • Arvostelija: HEIKKI - June 15, 2013
 • Erittäin epämukava vuokraamon (National) sijainti pitkän kävelyn takana Lontoon Victoria-asemalta. Parkkitalossa ei hissiä - kiivettävä kapeita portaita pitkin matkalaukkujen kanssa viidennelle pysäkö ... intitasolle! Pieni auto (Fiat 500) sinänsä OK.
 • Lue lisää
Yorkshiren nummien kiertomatka

Yorkshiren nummet: Kirkbymoorsidesta Yorkiin

 

Yorkshire nummet kiertomatka Iso-Britannia

 

Yorkshiren nummet on yksi suurimmista nummialueista Iso-Britanniassa, mutta tämä ei ole ainoa syy alueen suosioon.

 

Toinen syy on kansallispuisto, joka ulottuu yli 550 mailia ympäri Scarboroughia, Whitbya ja Kirkbymoorsidea. Keväällä tämä alue on todellinen turistimagneetti kanervan kukinnan aikaan, joka maalaa mäet ihanalla violetilla värillä.

 

Nummet tarjoavat innostuneille kuljettajille mahtavat reitit Kirkbymoorsidesta Maltonin kautta Yorkiin. Monet vierailijat laskevat Yorkin yhdeksi kohokohdista Iso-Britanniassan lomilla. Kiertomatkalla Yorkshiren nummeilla Auto Europe näyttää parhaita matkailukohteita, nähtävyyksiä ja piilotetut helmet, jotka tekevät matkasta todellisen seikkailun.


Yorkshiren nummien yleiskatsaus


 

Päivä 1, Kirkbymoorside      Päivä 2, Pickering

 

Päivä 3, Malton       Päivä 4, York

 

ReititEtäisyysMatkan kesto
Päätiet
Kirkbymoorside - Pickering
12 km14 minuuttiaA170
Pickering - Malton
14 km16 minuuttiaA169
Malton - York
30 km36 minuuttiaA1(M) - A1

 

Yorkshiren nummien kiertomatka, päivä 1: Tutki Kirkbymoorsidea

 

Kiertomatka Yorkshiren nummer, Kirkbymoorside

Matkamme alkaa Yorkshiren nummien eteläpuolelta kiertomatkalla Kirkbymoorsidessa. Vanhan maailman hohdon voi nähdä tämän kaupungin uskonnollisissa ja arkkitehtuurisissa nähtävyyksissä, kuten pyhimysten seurakunta, joka juontaa juurensa 1300-luvulle, sekä St. Chad, Bethel Chapel ja Quaker Meeting House.

 

Iso-Britannia Yorkshire Moors kiertomatka KirkbymoorsideJos olet innokas golfaaja, älä jätä mailoja kotiin, koska Kirkbymoorside tarjoaa 18-reikäistä golfkenttää. Autonvuokrauksella Kirkbymoorsidessa voit myös nauttia loistavista vaellusreiteistä, maastopyöräilystä tai yksinkertaisesti kuljeskella eteläisten nummien maisemissa.

 

Fyysisestä hyvinvoinnista voit myös pitää huolta esimerkiksi Bridget's A Slice of Heaven-ravintolassa, jossa voit nauttia ihanista aamiais- tai lounasvaihtoehdoista. Voit löytää suuren fish and chips -aterian Lemon Treessä ja kätevä ja mukava majoitus on tarjolla Lion Inn Blakey Ridge Yorkissa. Seuraava pysähdyspaikka meidän matkalla Yorkshiren nummien halki on Pickeringin kylä.

 

Lisätietoa kiertomatkallesi Yorkshiren nummilla:

 

Takaisin alkuun


 

Yorkshiren nummien kiertomatka, päivä 2: Pickering

 

Kiertomatka Yorkshiren nummer, Pickering

 

Kun pääset takaisin tien pälle, jatka kiertomatkaa Pickeringiin A170 kautta etelän suuntaan. Sinun tulee epäilemättä pysähtyä sadunomaisessa Pickeringin kylässä. Kaupunki oli kerran kauppakaupunki ja ajan mittaan Pickeringistä kasvoi turistikeskus.

 

Loman aikana Pickeringissä sinun tulisi nähdä keskiaikaiset seinämaalaukset, jotka löytyvät Pickering Pariisin kirkossa. Muita suosittuja nähtävyyksiä, joille pääset helposti autonvuokrauksen avulla Pickeringissä ovat linna, Beck Isle museo ja North Yorkshire Moors rautatie.

 

Pickeringin kaupunkiKäytyäsi monilla nähtävyyksillä, olet varmasti nälkäinen. Onneksi tämä ongelma on helppo ratkaista Pickeringissä. Erilaiset teetalot, bistrot ja kahvilat sijaitsevat keskustassa lähellä kauniita kauppoja. Kylä näyttää aina siltä, että sinusta tuntuu, aivan kuin seisoisit keskellä suurta markkinapaikkaa. Parhaat paikat kyllästyttää nälkä ovat Capplemans Fish and Chips ravintola, Dale Head Farm Tea Garden, Willowgate Bistro ja Middleton Post Office Tea Parlour. Lukuisien ruokapaikkojen ansiosta Pickeringissä on vaikea päättää missä syödä, mutta voit olla varma, että tarvittaessa saat nopeaa välipalaa.

 

Kun olet jättänyt Pickeringin taakse, jatka kiertomatkaa Yorkshiren nummilla suuntaan A169 ja Malton. A169, joka tunnetaan myös Malton tienä, tarjoaa hyviä näkymiä joidenkin Englannin suurimmille maatiloille. A64 uloskäynti vie sinut lähelle Maltonia.

 

Kun olet saavuttanut Maltonin, suosittelemme viettämään ainakin yhden yön tässä kauniissa kaupungissa, jolla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Jää hotelliin ja nauti ateria yhdessä kaupungin parhaista ravintoloista, kuten Kingfisher Cafe, Farmhouse Bakery tai Rory Bar. Voit jopa nauttia saksalaisesta ruuasta, jos mieli tekee, Mount Hotel saksalaisessa baariravinloassa. Illallisella voit nauttia drinkin yhdessä paikallisista pubeista - The Royal Oak on erinomainen vaihtoehto.


Takaisin alkuun


 

Yorkshiren nummien kiertomatka, päivä 3: Maltonin museot

 

Kiertomatka Yorkshiren nummer, Malton

 

Malton on melko pieni verrattuna muihin Englannin kaupunkeihin, mutta pienillä kylillä on paljon tarjottavaa. Kaupungissa on joitakin suuria museoita, kuten erittäin suosittu sotamuseo Eden Camp. Taiteen ystäville löytyy erittäin mielenkiintoinen Robert Fuller galleria. Sään salliessa kannattaa käyttää tilaisuutta matkustaa Scampstonin puutarhaan, jossa sinua auttaa autonvuokraus Maltonissa. Toinen mahdollinen nähtävyys Maltonin lähellä on Wolds Way.

 

Maltonin kaupunkiFlamingo Land, yksi parhaista huvipuistoista Britanniassa, sijaitsee Maltonin lähellä. Historian harrastajien tulisi epäilemättä vierailla St. Marian Priory kirkossa. Ja majoitukselle suosittelemme seuraavia hotelleja: Old Lodge, Talbot Hotel ja Burlythorpe House. Luonnollisesti tarjolla on myös edullisempia vaihtoehtoja, kuten Lime Kiln House Bed & Breakfast, Brawby Grange Bed & Breakfast ja Cross Keys Bed & Breakfast. Näissä majoituksissa löydät tavalliset huoneet, joissa aamiainen sisältyy hintaan.

 


Takaisin alkuun


 

Yorkshiren nummien kiertomatka, päivä 4: Kulttuuririkas York

 

Kiertomatka Yorkshiren nummer, York

Jatkamme kiertomatkaa Maltonista kohti Yorkia. Ajomatkan aikana voit nauttia kauniista näkymistä pitkin A64 tietä.

 

On järkevää lopettaa meidän kiertomatka Yorkissa, koska se on yksi suosituimmista matkailukohteista Iso-Britanniassa. Kaupungissa on runsaasti kulttuurisia, historiallisia ja uskonnollisia kohokohtia. Et tule katumaan viettää hieman enemmän aikaa lomalla Yorkissa.

 

Yorkshire nummet kiertomatka YorkYorkissa kannattaa ehdottomasti käydä kansallisessa rautatiemuseossa, sekä York Mazessa, Pyhän Kolminaisuuden kirkossa, Yorkin kaupungin muureilla ja puutarhamuseossa. York Minster ja Merchant Adventurer Hall on myös on jokaisen turistin listalla. Suuret ostosmahdollisuudet tarjoaa Coppergate, Swinegate ja Micklegate.

 

Yorkissa järjestetään vuosittain monia festivaaleja. Varmista, että saat selville etuajassa, mitkä tapahtumat pidetään vierailusi aikana, jotta et menetä niitä! Syyskuussa esimerkiksi voit ottaa osaa vuosittaiselle ruokafestivaalille ja Yorkin olutfestivaalille.

 

Oikea englantilainen kaupunki tietysti tarjoaa vierailijoille myös useita pubeja, baareja ja yökerhoja. Käy Hyena Lounge Comedyklubilla, jossa saat hyvät naurut tai nauti olutta York Tap pubissa, joka on todella täynnä historiaa ja sijaitsee päärautatieaseman vieressä. The Olde Starr (nykyiseltä nimeltään Taylor Walker Pub) on ollut tärkeä osa Yorkin pubielämää vuodesta 1644 ja antaa kävijöille mahdollisuuden nauttia viidestä eri baarista, sekä ulkoalueista.

 

Kulinaarisuus kaupungissa tarjoaa jokaiselle jotakin. Jos matkabudjetti on jo saavuttamassa rajan tässä vaiheessa matkaa, suosittelemme syömistä yhdessä monista pubeista, joisa voit löytää helpon ja nopean aterian edulliseen hintaan. Heille, ketkä etsivät ylellistä ruokailukokemusta, vierailun arvoisia ovat The Blue Bicycle, Nineteen, Meltons tai Cedar Court Grand ravintolat.

 

York on tunnettu maailmanlaajuisesti muustakin. Legendan mukaan hiprakassa oleva haamu kävelee pitkin hämäriä, tummia kaupungin kujia yöllä! Autonvuokrauksella Yorkissa olet hyvin varustettu matkalle kaikille nähtävyyksille.

 

Lisätietoa kiertomatkallesi

 

 

Takaisin alkuun


 

Yorkshiren nummet: Suunnittele täydellinen kiertomatka

 

Nyt kun tiedät, mitä matka Yorkshiren nummien läpi tuo tullessaan, kaikki mitä on jäljellä, on suunnitella autonvuokraus Iso-Britanniassa ja valmistautua tälle ainutlaatuiselle matkalle. Huomaa, että on hyvä varata etuajassa Yorkin kasvavavan suosion takia matkailukohteena. Auto Europe mielellään auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen autonvuokrausmatkan.

Valitse asuinmaasi
close