Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Tyylikkyyttä matkallesi

Aja tyylillä moottoritiellä

Haluatko paeta jokapäiväisen elämän rutiineita ja nauttia täysillä? Älä enää haikaile! Auto Europen kautta voit vuokrata luksusauton, josta olet aina unelmoinut. Lue uusi infografiikkamme luksusautoista ja nauti poikkeuksellisesta ajokokemuksesta. Älä unohda noudattaa liikennesääntöjä ulkomailla!

 


 

Vuokraa luksusauto meidän luksusautojen varausjärjestelmästä

 

Klikkaa kuvaa alla ja avaa infografiikka!

 

Infografiikka: Tyylikkyyttä matkallesi

 Saksa

Onko unelmasi Porsche 911 - maksimiteho 294 kW - 400 hp, huippunopeus 320 km/h? Suuresta valikoimasta vuokrattavia luksuautoja Saksassa voit löytää seuraavat automerkit: Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Maserati sekä monia muita. Saksan moottoriteillä ei tarvitse maksaa tiemaksuja ja useimmilla niistä ei ole nopeusrajoituksia!

Ilo vauhdin ystäville! Huomioi: Talvivarusteet ovat pakollisia koko maassa. Talvella vuokratuilla autoilla on talvirenkaat.


München

 

 

Itävalta

Ei ole ihme, että haluat ajaa Mercedes GLK:ta matkasi aikana Itävallassa - maksimiteho 225 kW - 302 hp, huippunopeus 210 km/h. Ota kuitenkin huomioon, että Itävallassa moottoriteillä nopeusrajoitus on 130km/h ja nopeustutkia löytyy tiheään. Sakko ylinopeudesta on maksettava paikan päällä. Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L (0.1g kuljettajille, joilla on ollu ajokortti alle kaksi vuotta). Ota huomioon nämä rajoitukset! Huomioi, että moottoriteillä autoissa on oltava näkyvillä moottoritietarra ja talvella autoissa on oltava talvirenkaat.

 

Itävalta nopeusrajoitus

 

 

Belgia

Suunnitteletko seuraavalle matkallesi Belgiassa vuokra-autoksi Audi A5 Sportbackia - maksimiteho 500kW - 272 hp, huippunopeus 250km/h? 120 km/h on nopeusrajoitus Belgian moottoriteillä. Moottoriteillä näkyvyys on todella hyvä, sillä ne valaistaan yöaikaan. Energian säästämiseksi valot ovat pois päältä klo 00:30 - 05:30. Belgian moottoriteillä ei tarvitse maksaa tiemaksuja. Huomioi, että sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L. Tämän säännön rikkomisesta on maksettava sakko käteisellä paikan päällä ja autolla ei saa enää liikkua.

 

Belgia alkoholirajoitus

 

Ranska

Miltä sinusta tuntuisi ajaa Ferrari F12 Berlinettaa - maksimiteho 545 kW - 741 hp, maksiminopeus 340 km/h? Sen kaltaisella autolla mahtavalla muotoilulla, kokemus on ainutlaatuinen! Ranskassa voit vuokrata myös seuraavia autoja: Mercedes, Jaguar, BMW, Audi, Maserati, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce ja monia muita. Ranskan moottoriteillä on maksettava tiemaksuja poikkeuksena muutamat tieosuudet, ja nopeusrajoitus on 110-130 km/h. Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L.

 

Pariisi

 

Iso-Britannia

Lontoon kaduilla kaikki katseet kääntyvät sinuun, kun ajat elegantilla Aston Martinilla! Maksimiteholla 380 kW - 517 hp ja maksiminopeudella 250 km/h, Aston Martin on yksi luksusautoilun mestariteoksista. Huomioi, että moottoriteillä ja kaksikaistaisilla teillä nopeusrajoitus on 112 km/h (70 mph). Tiemaksuja ei ole muutoin kuin muutamilla tieosuuksilla. Ruuhkamaksu on pakollinen kaikille autoille ruuhkamaksualueella Lontoossa. Sallittu veren alkoholipitoisuus on maksimissaan 0.5 g/l.


 London Eye

 

 

Portugali

Lähde Faroon ja tuo kosketus luksusta matkallesi! Kun ajat BMW MS luokan autoa - maksimiteho: 225 kW - 360 hp, maksiminopeus 250 km/h, voit nauttia vertaansa vailla olevasta mukavuudesta, kärjessä olevasta teknologiasta ja modernista muotoilusta! Huomioi: Portugalilaiset moottoritiet ovat todella kalliita ja nopeusrajoitus on 120 km/h. Elektroniset tiemaksutullit on osoitettu varoituskyltein "Electronic toll only". Sallittu veren alkoholipitoisuus on 0.5 g/L. 
Klikkaa kuvaa ja lue infografiikka
 
Infografiikka - Tyylikkyyttä matkallesi
 

 

 

Valitse asuinmaasi
close