Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Omavastuun suoja selitettynä

Omavastuun hyvitys | Nolla omavsatuu - Auto Europe

Omavastuun hyvitys | Super Cover omavastuun hyvityksellä | Nolla omavastuu | Super Cover nolla omavastuulla | Usein kysytyt kysymykset

 

Suojaa omavastuusi varaamalla Auto Europelta

Auto Europen nettisivuilla tarjoamme neljä eri pakettia, jotka auttavat sinua suojaamaan omavastuutasi: Omavastuun hyvitypaketti, Super Cover omavastuun hyvityksellä, Nolla-omavastuupaketti ja Super Cover nolla-omavastuulla. Jotta voimme selittää näiden pakettien eron ja niiden tuomat edut varauksessa, kokosimme lyhyen hahmotelman eri tuotteista, sekä joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä. Ota hetki ja lue läpi kuvaukset tuotteista ja voit päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten! Huomioi, että kaikkia tuotteita ei tarjota kaikissa kohteissa, kaikissa autovuokraamoissa tai kaikille autoluokille.

 

Mitä on "omavastuu"?

 

Autosi vuokraan sisältyvä perusturva rajaa vahingonkorvausvelvollisuutesi auton vaurio- tai varkaustapauksessa tiettyyn summaan, jota kutsutaan omavastuuksi tai turvatakuuksi. Esimerkiksi, jos omavastuu on 300€ ja vaurion arvo 500€, kuljettajan omavastuu on silloin 300€ ja lopun korvaa perusturva. Omavastuun määrä riippuu autovuokraamosta ja autoluokasta. Voit löytää omavastuun määrän vuokran käyttöehdoista ja paikalliset maksut- osiosta meidän varausjärjestelmästä.

 

Eri paketit selitettyinä

 

Omavastuun hyvitys

Omavastuun hyvityspaketti on Auto Europen tarjoama palvelu. Sen jälkeen, kun autovuokraamo perii asiakkaalta vaaditun omavastuun auton vaurio- tai varkaustapauksessa, asiakas voi pyytää maksetun omavastuun palautusta Auto Europelta. Asiakas siis maksaa ensin omavastuun paikalliselle autovuokraamolle ja sen jälkeen voi hakea omavastuun hyvitystä Auto Europelta. Asiakkaan on esitettävä kaikki pyydetyt asiakirjat Auto Europelle hyvitystä varten. Ne ovat listattuna käyttöehdoissa ja paikallisissa maksuissa varausjärjestelmässämme.

 

Omavastuun hyvityspaketti kattaa sen omavastuun, joka on maksettava peruspaketin ehtojen mukaan ja sen takia se myös sisältää kaikki samat poikkeukset, kuin itse peruspaketin ehdoissa. Mitä paketti kattaa tai ei kata, riippuu autoluokasta ja autovuokraamosta, mutta yleisimmät poikkeukset ovat auton pohja, katto, renkaat ja lasit. Poikkeuksien kokonaisen listan voit löytää käyttöehdoista ja paikalliset maksut- osiosta meidän varausjärjestelmästä, sekä vuokrasopimuksessa listatuista käyttöehdoista.

 

Alla näet tarjouksen, joka sisältää omavastuun hyvityspaketin.

Omavastuun hyvitys

 

Kuten näet alla, voit korottaa peruspakettiasi omavastuun hyvityspakettiin tai Super Cover omavastuun hyvityspakettiin.

Tuote Matrix

 

 

Super Cover omavastuun hyvityksellä 

Kuten edellä mainittiin, omavastuun hyvityspaketti ei kata niitä osia autossa, joita ei kata myöskään peruspaketti. Jos kuitenkin varaat Super Cover paketin Auto Europelta, renkaat, lasit, auton katto ja pohja ovat katettuna. Nämä osat ovat myös katettuna samalla tavalla kuin omavsatuun hyvityspaketissa - sinun on ensin maksettava vauriosta paikalliselle autovuokraamolle, mutta voit pyytää hyvitystä Auto Europelta jälkikäteen, kunhan esität kaikki pyydetyt asiakirjat.

 

Jotkut tarjoukset sisältävät valmiiksi Super Cover omavastuun hyvityspaketilla.

Nolla omavastuu

 

Nolla omavastuu 

Nolla-omavastuupaketin tarjoaa paikallinen autovuokraamo, mutta sen voi varata vuokra-auton kanssa Auto Europen nettisivuilla. Nolla omavastuu poistaa omavastuusi. Toisin sanoen, sinulla ei ole omavastuuta. Sen takia, jos vahingon kattaa paketti, sinun ei tarvitse maksaa. Kuitenkin jos paketti ei kata joitakin vahinkoja (yleisimmät poikkeukset ovat lasit, renkaat, auton pohja ja katto), silloin sinun tulee maksaa vahingosta.

 

Voit löytää tarjouksia, jotka sisältävät nolla-omavastuupaketin.

Nolla omavastuu

 

Super Cover nolla-omavastuulla 

Auto Europe tarjoaa myös Super Cover pakettia täydentämään suojaasi, kun varaat nolla-omavastuutarjouksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lasit, renkaat, auton pohja ja katto, jota nolla omavastuu paketti ei kata, kattaa Auto Europen Super Cover paketti. Jälleen kerran, kuten Super Cover omavastuun hyvityspaketti, paketilla katetut auton lisäosat ovat katettuna hyvityksellä - asiakkaan on maksettava ensin vauriosta paikalliselle autovuokraamolle, mutta voi pyytää hyvitystä Auto Europelta vuokran jälkeen, kunhan esittää kaikki pyydetyt asiakirjat.

 

Alla olevasta kuvasta näet, miten voit korottaa nolla-omavastuupaketin Super Cover nolla-omavastuupakettiin.

Nolla omavastuu Matrix

 

Me tarjoamme myös hintoja, joihin sisältyy valmiiksi Super Cover nolla-omavastuulla.

Super Cover nolla-omavastuulla

 

Usein kysytyt kysymykset 


Miksi kannattaa hankkia omavastuun suoja Auto Europelta, eikä maksaa lisävakuutusta paikalliselle autovuokraamolle?
Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin, voit jo varata ja maksaa tuotteitamme netissä etukäteen, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia, onko paikallisella autovuokraamolla tarjota lisävakuutusta ja sinun ei tarvitse maksaa lisämaksuja autoa noudettaessa. Toiseksi, vaikka paikallinen yritys tarjoaa lisävakuutusta, Auto Europen tarjoamat tuotteet ovat useimmiten huomattavasti halvempia kuin paikan päällä tarjotut vakuutukset.

 

Hankin yhden Auto Europen tuotteista, pitääkö minun silti jättää takuusumma vuokra-autosta?
Kyllä. Omavastuun hyvityspalvelu ei poista paikallisen autovuokraamon vaatimaa omavastuuta, ja sinun on silti jätettävä turvatakuu. Kuten kaikkien muiden vuokrien tapauksessa, omavastuu varataan kansainväliseltä luottokortilta; sen vuoksi on välttämätöntä, että pääkuljettajan (jonka nimiin varaus tehdään) luottokortilla on riittävä luottoraja hänen nimissä, ja että tämä kortti esitetään paikallisessa autovuokraamossa autoa noudettaessa. Useimmat autovuokraamot vaativat turvatakuun varausta myös silloin, kun olet varannut nolla omavastuupaketin. Lue käyttöehdot ja paikalliset maksut- osio varausjärjestelmästämme lisätietoja varten ennen vuokran maksamista.

 

Paikallisen autovuokraamon edustaja kertoo minulle, että minun on silti hankittava heidän lisävakuutus, vaikka hankin jo omavastuun suojan Auto Europen kautta. Pitääkö minun hankkia heidän vakuutus?
On tärkeää ymmärtää, että paikallisen autovuokraamon henkilöstö harjoittaa myyntiä ja luonnollisesti yrittävät myydä yhtiön tuotteita asiakkaalle. Lisävakuutuksien ostaminen riippuu asiakkaasta, ja lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia, kaikki paikallisesti tarjotut lisävakuutukset ovat vapaaehtoista. Jos paikallisesti tarjottu vakuutus on omavastuun poistoa varten, se ei todennäköisesti ole tarpeen Auto Europelta hankitun tuotteen lisäksi.

 

Autovuokraamo voi tarjota myös vakuutusta, joka kattaa ne osat autosta, jotka eivät kuulu meidän hintojen peruspakettiin, kuten renkaat, lasit ja auton pohja. Tässä tapauksessa asiakas päättä itse, ottaako hän tämän lisävakuutuksen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos olet ostanut Super Cover tuotteen, nämä osat ovat katettu hyvityksellä.

 

Mitä minun tulee tehdä, jotta voin pyytää omavastuun hyvitystä Auto Europelta?
Löydät yksityiskohtaisen selvityksen siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä, meidän käyttöehdoista ja paikalliset maksut- osiosta meidän varausjärjestelmästä. Huomaathan, että on erittäin tärkeää ottaa yhteyttä poliisiin ja saada tapauksesta raportti, vaikka tapaukseen ei liittyisi muita osapuolia.

 

Haluan lisätä yhden näistä palveluista varaukseeni, mutta en näe näitä vaihtoehtoja sivuillanne. Mitä teen?
Tuotteet eivät ole saatavilla kaikkiin autoihin tai kaikissa noutokohteissa. Kun ne ovat käytettävissä, sinulla on mahdollisuus lisätä ne varauksesi ennen maksamista.

Valitse asuinmaasi
close