Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon 0800-552 096.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: JANNE - July 27, 2017
 • No problems except that our offer included free extra driver which was not informed for Buchbinder. With voucher writen in Finnish, this caused small extra hashle.
Autokategoriat

Auto Europen vuokra-autojen kategoriat

 

Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoluokkia yli 180 maassa ympäri maailmaa. Sinkuille tai pariskunnille käyvät parhaiten mini- tai economy-luokan autot, jotka ovat täydellisiä lyhyille matkoille matkakohteessa. Perheiden kannattaa suuren matkatavaramäärän takia vuokrata tilavampi ajoneuvoluokan auto, kuten keskikokoluokka tai minibussi. 

vuokra-autojen kategoriat

 

Täältä löydät yleiskatsauksen Auto Europen asiakkaiden suosituimmista ajoneuvoluokista ja malleista. Napsauta eri kategorialuokkia saadaksesi lisätietoja. Toivomme, että päätöksenteko oikealle autokokoluokalle on näin merkittävästi helpompaa.

 

Mini

 

Miniluokan auto on pienimmässä vuokra-autoluokassa Auto Europella. Edullisimmat ajoneuvot ovat erityisen taloudellisia polttoaineen kulutuksessa, mutta ovat yleensä varustettu tehokkailla moottoreilla. Miniluokan auto sopii lyhyille matkoille tai kaupunkilomalle 2-4 hengelle pienellä määrällä matkatavaroita.

>> Lisätietoja miniluokasta

Vuokraa miniluokan auto

 

Economy

 

Pieni, ketterä ja tehokas. Economy-luokan autot ovat paras vaihtoehto lyhyille ja keskipitkille matkoille enintään 2 henkilölle ja matkatavaroille. Tietenkin tämä ajoneuvo sopii myös 4 hengelle lyhyille matkoille, kuten esimerkiksi ajomatkalle rannalle tai illalliselle määränpäähän.

>> Lisätietoja economy-luokasta

Vuokraa economy-luokan auto

 

Kompakti

 

Kompaktiluokan ajoneuvon etuudet matkallasi ovat taloudellinen kulutus ja enemmän tilaa verrattuna pienempään kokoluokaan. Tähän ajoneuvoon mahtuu jopa kolme pientä tai keskikokoista laukkua tavaratilaan.

>> Lisätietoja kompaktiluokasta

Vuokraa kompaktiluokan auto

 

Keskikoko

 

Matkailijoille, jotka rakastavat mukavuutta, mutta eivät halua silti ylittää matkabudjettia, heille keskikokoluokan autot ovat täydellinen ajoneuvo lomalle. Saat mahtumaan jopa neljä keskisuurta laukkua ongelmitta tähän autoluokkaan.

>> Lisätietoja keskikokoluokasta

Vuokraa keskikokoluokan auto

 

Full Size

 

Varaa auto ylemmästä luokasta ja nauti näiden upeiden ajoneuvojen mukavuudesta. Tämä kategoria tarjoaa muun muassa suuren valikoiman surrempikokoisia autoja suuremmille perheille ja paljon tilaa matkalaukuille mukavaa matkaa varten.

>> Lisätietoja Full Size-luokan autoista

Vuokraa perheautoluokan auto

 

SUV

 

Suuri, turvallinen ja erittäin tilava. Tämä on kaikkea, mitä nelivetoluokka edustaa. Täydellinen talvilomille ja urheilulle, sekä valikoiville matkailijoille.

>> Lisätietoja SUV/nelivedoista

Vuokraa SUV/neliveto

 

Tila-Auto

 

Tarvitsetko auton vuokralle, mutta tarvitset paljon tilaa ja haluat silti matkustaa mukavasti? Sitten sinun kannattaa vuokrata minibussi Auto Europelta! Minibussi on täydellinen vaihtoehto pienelle ryhmälle tai isolle perheelle suurella määrällä matkatavaroita.

>> Lisätietoja tila-autoista/minibusseista

Vuokraa tila-auto/minibussi

 

Luksusauto

 

Vuokraa yksi upeista ja tyylikkäistä autoista Auto Europelta ja nauti puhtaasta luksuksesta parhaana aikana vuodesta. Lista erilaisia urheilu- ja premiunluokan autoja on nyt saatavilla kumppaneiltamme.

>> Lisätietoja luksusautoista

luksusautot

 

Avoauto

 

Nauti nyt täydestä vapaudesta ja vuokrattavasta avoautosta Auto Europelta. Koe vapaan tuulen tunteen hiuksissasi tien päällä ja tee lomastasi unohtumaton kokemus. Lue lisää eri mallesita ja suuresta valikoimasta.

>> Lisätietoja avoautoista

Vuokraa avoauto

 

Miten vuokraat auton Auto Europelta

 

Vuokraa auto Auto Europelta lomallesi. Pysy joustavana ja liikkeessä mukana parhaalla seurueella matkallasi. Varaa nyt helposti meidän nettisivujen kautta tai ota yhteyttä yhteen autonvuokrauksen asiantuntijaan seitsemänä päivänä viikossa ilmaisesta palvelunumerosta 0800 772 355.

Valitse asuinmaasi
close