Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  ALAMO AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 9
  • 9.1
  • 9.3
  • 9.7
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  February 26
  OK
  February 02
  Hyvä auto, sujuva palvelu
  January 29
  Vuokraamo piti katevarausta 4 viikkoa auton palautuksen jälkeen.
  Lue lisää

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Alamon kanssa COVID-19:n aikana

  Autonvuokraus Alamo COVID-19:n aikanaAutovuokraamo Alamo avattiin vuonna 1974 Floridassa, Yhdysvalloissa, vain neljällä toimistokohteella. Alamo on ollut Enterprise Holdings yhtiön tuotemerkki vuodesta 2007. Yritysryhmä kuuluu Taylorin perheelle, jonka kotipaikka on St. Louis Missourin osavaltiossa. Alamon lisäksi Enterprise Holdings omistaa kaksi muuta autovuokraamoa - Enterprise ja National. Alamo keskittyy pääasiassa vuokra-autoihin matkailualalla tarjotakseen lomailijoille hienon matkakokemuksen. Enterprise on saatavana useissa kohteissa ja tarjoaa asiakkaille monia etuja. National autovuokraamoa pidetään trion premium-brändinä.

  Alamolla on lukuisia vuokraustoimistoja useissa kohteissa Yhdysvalloissa ja monissa kohteissa Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Oseaniassa. Alamo tarjoaa myös erilaisia ajoneuvoluokkia maailmanlaajuisesti. Yrityksen tehtävänä on taata perheille ja matkailijoille edullinen ja mukava vuokrakokemus.

  Autonvuokrauksen välittäjä Auto Europe perustettiin vuonna 1954 ja se toimii yhteistyössä lukuisten paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa. Tämän avulla voimme tarjota asiakkaillemme parhaat hinnat, parhaan palvelun ja laajan valikoiman ajoneuvoja. Yhteistyömme Alamon kanssa on ollut olemassa jo useita vuosia. Siksi autonvuokraus Alamolla koronaviruksen aikana on luotettava vaihtoehto liikkua turvallisesti tämän hetkisen pandemian aikana.

  Onko sinulla kysyttävää varauksesta tai tarvitset neuvoja? Ota yhteyttä vuokra-autoasiantuntijoihimme numerosta +358 942 720 607 tai varaa vuokra-autosi nopeasti ja helposti verkkosivujemme kautta.

  Autonvuokraus Alamo - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Alamon ensisijainen tavoite on työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus ja hyvinvointi. Siksi Alamo tarkkailee koronaviruksen tilannetta huolellisesti ympäri vuorokauden ja noudattaa Maailman terveysjärjestön (WHO) ja terveysviranomaisten ohjeita. Autovuokraamo ja sen henkilökunta seuraavat paikallisen terveysosaston ohjeita ja noudattavat sääntöjä siitä, kuinka usein tulee pestä kädet ja jäävät kotiin, jos he tuntevat olonsa huonoksi. Alamo on myös ryhtynyt lisätoimenpiteisiin varmistaakseen, että työntekijät ylläpitävät sosiaalista etäisyyttä työssään, muun muassa rajoittamalla paikalla tai ajoneuvoissa olevan henkilöstön määrää, jotta vältyttäisiin suurilta ihmisjoukoilta. Siksi autonvuokraus Alamolta COVID-19:n aikana takaa kaikille asiakkaille valvotun hygienian ja turvallisuuden.

  Tarpeettomien matkojen ja yhteyksien välttämiseksi mahdollisimman paljon, muutamat Alamon toimistot tarjoavat lisävuokrausvaihtoehtoja. Vuokra-autosi voidaan toimittaa sinulle pyynnöstä tai valita noudon kadun puolelta.

  Complete Clean Pledge - siivouslupaus turvallisuuden takaamiseksi

  Complete Clean Pledge AlamoAlamo suhtautuu toimistojen ja ajoneuvojen puhtauteen aina vakavasti ja tietää, että se on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Autovuokraamo toteuttaa puhdistuksen ja desinfioinnin lisätoimenpiteitä terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti. Toimenpiteisiin sisältyy erityisesti kaikkien usein kosketettujen pintojen, kuten työpöytien, ovenkahvojen ja käymälöiden rutiinipuhdistus yhdellä suositelluista desinfiointiaineista. Lisäksi Alamo on ottanut käyttöön virallisen koulutuskurssin, jolla kaikille työntekijöille annetaan ohjeet ajoneuvojen asianmukaiselle puhdistukselle.

  Erityisen vuokraamon Complete Clean Pledge lupaa sinulle, asiakkaalle, korkeimman puhtaustason ja turvallisemman vuokrauksen. Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että ajoneuvojen jo perusteellisen puhdistuksen lisäksi suoritetaan lisätoimenpiteitä. Vuokra-auton pesun ja imuroinnin jälkeen ulkopinta ja sisäpuoli puhdistetaan perusteellisesti. Kaikki elementit, joita kosketetaan tavallista enemmän, pyyhitään desinfiointiaineella. Niiden joukkoon kuuluvat tietysti kojelauta, ohjauspaneeli, ohjauspyörä, lisävarustetuotteet, keskikonsoli, kupinpitimet, lokerot, istuimet ja ovet. Täyden yleiskuvan kaikista puhdistukseen kuuluvista osista saat alla olevasta kuvasta.

  Complete Clean Pledge Alamo infografiikka