Valitse asuinmaasi
Suomi
0800-772 355

Parhaiden tarjousten haku on käynnissä, hetkinen vain
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Koeta uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon 0800-112 989.
 • Paikallinen autovuokraamo:
  Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:

  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä

Supplier Logos
 
 • Arvostelija: SEPPO - April 7, 2014
 • Auto Europe -nimellä ei ole lentokentällä autonvuokraajaa. Mistään saamastamme vastauksesta ei käynyt ilmi, että sitä hoitaa eri niminen yhtiö Nizzassa. Toki selvisi kysymällä.
 • Arvostelija: MIKA - August 20, 2013
 • - Vahvistuksessa ollutta Hertzin varausnumeroa ei jostain syystä löytynyt heidän järjestelmästään. - Varausvahvistus tuli vain suomen kielellä, mikä aiheutti hankaluuksia, kun Hertzin virkailija Rans ... kassa käytti sitä. - Varausvahvistuksen mukaan hintaan piti sisältyä vakuutukset. Hertzin virkailijan oli toki vaikea saada selkoa suomenkielisestä vahvistuksesta, joten jouduin sanallisesti kertomaan mitä siinä lukee. Siitä huolimatta hän oli skeptinen ja totesi, että mikäli en ota heiltä vakuutusta, niin joudun kolari jne. tapauksissa maksamaan jopa 10 tuhansia euroja. Luotin siihen, että varausvahvistus pätee, enkä ottanut vakuutuksia. Ikävä tunne siitä kuitenkin jäi.
 • Lue lisää
Car Rental RANSKA

Car Rental Ranska

Ranska on kuin luotu omatoimilomailijoita varten, sillä sen suosituimmat nähtävyydet ovat helposti tavoitettavissa. Suuntaa vuokra-autolla vaikkapa Pariisiin, valon kaupunkiin, ja sukella sen yöelämään ja romanttiseen ilmapiiriin. Kaupungista löytyy lukuisia tunnettuja kohteita. Aja maaseudun kukkulaisilla teillä ja viininviljelmien halki ihastuttavilla Bourgognen ja Lorrainen alueilla. Myös Ranskan Riviera houkuttelee matkailijoita välimerellisille uimarannoilleen, kahviloiden terasseille ja kuuluisille tapahtumille kuten Cannesin filmifestivaaleille. Tarkista kaikki autovuokraamomme Ranskassa. Nizzan autovuokraamojen valikkoon pääset tästä: Car rental Nizza. Varaa vuokra-auto Ranskassa ja näe maan huippukohteet. Voit käydä kätevästi myös naapurimaissa. Esimerkiksi Espanjan autovalikoiman näet tästä: Car rental Espanja. Vertaa hintoja ja säästä selvää rahaa. Varausohjeet ja vuokraustiedot suomeksi. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Ranskassa.

Car rental Ranska - vuokrausohjeet

Rent a Car Ranska. Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Ranskassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Paikallinen autovuokraamo Ranskassa saattaa myös veloittaa alle 25-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin suomenkielisiin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

Matkustus- ja nopeusrajoitukset: Car hire Ranska 

Vuokra-autot luovutetaan asiakkaille tietyin ehdoin. Huomioithan, että ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty. Jos tarvitset vuokra-auton esimerkiksi Puolasta, selaa uusimpia tarjouksiamme tästä: Car Rental Puola. Jos sinun täytyy matkustaa autolla muihin maihin, otathan meihin hyvissä ajoin ennen lomaa yhteyttä, niin tarkastamme asian. Joissakin tapauksissa meillä on tarjolla erityisiä Itä-Euroopan aluelle sopivia tarjouksia. Meiltä myös halvat vuokra-autot monista muista lomakohteista. Autonvuokraus lomalle onnistuu näppärästi Auto Europen kautta.

 • Taajamissa: 50 km/h
 • Moottoriliikenneteillä: 80 km/h
 • Moottoriteillä: 110 km/h

Matkailu Ranskassa ja kätevä matkasanasto 

Joka kymmenes maailman turisti suuntaa matkalle kohteenaan Ranska. Ranskan lentokenttien autonvuokraukseen pääset tästä: Airports Ranska Car rental. Suosituimmat käyntikohteet ovat Ile-de-France, Provence-Alpes-Côte d'Azur sekä Rhône-Alpes. Suosituimpien kulttuurikohteiden kärjessä ovat Louvre, Eiffel-torni, Georges Pompidou-keskus, Versaillesin linna sekä tiedekeskus Cité des Sciences et de l?Industrie. Muita suosittuja käyntikohteita on esimerkiksi eläintarha Bois de Boulogne. Autovuokraamot Ranskassa solmivat kanssasi lopullisen vuokrasopimuksen, joka sinun tulee allekirjoittaa. Auton vuokrahinnan olet jo maksanut etukäteen Auto Europelle, joten sinun täytyy vain huolehtia mahdollisista paikallisista lisäkuluista kuten lastenistuimien ja navigaattorin vuokrakuluista.

 

Rent a car Ranska: Näppärä matkailusanasto

SUOMIRANSKA
 Lyijytön bensiini
 Essence sans plomb
 Diesel Diesel
 Moottoriöljy Huile moteur
 Huoltoasema Station-service
 Autovuokraamo Agence de voiture de location
 Tietulli Péage
 Tienkäyttömaksu Route à péage
 Pysäköintialue Parking
 Moottoritie Autoroute
 Moottoriliikennetie Route nationale
 Ulos Sortie
 Sisään Entrée
 Kiertotie Déviation
 Sairaala Hôpital
 Poliisi Police
 Poliisiasema Poste de police
 Suurlähetystö Ambassade
Car rental Ranska

Pariisi Car Rental alkaen €26 /vrk*

*Ylläolevat päiväkohtaiset hinnat perustuvat 7 päivän pituiseen vuokra-aikaan. Paikallinen autovuokraamo saattaa lisätä hintaan veroja ja muita maksuja.

Valitse asuinmaasi
close