Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Tietoa yrityksestä

Auto Europen historia

Meidän tarina alkoi vuonna 1954; yritys perustettiin USA:ssa idealla vuokrata VW Beetle amerikkalaisille, ketkämatkustivat tapaamaan lapsiaan Euroopassa. Siitä lähtien meidän yritysidea on kehittynyt huimasti. Jotta voimme taata erinomaisen palvelun, Auto Europe tekee yhteistyötä kansainvälisten autovuokraamojen, kuten Avis, Budget, Europcar ja Hertz, sekä useiden paikallisten ja pienten yritysten kanssa.

 

Auto Europen filosofia keskittyy asiakkaisiin sekä tarjoamaamme laatuun. Meidän yli 60 vuoden kokemus on se, joka erottaa meidän muista autovuokraamoista. Vuokraa auto, asuntovaunu tai moottoripyörä matkaasi varten tai varaa kuljettajapalvelu.

Voittamattomat autonvuokaushinnat

Autonvuokraus  

Meidän hinnoittelu erottaa meidät meidän kilpailijoista. Me pyrimme pitämään markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Jos satut löytämään halvemman auton samoilla vuokraehdoilla muualta, me tarjoamme sen sinulle samaan hintaan tai jopa paremmalla tarjouksella. Edullisten vuokra-autojen hintojen lisäksi me tarjoamme myös laajan valikoiman eri autoja. Tilaa meidän uutiskirje ja saat ajantasalla olevat tarjouksemme!

Laajannetut palvelut

Koska olemme yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, meillä on suuri valikoima autoja jopa yli 20,000 eri toimistossa ympäri maailman. Samalla kun pyrimme tekemään matkastasi mukavan kokemuksen, me olemme laajentaneet palveluitamme, jotta voimme varmistaa, että voit järjestää miltei kaiken tarvittavan matkaasi varten kauttamme. Me tarjoamme nyt seuraavia vuokrapalveluita:

Luksus- ja urheilutojen vuokraus

Luksusautonvuokraus  

Kuinka usein saat mahdollisuuden ajaa ylellistä BMW:tä, Ferraria tai Porschea vuoden aikana? Auto Europe antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi ja hypätä pois arkipäiväisestä elämästä. Valitse meidän fantastisesta valikoimasta luksusautoja ja tee vaikutus työtovereihisi, tai nauti lomastasi täysillä ja tee unohtumattomia matkoja rannikkoa pitkin elegantilla avoautolla. Valinta on sinun ja vietä taattua laatuaikaa!

Asuntoautojen vuokraus

Asuntoautojen vuokraus  

Kannettavan kodin etu on helppous ottaa mukaan koko perhe tutkimaan luontoa. Kiitoksena Auto Europen asuntoautojen vuokrapalvelulle sinä voit aina ottaa yhden mukaan matkallesi. Valtavalla määrällä tilaa ja joustavuutta, asuntoauton vuokraus antaa sinulle vapauden ja herättää seikkailunhalun itsessäsi. Sen lisäksi me takaamme sinulle auton koon, jotta se voi kokonaisuudessaan vastata tarpeitasi.

Kuljettaja- ja kuljetuspalvelut

Kuljettaja- ja kuljetuspalvelut  

Me olemme kaikki kokeneet sen - ensimmäistä kertaa uudessa kaupungissa ja yrität löytää matkakohteesi. Käytä hyväksesi Auto Europen uutta palvelua, henkilökohtaista kuljettaja- tai kuljetuspalvelua lentokentältä. Se säästää sinulta paljon aikaa ja energiaa, jota tarvitset matkallasi, oli se sitten liiketapaaminen tai rentouttava loma. Meidän kuljettajat puhuvat sujuvaa englantia ja tuntevat kohteen hyvin. Rentoudo ja nauti!

Palkinnon voittava asiakaspalvelu

Auto Europe pyrkii auttamaan sinua ratkaisevassa päätöksen teossa matkasi suunnitelussa. Asiakkaittemme tyytyväisyys on meillä etusijalla ja tavoite, jota yritämme saavuttaa. Auto Europen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on saatavilla seitsemänä päivänä viikossa vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoaa sinulle apua autonvuokrauksessa. Olemme ylpeitä meidän korkeatasoisesta asiakapalvelusta, aina valmiina ottamaan vastaan pyyntösi ja tyydyttämään tarpeesi tehokkaalla tavalla. Älä ainoastaa kuule meitä - voit lukea asiakkaittemme palautetta asiakasarvosteluista. Ota vapaasti yhteyttä meidän palvelunumeron kautta tai lähetä meille sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää. Muista myös tutustua meidän lomakohdeoppaisiin ja lue lisätietoa meidän vuokra-autokohteista, joista voit vapaasti valita omasi.

Valitse asuinmaasi
close