Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO TEGELIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Berliini Tegel lentokenttä

  Autonvuokraus Berliinin Tegelin lentokentältä antaa sinulle vapauden tutkia kaupunkia, joka on hienostunut, klassinen ja eksentrinen. Koe tämän kaupungin arvostettu historia ajamalla omalla vuokra-autolla maailmankuulun Brandenburgin portin ja Saksan valtion oopperatalon ohi. Aja historiallista Unter den Linden katua pitkin täynnä trendikkäitä kauppoja ja kahviloita vuokra-autolla Auto Europelta ja näet vilauksen modernia Saksaa täynnä tyylikästä muotia, monipuolista taidetta ja eklektistä musiikkia. Unohtumattoman ajokokemuksen saat myös autobahn moottoriteiden kiertomatkalla Berliinistä. Auto Europella haluamme vakuuttaa, että pääset perille mukavasti ja tehokkaasti, joten soita tänään tai vuokraa auto verkossa ja näet, miksi Auto Europella laitamme sinut ensisijalle. Lue lisää myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Berliinistä.

  Lentokenttätiedot

  Berliini Tegel Airport (TXL)
  Virallinen nimi: Berlin Tegel Airport.
  Osoite: Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Saksa
  Puhelin: +49 30 609 11150
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Tegelissä, noin 8 kilometriä Berliinin keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Yli 27 lentoyhtiötä liikennöi lentokentällä päivittäin.

  Terminaalit

  Kolmanneksi suurimpana lentokenttänä maassa, Berlin-Tegel palvelee lähes 26 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Vaikka Berliinissä on tällä hetkellä kaksi lentokenttää (Berliini Tegel, joka sijaitsee Luoteis-Berliinissä ja Berliini-Schonefeld lentokenttä, joka sijaitsee kaupungista kaakkoon), moderni ja suurempi Brandenburg Willy Brandt lentokenttä avautuu lokakuussa 2020. Tegel lopettaa sen jälkeen toimintansa, mutta Schönefeldin lentokenttää käytetään vielä jonkun aikaa uuden lentokentän lisäterminaalina.

  Vaikka Berliinin Tegelin lentokenttää pidetään pienempänä lentokenttänä, siellä on viisi terminaalia, joka useimmille kansainvälisille matkustajille saattaa näyttää vain eteiseltä. Kaikki viisi terminaalia ovat yhdessä rakennuksessa. Terminali A on kuusikulmioinen ympyrähalli 14 lentosillalla ja 16 lähtöselvityspisteellä. Useimmat kansainväliset lennot saapuvat terminaaliin A. Terminaalissa B on 19 lähtöselvitytiskiä. Terminaalia C, joka avattiin vuonna 2007, käytetään enimmäkseen Air Berlin lennoille ja siellä on 26 lähtöselvityspistettä. D-terminaalissa on 22 lähtöselvitystiskiä ja sitä käytetään enimmäkseen pienemmille lentokoneille. Alemmasta kerroksesta terminaalissa D löytyy terminali E, jossa on vain kaksi lähtöselvityspistettä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Jos olet järjestämässä autonvuokrausta Berliinin Tegelin lentokentältä, nouto on suhteellisen helppoa. Löydät kaikki autonvuokrauspalvelutiskit lentoaseman terminaalissa E alemmalla tasolla auton nouto/palautus alueella vain lyhyen matkan päässä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis ma-la: 7.00 - 23.30
  su: 8.00 - 23.30
  Enterprice 07.00 - 23.00
  Europcar Ma-pe: 7.00 - 23.00
  la-su: 7.30 - 23.00
  Hertz Ma-pe: 7. 00 - 23.00
  la-su: 8. 00 - 23.00
  Thrifty Ma-pe: 7.00 - 23.30
  la-su: 8.00 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentältä löydät verovapaista kaupoista hajuvesiä, alkoholijuomia, suklaata ja hienoja asusteita, sekä vaate-, matkatavara-, kirja- ja matkamuistokauppoja. Ruokailunautintoa varten lentokenttä tarjoaa valikoiman ruokapaikkoja, joista voit ostaa voileipiä, keittoja ja välipaloja, sekä baareista erikoisolutta.

  Ympäri lentokenttää sijatsee lukuisia pankkiautomaatteja. Sen lisäksi Reisebank ja Travelex tarjoaa valuutanvaihtoa. Berliinin Tegelin lentoasema tarjoaa matkailijoille Wi-Fi:n maksua vastaan. Avaa vain kotisivusi ja sinut ohjataan palveluntarjoajalle ja edulliselle maksuvaihtoehdolle. Löydät myös infotiskit avuliaalla henkilökunnalla ja asiantuntevilla edustajilla pääsalissa ja terminaaleissa A ja C.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokentälle on suhteellisen helppo päästä autolla, koska se sijaitsee A111-moottoritien vieressä. Kun olet nähnyt kaiken Berliinissä, voit suunnata vaikkapa Saksan finanssikeskukseen Frankfurtiin. Lisätietoja ajo-ohjeista Saksassa saat tutustumalla Saksan kuljettajan oppaaseen.

  Vaikka asema sisältyi alkuperäiseen lentokenttäsuunnitelmaan, sinne ei ole suoraa junayhteyttä. Useat bussit kuitenkin palvelevat alueella, jotka yhdistävät sinut S-Bahn ja U-Bahn-asemille, sekä alueen rautatieasemille.

  Pysäköinti

  Vaikka pysäköinti voi olla haastavaa Berliinin keskustan alueella, se ei ole mahdotonta. Löydät pysäköintivyöhykkeitä, mitkä ovat kaupungin vaativammilla alueilla, esimerkiksi kantakaupunki ja vanha kaupungin keskusta. Täällä sinun täytyy ostaa pysäköintilippu ja hinta riippuu siitä, minne pysäköit. Muilla vyöhykkeillä pysäköinti on ilmaista, jos löydät vapaita paikkoja.

  Koska Berliinin keskusta on ympäristövyöhykettä, ajamasi auton on täytettävä tietyt päästönormit, jotta saat ajaa kaupungin keskustassa. Autoille, jotka täyttävät nämä vaatimukset, myönnetään ympäristömerkki. Autovuokraamoilla Berliinin Tegelin lentokentällä ei pitäisi olla tämän kanssa ongelmia. Monia pysäköintialueita ja park-and-ride asemia on saatavilla heille, ketkä haluavat pysäköidä auton kohtuulliseen hintaan ja matkustaa joukkoliikenteellä Berliinin keskustaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Berliini Tegel Airport kotisivut


  Lisätietoa Tegelin lentokentästä

  Berliinin Tegel lentokenttä
  Flughafen Tegel
  13405, Berlin, Saksa

  IATA koodi: TXL
  ICAO koodi: EDDT
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 52.3340
  Pituusaste: 13.1722

  Yleistietoa: Berliinin Tegelin lentokenttä on Berliinin kansainvälinen päälentokenttä ja sijatsee noin 8 kilometrin päässä Berliinin keskustasta luoteeseen.