Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SCHÖNEFELDIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Berliini Schönefeld lentokenttä

  Tutustu jännittävään sekoitukseen kulttuuria, historiaa ja yöelämää vilkkaassa Berliinissä. Autonvuokrauksella Schönefeldin lentokentältä voit matkustaa ja tutustua Saksan pääkaupunkiin paljon nopeammin, tai lähde suoraan moottoriteiden kiertomatkalle. Yli 24,000 eri kohteessa jopa 180 maassa Auto Europe tarjoaa erinomaista palvelua lyömättömillä hinnoilla. Laaja-alisella kumppanuusverkostolla maailmanlaajuisten autovuokraamojen kanssa voimme auttaa sinua löytämään täydellisen ajoneuvon seuraavalle lomallesi. Hyvistä kokemuksista voit lukea nyt autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Berliinistä.

  Lentokenttätiedot

  Noin kuuden kilometrin päässä sijaitseva uusi Berliinin Brandenburgin lentokenttä (BER) avataan 31. lokakuuta 2020. Koska sen kaksi terminaalia T1 ja T2 osoittautuivat jo rakentamisvaiheessa liian pieniksi, Schönefeldin lentokenttä jatkaa toistaiseksi toimintaansa Brandenburgin lentokentän terminaalina 5.

  Schönefeld Airport (SXF)
  Virallinen nimi: Berlin-Schönefeld Airport.
  Osoite: Flughafen Schönefeld, 12521 Berlin, Saksa
  Puhelin: +49 30 6091 1150
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometriä kaupungista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentoyhtiöt, jotka liikennöivät Berliinin Schönefeldin lentokentällä ovat: Adria Airways, Aeroflot, Arkia Israel Airlines, Astra Airlines, Belavia, Bulgaria Air Charter, Condor, Corendon Airlines, EasyJet EZY, Egypt Air, El Al Israel Airlines, Fly Egypt, Freebird Airlines, Germania, InterSky, Israir, Jet2.com, Montenegro Airlines, Norwegian, Norwegian Air International, Nouvelair, Onur Air, Pegasus Airlines, Rossiya Airlines, Ryanair, Sun Express Deutschland, Tailwind Airlines, TAP Portugal, Thomas Cook Airlines, Scandinavia, Thomsonfly, Travel Service Airlines, Tunisair ja WOW air.

  Terminaalit

  Schönefeldin lentokentällä on neljä terminaalia: A, B, C ja D.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Löydät useimmat autonvuokraamot Berliinin Schönefeldin lentokentällä saapuneiden terminaalissa, ellei toisin mainita. Muista ottaa selvää, mikä autovuokraamo sinulla on autoa noutaessa. Tämä tieto löytyy varausvahvistuksestasi ensimmäisellä sivulla.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 07.00 - 23.30
  Enterprice 07.00 - 23.00
  Europcar 07.00 - 23.30
  Hertz 07.00 - 23.00
  Thrifty 07.00 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Vaikka Schönefeldin lentokentältä löytyy vähemmän mukavuuksia kuin muilla suurilla kansainvälisillä lentokentillä, voit silti löytää erilaisia palveluja, jotta sinulla on turvallinen ja mukava matka. Löydät valikoiman kahviloita, baareja ja ravintoloita, joissa voit napata syötävää ennen lentoa ja sinulla on saatavilla käytössäsi 60 minuuttia ilmaista WiFi:ta. Valuutanvaihto, lipputoimistot ja pankkiautomaatit sijaitsevat täällä. Voit jopa käydä näköalatasanteella lentokentällä pientä maksua vastaan.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos noudat vuokra-auton suoraan lentokentältä, Alexanderplatz Berliinin keskustassa on 30 minuutin ajomatka päässä. Saat lisätietoja ajo-ohjeista Saksassa täältä.

  Mikäli et tee autonvuokrausta Schönefeldin lentokentällä, mutta sen sijaan keskustasta, on olemassa useita julkisen liikenteen kulkuneuvoja, joka vievät sinut kaupungin keskustaan. S-Bahn, alueelliset junat ja bussit ovat saatavilla suoraan lentokentältä. Saksan autobahnojen ja erittäin hyvin hoidettujen teiden ansiosta on melko helppo käydä ympäröivissä kaupunkeissa, kuten Hampurissa tai Dresdenissä.

  Pysäköinti

  Pysäköintialueet sijaitsevat ympäri Berliinin kaupunkia ja vaikka jotkut näistä paikoista ovat ilmaisia, monilla joudut maksamaan pari euroa. Sinun tulee yleisesti maksaa pysäköinnistä kaupungin keskustassa. On suositeltavaa, että jätät vuokra-auton tämän alueen ulkopuolelle, jos mahdollista, ja matkusta kaupunkiin julkisella liikenteellä, koska sinulla on saatavilla useita "liityntäpysäköintipaikkoja" kaupungin laitamilla. Jotkut hotellit tarjoavat myös vierailleen pysäköintipaikan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Berliini Schönefeld Airport kotisivut


  Lisätietoa Schönefeldin lentokentästä

  Berliinin Schönefeld lentokenttä
  Flughafen Schönefeld
  12521, Berlin, Saksa

  IATA koodi: SXF
  ICAO koodi: EDDB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 52.2243
  Pituusaste: 13.3114

  Yleistietoa: Berliinin Schönefeld lentokenttä sijaitsee 18 kilometriä Berliinistä eteläisellä rajalla Brandenburgissa.