Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Arvostelija: TOMMI - February 26, 2018
 • Tietojen välittäminen vuokranantajalle ei suju edelleenkään paperittomasti. Paikan päällä on aina joutunut täyttämään erillisen yhteystietolomakkeen.
 • Arvostelija: ILPO - October 2, 2017
 • realistisempi esittely tarjotuista autoista...Opel Astra tai vastaava= on ollut Dacia ainakin kolme viimeistä kertaa. Lienee myös MegaDriven päänsärky.
Vuokraa yhdensuuntainen vuokra

Kotimaiset ja kansainväliset yhdensuuntaiset vuokrat

 

Yhdensuuntainen vuokra Auto Europella

Auto Europella on kahdenlaisia yhdensuuntaisia vuokria - kotimaiset ja kansainväliset. Yksisuuntainen maksu on pakollinen, kun palautat vuokra-auton muualle kuin noutotoimistolle. Yksisuuntaisen maksun määrä riippuu vuokraamosta. Huomaa myös, että autovuokraamot edellyttävät kansainväliselle yhdensuuntaiselle vuokralle maksua ja näet sen näkyvillä verkossa varattaessa. Auto Europe ilmoittaa sinulle maksusta kun lähetämme sinulle varausvahvistuksen. Alla näet esimerkkejä yhdensuuntaisista vuokrista.

 

Kiitos optimaaliselle yhteistyölle paikallisten autovuokraamojen kanssa, kotimaisen yhdensuuntaisen vuokran maksu yhdestä kaupungista toiseen on yleensä maksutonta, kunhan noudattaa maksimivuokra-aikaa. Matkustaminen toiseen maahan ja vuokra-auton palauttaminen siellä vaatii kansainvälisen yksisuuntaisen vuokran maksua, ellei toisin mainita.

 

Miksi vuokrata yhdensuuntainen vuokra Auto Europelta?

 

Sunnitteletko laaja, rajat ylittävää matkaa ja tarvitsevat sopivaa ajoneuvoa? Inspiroidu ja nauti matkasta Auto Europen kanssa! Matkusta Espanjasta Ranskaan tai Saksasta Italiaan ja nauti kauniista maisemista matkallasi. Törmäät varmasti lukemattomiin muinaismonumentteihin, kulinaarisiin nautintoihin ja eri kulttuureihin.

 

Varausjärjestelmä

Eri palautustoimisto kuin se, mistä olet vuokra-auton noutanut mahdollistaa vielä lisää joustavuutta tien päällä.

 

Soita meille ja saat lisätietoja hinnoista, varauksista ja muista autonvuokraukseen liittyvistä kysymyksistä.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivänä viikossa numeroon +358 942 720 607 tai 24/7 netissä sivuillamme, jossa voit myös tehdä autonvuokrauksen.

 

Miten löytää paras yhdensuuntainen tarjous

 

Käytä vasemmalla puolella olevaa varausjärjestelmää ja aloita tarjouksien etsiminen. Valitse maa, kaupunki ja vuokran sijainti. Yhdensuuntaista vuokraa varten rastita ruutu "Palautatko auton eri asemalle?".

 

Valitse maa, kaupunki ja noutotoimisto. Täytä pääkuljettajan ikätiedot ja napsauta "Etsi tarjous" painiketta. Valitse paras vaihtoehto ja klikkaa hintaa.

 

Heti kun olet napsauttanut hintaa, saat lyhyen selostuksen, joka sisältää hyödyllisiä tietoja yhdensuuntaisesta vuokrasta, sekä kuvauksen ajoneuvosta.

 

 

Yhdensuuntaisen vuokran tiedot

 

Varausjärjestelmämme antaa sinulle mahdollisuuden etsiä tuloksia hinnan tai autovuokraamon mukaan. Voit myös tarkastella kaikkia tuloksia. Valitse paras tulos ja näet seuraavan kuvan:

 

Hinta sisältää yhdensuuntaisen vuokran

 

Kokonaisen hinnan alla näet hintaan sisältävän yhdensuuntaisen vuokran maksun, mikäli autovuokraamo sellaista vaatii. Voit joko valita vuokra-autosi heti, tai jos tarvitset vielä aikaa päättää, voit saada tarjouksen lähetettynä sinulle sähköpostiin.

 

Riippuen valitsemastasi vuokraamosta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa maksaa yhdensuuntaisen vuokran maksu.

 

 1. Autonvuokrauksen hinta + yhdensuuntaisen vuokran maksu maksettuna yhdessä vuokran yhteishintana Auto Europelle
 2. Autonvuokrauksen hinta maksettuna Auto Europelle + yhdensuuntaisen vuokran maksu maksettuna paikan päällä vuokraamossa

 

Yhdensuuntainen vuokra sisältyy hintaan

Yhdensuuntainen vuokra maksetaan paikan päällä

 

 

 

 

Riippuen autovuokraamosta /tarjouksesta, voit nähdä, sisältyykö yhdensuuntaisen vuokran maksu Auto Europen loppuhintaan (kuva vasemmalla), vai pitääkö sinun maksaa yhdensuuntaisen vuokran maksu paikan päällä autovuokraamolle (kuva oikealla).

 

Varausvahvistuksessasi näkyy myöskin yhdensuuntaisen vuokran maksun tiedot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun olet valinnut lisävaihtoehdot ja lisätuotteet, klikkaa "Varaa nyt". Tässä vaiheessa saat yleensä toisen mahdollisuuden valita suojavaihtoehto. Lue lisää eri suojavaihtoehdoista täältä. Valitse haluttu vaihtoehto ja klikkaa jatka.

 

Omavastuun suojat

 

Seuraava vaihe on suorittaa varaus loppuun. Täällä sinulta kysytään, haluatko vuokraasi korotuksen.

 

 Auton korotus

 

Klikkaa yhtä vaihtoehdoista ja jatka varausta. Kun täytät lomaketta henkilötiedoillasi, sinulta kysytään lennon numero. Tämä on erittäin tärkeää, jos lento viivästyy tai peruuntuu. Kirjoita maksutiedot ja hyväksy käyttöehtomme viemällä varaus loppuun. Käyttöehtojemme antaa sinulle tietoa lisämaksuista, maksuista ja veroista, joista osa on maksettava suoraan vuokraamolle autoa noudettaessa.

 

 

Varaus suoritettu

 

Heti kun varaus on valmis, saat vahvistuksen sähköpostitse varausnumerolla ja PDF-tiedostolla. Tämä asiakirja sisältää henkilökohtaiset yhteystiedot, autovuokraamon tiedot ja vuokraamon vahvistusnumeron. Lisäksi asiakirja sisältää myös yksityiskohtaisia autonvuokrauksen tietoja ja ehdot. Kaikki tiedot yksisuuntaisesta vuokrasta ovat näkyvillä tässä asiakirjassa. Ole hyvä ja tulosta varausvahvistus ja esitä se autovuokraamolle.


Lisätietoja saat lukemalla käyttöehtojamme. Nykyään lähes kaikki vuokraamot tarjoavat yhdensuuntaisia vuokria. Auto Europe menee askeleen pidemmälle - meillä on kaikki varaustiedot vahvistettu paikallisen vuokraamon kanssa, jotta voit välttää ikäviä yllätyksiä lomallasi. Yli 60 vuoden kokemuksella autonvuokrauksen alalla, me mielellämme autamme sinua suunnittelemaan reittisi. Nauti lomastasi! Auto Europe toivottaa turvallista matkaa!

Takaisin alkuun

 

Valitse asuinmaasi
close