Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AVIGNONIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Avignon lentokenttä - Varaa ja säästä

  Avignon, joka sijaitsee Kaakkois-Ranskassa, lyhyen ajomatkan päässä Välimereltä, on yksi suosituimmista kohteista kesälomalle. Se on kuuluisa Avignonin sillasta, heinäkuisesta festivaalista, sekä sen historiallisesta keskustasta, joka on luokiteltu Unescon maailmanperintöluetteloon. Autovuokraus Avignonin lentokentältä asettaa matkasi Provence-Alpes-Côte d'Azurin alueella oikealle reitille hetkellä, jolloin nouset pois lentokoneesta. Auto Europe tarjoaa edullista autonvuokrausta ja meillä on suuri valikoima ajoneuvoluokkia kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa.

  Lentokenttätiedot

  Avignon Airport (AVN)
  Virallinen nimi: Avignon - Provence Airport, ranskaksi: Aéroport d'Avignon-Provence.
  Osoite: 141 allée de la Chartreuse, 84140 Avignon-Montfavet, Ranska.
  Puhelin: +33 490 8151 51
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee vain 10 kilometriä kaakkoon Avignonin kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi vain 2 paikallista lentoyhtiötä kausittain. Suoria lentoje Suomeen ei löydy.

  Terminaalit

  Avignon lentokenttä on hyvin vaatimaton kooltaan ja koostuu yksikerroksisesta terminaalirakennuksesta, josta löytyy sekä saapuvat, että lähtevät lennot. Lähtevien alue lähtöselvityksellä löytyy terminaalin pääsisäänkäynnin edessä. Saapuvien alue löytyy tullitarkastuksen ulkopuolella, josta matkustajat pääsevät matkatavaroiden alueelle. Pysäköintialueet sijaitsevat aivan saapuvien uloskäynnin edessä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokraamot Avignonin lentokentällä sijaitsevat matkatavaroiden noutohihnojen edessä terminaalirakennuksessa. Autouvokraamon edustaja vie sinut pysäköintialueelle auton noutoa varten. Auton vuokrauksen parkkialue on kävelyetäisyydellä, aivan terminaalin edessä. Autonvuokrauksella Avignon lentokentältä voit päästä nopeasti Marseillen tai Montpellierin kaupunkeihin tunnissa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ti, to, su 10.30 - 11.15
  La 10.30 - 13.00, 18.00 - 19.00
  Enterprice Ma-ke, pe 10.30 - 11.30
  To 10.30 - 11.30, 16.30 - 17.30
  Europcar/Keddy Pe 7.30 - 8.30
  La 10.00 - 11.00, 17.00 - 18.00
  Ma-to, su suljettu
  Sixt Ma-la 8.00 - 22.15
  Su 9.00 - 21.15

  Lentokenttäpalvelut

  Vaikka lentoasemalla on hyvin vaatimattomat tilat, terminaali tarjoaa mukavan odotustilan, katselutason ja baari-ravintolan. Infopiste sijaitsee pääaulassa. Lentokentällä on pieni kauppa, josta voi ostaa matkamuistoja ja aikakauslehtiä. Terminaalirakennuksesta löydät myös juoma- ja suklaa-automaatteja. Noin 150 metrin päässä terminaalista löydät hotellin, hotelliravintolan ja kolme muuta ravintolaa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee A7-moottoritien varrella, joka johtaa Avignonin keskustaan. Matka keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Lue meidän Ranska ajo-oppaasta lisää paikallisista ajomääräyksistä. Lignes Express Regionales bussilinja numero 22 tarjoaa yhteyksiä lentokentältä Avignonin rautatieasemalle ja TGV-asemalle. Myös TCRA linjat 3, 4 ja 17 kulkevat terminaalin ja kaupungin keskustan välillä.

  Pysäköinti

  Lentokentän pysäköintialueet P1 ja P2 noin 300 paikalla tarjoavat ilmaisen pysäköinnin ensimmäisen 30 minuutin ajan. Pysäköinnistä voit maksaa käteisellä tai luottokortilla maksuautomaattiin. Vuokra-autojen parkkipaikka P3 sijaitsee vasemmalle puolella, kun poistut terminaalista. Avignonissa parkkipaikkoja on vaikea löytää ja pysäköintiajan rajoitus vaihtelee 1-4 tunnilla riippuen värialueesta. Maksullinen pysäköinti kadulla on merkitty keltaisella alueella. Myös julkisia pysäköintialueita sijaitsee ympäri kaupunkia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Avignonin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Avignonin lentokentästä

  Avignon lentokenttä
  100 rue Marise Bastié
  84140, Avignon-Montfavet, Ranska

  IATA koodi: AVN
  ICAO koodi: LFMV
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 43.9066
  Pituusaste: 4.9019

  Yleistietoa: Airport Avignon-Provence sijaitsee Montfavetin kylässä 10 km kaakkoon Avignonin kaupungin keskustasta.