Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  HERTZ AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 8.2
  • 8.4
  • 8.7
  • 9.1
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  February 26
  Helppoa
  February 20
  Auton näytölle olisi voinut oletuksena valita kieleksi englannin tai suomen. Asiaa olisi voitu minulta kysyäkin.
  February 14
  Antoivat eri auton kun olin varannut. SEAT Leon tyyppinen olin varannut, sain VW T-Cross joka tuntui olevan pienempi. Takakontti oli ahdas, en ollut tyytyväinen takakontin kokoon.
  Lue lisää

  Tiedotus Hertziltä

  Autonvuokraus Hertz COVID-19:n aikanaOlemme saaneet Hertzin johdolta sekä kansainvaliseltä medialta tiedon, että perjantaina 22. päivä Hertz hakeutui yrityssaneeraukseen vedoten Yhdysvaltain konkurssilain pykälään 11. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden jatkaa liiketoimintaansa normaalisti järjestellen samalla velkojaan uudelleen. Huomaathan, että monet yhdysvaltalaiset yritykset, esimerkiksi General Motors ja National/Alamo -autovuoraamo, ovat selvinneet menestyksekkäästi yrityssaneerauksen avulla.

  Saneeraus koskee ainoastaan Hertzin toimintaa Yhdysvalloissa. Hertzin ja sen franchising-kumppanien liiketoiminta jatkuu muissa maissa normaalisti.

  Auto Europen asiakkaille tämä tarkoittaa, että liiketoiminta jatkuu normaalisti. Seuraamme tilannetta aktiivisesti, ja mikäli vuokraamoa on vaihdettava konkurssin vuoksi, otamme asiakkaaseen yhteyttä hyvissä ajoin ennen vuokran alkua ja järjestämme sopivan vaihtoehtoisen ajoneuvon toiselta vuokraamolta

  .

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Hertzin kanssa COVID-19:n aikana

  Hertz Corporation on Hertz Global Holdings, Inc. -yrityksen tytäryhtiö, joka pitää sisällään Hertz, Dollar, Thrifty ja Firefly autovuokraamot noin 10 200 yritys- ja franchising-kohteissa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Karibialla, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Hertz Corporation on yksi suurimmista ajoneuvojen vuokrausyrityksistä maailmassa, minkä vuoksi Hertz-tuotemerkki on yksi maailman tunnetuimmista.

  Auto Europe on ylpeä maailmanlaajuisista kumppanuuksistaan ​​tunnettujen autovuokraamojen, kuten Hertzin kanssa. Nämä vahvat kumppanuudet antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle asiantuntevaa palvelua parhaaseen hintaan. Auto Europella voit luottaa yli 60 vuoden kokemukseen ja tukeen ennen vuokrausta, sen aikana ja sen jälkeen, verkossa ja tietysti myös puhelimitse numerosta +358 942 720 607. Autonvuokraus Hertzillä koronaviruksen aikana on helppoa ja voit aloittaa lomasi huoletta!

  Autonvuokraus Hertz - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Kaikki Hertzin toimistot toimivat tällä hetkellä normaalien aukioloaikojen mukaan. Kaikkien varotoimenpiteiden varmistamiseksi, asiakkaiden ja työntekijöiden terveyden suojelemiseksi, hallitus ja terveysviranomaiset seuraavat tiiviisti koronaviruksen (COVID-19) tilannetta ja asettavat ohjeita sen mukaan. Hertz toteuttaa useita lisätoimenpiteitä ajoneuvojen puhdistuksessa estääkseen ja vähentääkseen tartunnan vaaraa.

  Puhdistustoimenpiteet ja -menettelyt Hertzillä

  Tavallisten päivittäisten toimenpiteiden lisäksi jokaisen Hertzin vuokra-auton puhdistustoimenpiteitä tehostettiin, jotta autonvuokraus Hertzillä COVID-19:n aikana olisi turvallista. Tähän sisältyy ajoneuvon sisä- ja ulkopintojen puhdistus. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi Hertz siivoaa ajoneuvon sisäpintoja, mukaan lukien ohjauspyörä, vaihdelaatikko, näytöt, ovenkahvat ja istuimet. Nämä kosketuspinnat puhdistetaan erityisen huolellisesti hyväksytyllä desinfiointiaineella, jota käytetään ajoneuvojen valmistusprosessissa. Jos Hertz saa tiedon tartunnan saaneesta kuljettajasta tai matkustajasta, ajoneuvo poistetaan valikoimasta tietyn karanteenin ajan vuokrauksen jälkeen. Jos mahdollista, asiakkaat ja työntekijät voivat pestä ja desinfioida kätensä.

  Hertz toteuttaa seuraavat toimenpiteet toimistojen työntekijöiden kanssa

  • Kaikki kosketuspinnat, kuten ohjauspyörä, vaihdelaatikko, kojelauta, näytöt, kahvat, turvavyöt, avaimet jne. puhdistetaan erityisen huolellisesti saippualla ja vedellä.
  • Vesi, saippua ja vaatteet on vaihdettava säännöllisesti.
  • Kertakäyttöiset tuotteet on hävitettävä asianmukaisesti.
  • Ajoneuvon kuljetuksen ja pysäköinnin jälkeen kaikki pinnat, joita on kosketettu, on pyyhittävä uudelleen.
  • Ennen vuokrausta kaikki avaimet puhdistetaan puhdistus- tai desinfiointiaineella.
  • Kertakäyttöisiä käsineitä tulee käyttää vuokran valmisteluvaiheessa.
  • Säännöllisen vuoron aikana (klo 08:00-16:00) kaikki työpöydän kosketuspinnat puhdistetaan kaksi kertaa.

  UUTTA: Esittelyssä uusi "Hertz Gold Standard Clean" sinetti

  Etsi "Hertz Gold Standard Clean" sinettiä kaikista vuokra-autoista. Tämän sinetin avulla voit olla varma, että olet ensimmäinen henkilö, kuka saapuu ajoneuvoon täyden desinfioinnin jälkeen.