Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Selviä talvesta

Lähde pakoon talvea Auto Europen kanssa

Olemme jättäneet kesän taaksemme, joka tarjoittaa sitä, että nyt odotamme talvea. Vaikka keskuudessamme on ihmisä, jotka eivät malta odottaa sesongin alkua, on myös niitä, jotka juuri ja juuri selviävät uudesta talvesta. Kylmyys, elottomat puut ja valon puute ajaa ihmiset sisälle keskuslämmityksen pariin laskemaan jäljelle jääneitä päiviä kevääseen. Mutta toivoa on! Maailmassa on erityisiä kohteita, joista aurinkonvalo ja lämpö eivät puutu. Tämä infografiikka kertoo sinulle, minne voit paeta talvea!

 

Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta maailmanlaajuisesti. Tämä tarjoittaa sitä, että voit valita 20,000 eri kohteen ja 150 eri maan välillä. Haluatko viettää talven tyylillä? Valitse siinä tapauksessa meidän luksusautonvuokraus. Varaa netissä tai ota yhteyttä varaushenkilöstöömme.

 

Haaveiletko valkoisista hiekkarannoista, sinisestä merestä ja auringonpalvonnasta päivittäin? Tämä infografiikka kertoo sinulle, missä olet turvassa kylmyydeltä, sateelta ja lumelta talvikuukausina. Inspiroidu tämän infografiikan avulla, klikkaa vain kuvaa!

 

Infografiikka: Selviä talvesta

 

 

1. Florida - keskimääräinen meren lämpötila 24°

Sillä on syynsä, miksi tämän Amerikan osavaltion nimi on "Sunshine State". Lämpötilat täällä ovat miellyttävät vuoden lopulla ja sateiden ja hurrikaanien todennäköisyys on pienempi kuin kesällä. Vuokraa auto, jotta voit helposti matkustaa Evergladesiin, Miamiin ja Orlandoon.

 

 Dubai 23°2. Dubai - keskimääräinen meren lämpötila 23°

Lähde Dubaihin oikeaa kesäfiilistä varten. Kesällä lämpötila on sietämätön, mutta talvella se on mitä mahtavin. Ihaile Jumeirahin moskeijaa, tee ostoksia yhdessä lukuisista basaareista tai ihaile näköaloja maailman korkeimmasta rakennuksesta, Burj Khalifasta.

 

3. ABC saaret - keskimääräinen meren lämpötila 25°

Lähde pakoon talvea Karibialle! Tutki Arikokin kansallispuistoa Arubassa AutoEuropen nelivedolla, sukella vedenalaiseen maailmaan Bonairella tai kyläile Willemstadin keskustassa Curaçaossa, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

 

4. Meksiko - keskimääräinen meren lämpötila 26°

Mayat asuivat ennen Yukatan nimimaalla, joka myös tunnetaan Meksikon lämpimimpänä alueena. Pohjoisessa löydät Chichén Itzán, joka on myös yksi seitsemästä maailman ihmeestä. Voit myös nauttia kävelystä yhdellä Cancunin hiekkarannoista niemimaan eteläpuolella.

 

Meksiko 26°

5. Egypti - keskimääräinen meren lämpötila 22

Koska lämpötila voi pudota alle 20°C talven aikana pohjoisessa, saatat haluta suunnata mielummin lähemmäksi Punaistamerta. Sää Hurghadassa on mainio ja voit nauttia vesiaktiviteeteistä, kuten sukelluksesta ja snorklauksesta.
 

 

6. Kanariansaaret - keskimääräinen meren lämpötila 19°

Kariansaarten pääkaupunki Las Palmas on erinomainen talvilomakohde pysyvän miellyttävän sään ansiosta. Tutustu Fire Mountais- vuoristoon Timanfayan kansallispuistossa tai vihreään kraaterijärveen El Golfoon. Leijalautailun ja purjelautailun ystävien kannattaa lähteä Corralejoon Fuerteventuralla pasaatitullen takia.

 
 
Klikkaa kuvaa ja tarkastele infografiikkaa:
 
Infografiikka: Selviä talvesta
 

 
Valitse asuinmaasi
close