Valitse asuinmaasi
Suomi
Kieli  
Etsimme parhaita tarjouksia kohteessa .
Hintamme ovat odotuksen arvoisia.
Vuokra-autojen hakukone

 • EI PERUUTUS- TAI MUUTOSKULUJA

  Joustoa varaukseesi jopa 48 tuntia ennen noutoa
 • EI PIILOMAKSUJA

  Taatut parhaat tarjoukset ja halvimmat hinnat
 • LOISTAVAA PALVELUA JO YLI 60 VUODEN AJAN

  Teemme yhteistyötä maailman parhaimpien autovuokraamojen kanssa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Noutoasema.:
  Kirjoita noutopaikan ensimmäiset kirjaimet ja valitse näkyviin tulevista ehdotuksista haluamasi noutopaikka.
 • Noutoasema.:
  Toimipistettä ei löytynyt. Kokeile uutta hakua.
 • Noutoasema.:
  Täytäthän noutoaseman.
 • Palautusasema:
  Täytäthän palautuspaikan.
 • Päivämäärä:
  Palautuksen täytyy olla noutoajan jälkeen.
 • Matkustus Itä-Eurooppaan.:
  Jos matkustat Itä-Euroopan maihin, soitathan meille numeroon +358 942 720 607.
 • Etsimällesi palautusasemalle ei löytynyt yhteensopivia vuokraamoja. Ole hyvä ja valitse toinen nouto- tai palautusasema.
 • Kuljettajan ikä:
  Ole hyvä ja lisää kuljettajan ikä
Auto Europe autovuokraamot: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Yllättävät laskettelukohteet

Yllättävät kohteet lasketella

Joko suunnittelit lasketteluloman tälle sesongille? Eurooppalaiset lähtevät yleensä suosittuihin laskettelukohteisiin, kuten Itävaltaan, Sveitsiin tai Ranskaan. Euroopassa on myös vähemmän tunnettuja ja pienempiä kohteita, kuten Andorra, Saksa, Italia, Norja ja Ruotsi. Nämä kohteet yleensä yhdistetään kylmään talveen ja hiihtoon, mutta mikset yritä jotakin uutta ja lähde lämpimimpiin kohteisiin, kuten Kyprokselle tai Sisiliaan? Teimme listan laskettelukohteista, joista et ole koskaan kuullut tai edes tiennyt, että niissä on mahdollista lasketella, etkä ole koskaan yhdistäny niitä lumeen ja kylmyyteen.

 


 

Klikkaa kuvaa ja tarkastele infografiikkaa!

 

Infografiikka: Yllättävät laskettelukohteet

 Laskettelusesonki lähestyy nopeasti! Haluatko kokeilla jotakin uutta ja poikkeavaa yleisistä kohteista? - Tämä taatusti kiinnostaa!

 

1. Troodos- vuoristo, KyprosTroodos vuoristo, Kypros

 

Troodos vuoristo ja Olympus-vuori Kyproksella ovat lumen peitossa joulusta pääsiäiseen, joka mahdollistaa laskettelun ja hiihdon. Oletko aloittelija? Käy parilla kurssilla laskettelukoulussa!

 

 

  

Etna-vuori

2. Etna-vuori, Italia

 

Haluatko ylpeillä sillä, miten laskettelit Euroopan aktiivisimmalla tulivuorella? Se on mahdollista sekä Etnan pohjois- että eteläpuolella Italiassa. Raporttien mukaan suurin uhka eivät ole lumivyöryt ja tulivuoren purkaukset, vaan ukkosen tekemät tulivuoren yläpuolella olevat ilmanpyörteet. Uskallatko?.

 

 

 

 

Buller-vuori, Australia

3. Buller-vuori, Australia

 

Buller-vuori on yksi useista laskettelukohteista Australiassa. Suurin laskettelukeskus on 300 eekkeriä 25 hissillä ja hyvillä rinteillä 250 km koilliseen Melbournesta. Modernien lumikoneiden ansiosta sinulle taataan lumi heinä-, elo- ja syyskuussa.

 

 

 

 

4. Dubail, ArabiemiraatitDubai, Arabiemiraatit

 

Lähi-idän ensimmäinen sisälaskettelukeskus, joka on jopa 22,500 neliömetriä, sijaitsee yhdessa maailman suurimmassa ostoskeskuksessa keskellä aavikkoa. Kohde on myös pingviiniparven koti, ja he tulevat leikkimään vieraiden kanssa useasti päivässä!

 

 

 

Pohjois- ja Etelä-Afrikka5. Pohjois- ja Etelä-Afrikka

 

 
Vaikka Afrikassa onkin vähemmän laskettelumahdollisuuksia, voit silti halutessasi lasketella mantereen sekä pohjois- että eteläpuolella. Marokossa on 15km edestä rinteitä ja yli 20 kappaletta, jotka ovat piilossa Atlas-vuoristossa. Etelä-Afrikassa on lumipuisto, jossa on lunta 10 - 12 kuukautta vuodessa!
 
 
 
 
 

6. Himalajan vuoristo, IndiaHimalajan vuoristo, India

 

Gulmargissa Intiassa voit lasketella Himalajalla, jonka sanotaan olevan lumisin alue maapallolla! Yksi gondolihisseistä vie sinut huipulle (4000m), josta se laskeutuu alas hoitamatonta maastoa päin. HUOMIOI: Varo apinoita!

 

 


 

 

Auto Europe on aina valmis auttamaan seuraavassa autonvuokrauksessa. Matkustat sitten Itävaltaan tai Sisiliaan, me olemme valmiita valitsemaan sinulle oikean vuokra-auton tarpeittesi mukaan. Tee varauksesi hakukoneemme kautta tai soita meidän varaustiimille!

 


 
Klikkaa alla olevaa kuvaa ja tarkastele infografiikkaa.
 
Infografiikka - Yllättävät laskettelukohteet
 

 

 

 

Valitse asuinmaasi
close