Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon 0800-552 096.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Erikoistarjoukset

Ilmaiset talvirenkaat vuokrallesi

Hintaan sisältyy talvirenkaat

Auto Europe tarjoaa sinulle autonvuokrauksen paketteja ilmaisilla talvirenkailla lukuisissa kohteissa tänä talvena. Jos varaat talvirengastarjouksemme, paikan päällä sinulta ei veloiteta talvirenkaista ja olet silloin hyvin varustautunut talvisiin keleihin tien päällä. Talvipaketit näkyvät varausjärjestelmässämme tekstillä 'Sistältää talvirenkaat', kun varaat autoa netissä.

 

 

Talvirenkaat pakollisia

 

 

Olemme kooneet talvirenkaiden määräyksiä ja sääntöjä eri maista.

 

Talvirenkaat Saksassa

Talvirenkaat ovat pakollisia Saksassa talvisella säällä. Kaikkien autovuokraamoiden vuokra-autot kyseisellä säällä ovat silloin myös varustettu talvirenkailla. Säästääksesi rahaa lisämaksuissa me tarjoamme meidän 'Sisältää talvirenkaat'-pakettia varausjärjestelmämme kautta netissä. Tuloksena et ainoastaan säästä aikaa ja rahaa, mutta olet silloin myös hyvin varustautunuts ajamaan Saksan läpi tänä talvena.

 

Talvirenkaat Itävallassa

Yleisesti, kaikissa vuokra-autoissa on talvirenkaat 1.marraskuuta - 15. huhtikuuta Itävallassa. Jotta voit välttää lisämaksuja talvirenkaista, vuokraa meidän 'Sisältää talvirenkaat' hinnalla ja saat mahtavat autonvuokrauksen tarjoukset ja tunnet olosi turvalliseksi talvisilla teillä!

 

Talvirenkaat Itä-Euroopassa

Pakollisten talvirenkaiden säädöksiä ei ole Puolassa tai Slovakiassa, mutta joka tapauksessa useimmat autovuokraamot varustavat autot talvirenkailla turvallista matkaa varten. Tsekin tasavalta on ottanut käyttöön pakollisten talvirenkaiden käytön. Myös kaikki autovuokraamot Valko-Venäjällä ja Moldovassa tarjoavat ilmaiset talvirenkaat, missä niitä suositellaan talviolosuhteissa. Kaikki autovuokraamot Kroatiassa varustavat vuokra-autot ilmaiseilla talvirenkailla, sillä niitä suositellaan marraskuusta huhtikuuhun. Samoin Bulgariassa, Romaniassa ja Sloveniassa kaikki autot on varustettu talvirenkailla, koska ne ovat pakollisia talviolosuhteissa. Me sen takia suosittelemme kaikille asiakkailemme vuokraamaan auton talvirenkailla kaikissa Itä-Euroopan maissa talvikuukausien aikana. Talvitarjoukset ovat myös merkitty 'Sisältää talvirenkaat' tekstillä varausjärjestelmässämme.

 

Talvirenkaat Skandinaviassa, Baltian maissa ja Islannissa

Useimmat autovuokraamot Skandinavian maissa (Norja, Ruotsi, Suomi ja Tanska), Baltian maissa (Viro, Liettua ja Latvia) ja Islannissa varustavat autot talvirenkailla, eivätkä veloita palvelusta lisämaksua. Löydät nämä tarjoukset merkittynä tekstillä 'Sisältää talvirenkaat' varausjärjestelmässämme.

 

Talvirenkaat Pohjois-Amerikassa

Jos tarvitset autonvuokrausta talvilomallesi Kanadassa tai USA:ssa, älä huoli! Monet autovuokraat asentavat vuokra-autoihin kaikkiin sesonkeihin sopiviat renkaat ilman lisämaksua. Tarkista vuokraehdoista, millainen käytäntö autovuokraamolla on.

 

Talvirenkaat Sveitsissä ja Unkarissa

Vaikka Sveitsissä tai Unkarissa ei ole talvirengaspakkoa, on suositeltavaa säätää vuokra-autosi sopivaksi paikallisiin sääolosuhteisiin talvikuukausina. Useat autovuokraamot Sveitsissä tai Unkarissa varustavat autonsa talvirenkailla ja veloittavat lisämaksun lisävarusteista. Varaamalla meidän talvitarjouksesta voit säätää rahaa ja olet näin valmis talviolosuhteisiin tien päällä.

 

Talvirenkaat Italiassa

Vaikka talvirenkaat eivät ole pakollisia kaikkialla Italiassa, tietyillä alueilla vaaditaan talvirenkaiden tai lumiketjujen käyttöä 15. marraskuuta - 15. huhtikuura Tiekyltit kertovat milloin ja missä tämä on pakollista. Esimerkiksi Aostanlaaksossa ajoneuvojen tulee käyttää talvirenkaita tai lumiketjuja jopa huhtikuun puoliväliin saakka. Esimerkiksi Aostan laakson alueella, ajoneuvot on varustettava talvirenkailla tai lumiketjuilla 15. lokakuuta - 15. huhtikuuta. Kun teet varauksen, johon sisältyy tarjoamamme talvirengastarjous, voit olla varma, että vuokra-autosi on varustettu lumiketjuilla.

 

Talvirenkaat Balkanin valtioissa

Ole valmiina talviolosuhteisiin Balkanilla - etsi meidän erityisiä kausitarjouksia, jotka on merkitty "Sisältää talvirenkat"-tekstillä. Useimmat autovuokraamot Makedoniassa ja Montenegrossa sisältävät ilmaiset talvirenkaat vuokratarjoukseen, koska niiden käyttö on pakollisia talvella. Talvirenkaat ovat myös mukana kaikissa autovuokraamoissa Serbiassa, jossa ne ovat pakollisia lumen ja jään tullessa marraskuusta huhtikuuhun. Lisäksi kuljettajan on pidettävä mukana autossa lumiketjut tähän aikaan.

Valitse asuinmaasi
close