Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AVIS & BUDGET AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 8.5
  • 8.4
  • 8.9
  • 9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  January 28
  The car was dirty and had more than 24000 miles on the clock.Avis were unable to give me a...
  January 20
  Lentomme oli myöhässä ja vuokraamo ehti mennä kiinni. Seuraavana aamuna automme oli annettu pois meille ilmoittamatta eikä rahoja palautettu.
  January 09
  No extra offered on counter
  Lue lisää

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Avisin & Budgetin kanssa COVID-19:n aikana

  Autonvuokraus Avis COVID-19:n aikanaAvis Budget Group on johtava maailmanlaajuinen vuokra-autoyritys, joka toimii kolmen tunnetuimman autovuokraamon nimellä. Nämä ovat Avis, Budget ja Zipcar, ja he ovat läsnä yli 11 000 kohteessa noin 180 maassa. Yhtiöllä on yli 70 vuoden kokemus alalta ja sillä on yksi maailman suurimmista ajoneuvovalikoimista. Avis Budget ryhmän tavoitteena on innovaatio ja parantaa tulevaa liikkuvuutta.

  Avis Budget -konserniin kuuluvat myös alueellisesti tunnetut autonvuokrausyritykset Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa ja monissa muissa paikoissa, kuten Maggiore, FranceCars, Apex ja Payless.

  Autonvuokrauksen välittäjä Auto Europe perustettiin vuonna 1954 ja työskentelee useiden kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa tarjotakseen sinulle halvimmat hinnat, suurimman valikoiman vuokra-autoja ja parhaan palvelun. Luotettu kumppanuus Avisin kanssa on ollut olemassa jo pitkään, joten voimme taata, että autonvuokraus Avisin ja Budgetin kanssa koronaviruksen aikana on turvallista ja luotettavaa - joten älä huoli!

  Jos haluat vuokrata Auto Europelta, voit joko varata nopeasti ja turvallisesti verkkosivuillamme täyttämällä varauslomakkeen tai soittamalla numeroon +358 942 720 607. Autonvuokrausasiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

  Autonvuokraus Avis & Budget - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Autonvuokraus Budget COVID-19:n aikanaTällä hetkellä pääuutiset koskevat aina koronavirusta, joten Avis Budget -yhtiö haluaa kertoa asiakkailleen, että terveyden varmistamiseksi he toteuttavat turvallisuustoimenpiteitä, jotta autonvuokraus Avisilla ja Budgetilla COVID-19:n aikana on turvallista.

  Autovuorkaamot Avis ja Budget seuraavat aina Maailman terveysjärjestön (WHO) ohjeita ja ottavat ne käyttöön. Painopiste on asiakkaiden tarpeiden tyydyttäminen vaarantamatta asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuutta ja terveyttä.

  Puhdistustoimenpiteet ja -menettelyt Avisilla & Budgetilla

  • Avis ja Budget käyttävät edistyksellisiä tapoja vuokra-autojen puhdistamiseen perusteellisesti jokaisen vuokrauksen jälkeen. Erityisesti suurta huomiota kiinnitetään istuimien, ohjauspyörän, ovenkahvojen ja muiden kovien pintojen puhdistamiseen, koska niitä kosketetaan usein.
  • Yksittäisten kohteiden huoneet ja laitteet puhdistetaan säännöllisesti suositelluilla puhdistusaineilla.
  • Lisäksi työntekijöiden hyvinvointia tarkkaillaan ja pidetään yllä. Tähän sisältyy sairastuneiden työntekijöiden opastaminen pysymään kotona ja ottamalla yhteyttä terveydenhuollon palveluihin. Lisäksi työntekijöitä kannustetaan pesemään kätensä säännöllisesti.