Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EUROPCAR AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 8.6
  • 8.5
  • 8.9
  • 9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 08
  Auton tavaratila oli onneton.
  March 02
  Palautuspaikka Genevessä on todella huonosti viitoitettu.
  March 01
  Jouduin jatkamaan 4 päivällä auton vuokraa. Puhelimitse tai netin kautta tämä ei onnistunut yli 30 soittoa kahden päivän aikana Europcar Dubai Airport terminal 3 vuokraus pisteeseen mistä vuokraus oli tehty eikä kertaakaan...
  Lue lisää

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Europcarin kanssa COVID-19:n aikana

  Autonvuokraus Europcar COVID-19:n aikanaRaoul-Louis Mattei perusti Europcar Mobility Group -yhtiön vuonna 1949 nimellä "The Automobile Subscription" Pariisissa. Vuonna 1951 luotiin tuotemerkki "Europcar". Europcar Mobility Group SA, aikaisemmin Europcar Groupe SA, on erikoistunut autovuokraukseen ja sen pääkonttori sijaitsee Ranskassa. Europcarilla on yli 60 vuoden kokemus ja useita miljoonia matkustajia vuodessa, se on menestynyt maailmanlaajuisesti ja sitä pidetään Euroopan johtavana autovuokraamona. Europcar toimii aktiivisesti eri yritysten ja franchising-toimipisteiden, ja muiden kumppaneiden kanssa yli 100 maassa. Sen päämarkkinat ovat Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Espanja, Australia ja Uusi-Seelanti, Portugali, Belgia ja Itävalta. Yritys vakuuttaa laajalla kokemuksellaan autonvuokrauksen alalla ja keskimäärin 200 000 ajoneuvovalikoimalla.

  Auto Europen ja Europcarin avulla et saa käyttöösi ainoastaan erityisen edullisen vuokra-auton, vaan myös asiantuntemusta, vuosikymmenien kokemuksen ja erinomaista asiakaspalvelua koko vuokrauksen ajan ja jopa sen jälkeen. Vuokrauskohteita löytyy 180 eri maassa ympäri maailmaa ja arvostettujen yhteistyökumppaneiden, kuten Europcarin kanssa, sinulla on käytössä laaja valikoima ajoneuvoja. Autonvuokraus Europcarilla COVID-19:n aikana Auto Europen kautta tapahtuu yksinkertaisesti verkossa tai ota meihin yhteyttä puhelinnumeroon +358 942 720 607 ja nauti lomastasi vuokra-autolla huoletta!

  Autonvuokraus Europcar - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Näinä epävarmoina aikoina, kun hallitus ja terveysviranomaiset toteuttavat lisätoimenpiteitä COVID-19 pandemian hillitsemiseksi, joilla on suuri vaikutus päivittäiseen elämäämme, Europcar tuntee olevansa tärkeän palvelun tarjoaja. He panostavat ihmisten ja tavaroiden, kuten esimerkiksi ruuan ja lääkkeiden liikkuvuuden suojelemiseksi. He kokivat odottamattoman pakettiautojen, mutta myös tavallisten henkilöautojen kysynnän kasvun, joka näyttää sen, että niitä käytetään sijaisvaihtoehtona julkiselle liikenteelle ja toimituksia varten eri alojen yrityksille. Näinä aikoina Europcarin päätavoite on jatkaa tämän palvelun tarjoamista asiakkaille turvallisesti ja joustavasti.

  Puhdistustoimenpiteet ja -menettelyt Europcarilla

  Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus on ensisijainen tavoite! Europcar tekee yhteistyötä johtavien autovalmistajien kanssa varmistaakseen korkeimman mahdollisen laadun ja turvallisuuden. Ajoneuvojen keski-ikä on neljästä kahdeksaan kuukauteen ja kukin ajoneuvo tarkistetaan ja puhdistetaan ennen vuokraamista. Jo tehostettujen ajoneuvojen puhdistustoimenpiteiden avulla, joita käytetään desinfiointiaineiden systemaattisen käytön lisäksi, toimistoilla toteutetaan parhaillaan lisätoimenpiteitä: kunkin asiakkaan välillä työpöytä desinfioidaan säännöllinen ja sovelletaan "nollakontaktia", jolloin ajoneuvon avain desinfioidaan ja luovutetaan suljetussa kirjekuoressa.

  Asiakkaat voivat lisäksi hyödyntää Europcarin Premium Pick-up -palvelua, joka on itsepalveluvaihtoehto jossa asiakkaat ennakkorekisteröityvät ja noutavat ajoneuvon avaimet suoraan avainautomaatista säästäen aikaa ja rajoittaen henkilökontaktien määrää.

  Usein kysytyt kysymykset

  Voinko matkustaa ajoneuvoilla kaikkien EU-maiden läpi?

  Europcarilla ei tällä hetkellä ajoneuvoilleen käytössä matkustusrajoituksia. Ota huomioon paikallisten viranomaisten ohjeet ja matkarajoitukset.

  Voitteko vakuuttaa minulle, että en saa tartuntaa vuokraamalla vuokra-auton? Käytättekö erityisiä toimenpiteitä ajoneuvon valmistelemiseksi?

  Kaikki ajoneuvot puhdistetaan ennen vuokrausta ja Europcar on myös ottanut käyttöön lisäpuhdistustoimenpiteitä, joihin sisältyy myös ajoneuvon kosketuspintojen desinfiointi.

  Kuinka ajoneuvon palautus toimii COVID-19:n aikana?

  • Vain 2 asiakasta saavat tulle sisään Europcarin toimistoon: yksi asiakas vuokrausta kohti. Tämä ei koske asiakkaita, ketkä tarvitsevat tukea rajoitetun liikkuvuuden takia. Seuraavaa käytäntöä sovelletaan: 1 asiakas + mukana oleva henkilö / vuokra.
  • Muiden asiakkaiden ja työntekijöiden suojelemiseksi pyydämme sinua pitämään vähintään 2 metrin etäisyys. Odota, kunnes sinua pyydetään laittamaan asiakirjat lokeroon ja ota sitten askel taaksepäin turvallisen etäisyyden pitämiseksi.
  • Varaa lisäksi 5 minuuttia ajoneuvon pinnan puhdistamista varten, ennen kuin Europcar tarkistaa ajoneuvon ja tekee vuokrasopimuksen.
  • Europcarilla on käytössä tällä hetkellä kontaktivapaa palautuspalvelu. Ajoneuvon tila varmistetaan suullisesti ja se merkitään palautusasiakirjoihin seuraavasti: "COVID-19 [palautus] - allekirjoitusta ei vaadita".

  Mitä tapahtuu Europcarin vuokra-autolle, jos olen saanut tartunnan tai minut testattiin positiivisesti, ja minun on mentävä karanteeniin?

  Autonvuokrauksesta Europcarilla koronaviruksen aikana on pyritty tekemään turvallista, mutta jos saat tartunnan sen aikana tai jos epäilet, että et pysty palauttamaan ajoneuvoasi, ilmoita heti Europcarille. Ajoneuvo asetetaan sitten 9 päivän karanteeniin muiden asiakkaiden tartuntariskin vähentämiseksi. Ajoneuvo pysyy kanssasi tämän ajan, mutta sinua vastaan ei nosteta syytetä sen ajan (siitä päivästä, kun otat yhteyttä vuokraamoon). Älä käytä tai koske ajoneuvoa karanteenin aikana. Jos et palauta ajoneuvoa ilmoittamatta siitä Europcarille, Europcar voi laskuttaa sinua lisäpäivistä, mikä ei todellakaan ole tarkoitus, jos olet saanut tartunnan ja olet karanteenissa.