Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO INTERRENT KEY'N GO

  • 7.4
  • 7.5
  • 9.1
  • 8.9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  October 29
  Autosta hakemalla haettiin pienen pieni lommo josta jouduin maksamaan 75€. Auto noudettiin...
  July 30
  Auton noutoon kului yli tunti, vaikka olin paikalla varaukseen sovittuna aikana. Autoa palauttaessani ei paikalla ollut vastuuhenkilöä. Luottokortiltani ei ole peruttu katevarausta vieläkään, viisi päivää palautuksen jälkeen.
  July 24
  Pääosin kaikki OK, mutta parista asiasta hiukan vähennystä pisteisiin: 1) Auton (Renault Kadjar) ilmastointilaite oli alitehoinen kun vuokrausaikanamme lämpötila oli päivittäin korkeimmillaan 30-32 C. 2) Olisin toivonut...
  Lue lisää

  Autonvuokraus InterRent Key'N Go: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  InterRent Key'N Go autonvuokraus - Auto EuropeInterRent Key’N Go on Europcarin uusi maailmanlaajuinen autovuokraamo. Perustamisestaan lähtien InterRentin maine on kasvanut huomattavasti ja se on saanut monia globaaleja asiakkaita, ketkä etsivät sekä laadukkaita ajoneuvoja, että erinomaista vuokrakokemusta. InterRent tarjoaa useita ajoneuvoja lukuisista luokista, joita löytyy monilta sijainneilta maailmalla.

  Kun valitset Auto Europen kautta InterRent Key’N Go vuokraamoon, voit hyötyä uudesta digitaalisesta kokemuksesta. Etsi yksinkertaisesti tarjous sille osoitetusta uudesta Key’N Go -palvelusta. Autonvuokraus InterRent Key'N Go autonvuokrausInterRent Key'N Go -sovellus mahdollistaa vuokraprosessin yksinkertaistamisen alentamatta korkeita vaatimuksia.

  Auto Europen sivuston varausjärjestelmän avulla voit helposti etsiä, vertailla, lisätä lisävaihtoehtoja ja suorittaa varauksen vaivattomasti, jolloin voit valita ihanteellisen ajoneuvon ja tarjouksen budjetillesi.

  Jopa COVID-19:n aikana voit vuokrata auton turvallisesti Interrent Key'N Go -sovelluksella, koska yritys toteuttaa tärkeitä terveystoimenpiteitä turvallisuutesi takaamiseksi.

  Autovuokraamo InterRent Key'N Go: Mikä on Key'n Go -palvelu?

  Joskus vuokra-ajoneuvosi noutaminen ja palauttaminen voi olla aikaa vievää. Lukuisat paperityöt on tehtävä, allekirjoitettava ja tarkastettava pitkän lennon jälkeen, eikö olisi kivaa yksinkertaisesti kerätä auton avaimet? Tätä silmällä pitäen luotiin uusi digitaalinen tuote ja sen mukana erittäin positiivinen autonvuokrauksen kokemus. Autonvuokraus InterRent Key'N Go -palvelulta tarjoaa nopean avaintenhakuprosessin ja koko vuokrakokemuksen. Tämän palvelun avulla sinun ei tarvitse jonottaa vastaanotossa, kun kaikki asiakirjat on tarkistettu. Vain minuutissa sinulla on avaimet hallussasi ja pystyt aloittamaan matkan. Koko prosessi on saumaton ja se suoritetaan älypuhelimella.

  Vuokraa auto ilman odottamista

  Uusi Key'N Go -paketti on itsepalveluprosessi. Käyttääksesi sitä sinun on rekisteröitävä etukäteen kopioimalla seuraava linkki älypuhelimeesi ennen saapumistasi: https://wsgw.goldcar.es/scandocs/02343. Anna sitten sähköpostiosoitteesi ja InterRentin varausnumerosi, joka sijaitsee Auto Europen InterRent Key'N Go varausvahvistuksen oikeassa yläkulmassa. Varmista lisäksi, että sinulla on voimassa oleva henkilötodistus (passi, henkilökortti), ajokortti ja luottokortti.

  InterRent varausnumero

  Kun viimeistelet varauksesi verkossa, saat vahvistuksen, joka sisältää tärkeitä vuokraustietoja. Kun sinulla on tämä hallussa, sinun on vielä suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Valitse haluamasi kieli
  2. Lisää joko varausnumerosi tai käytä älypuhelintasi ja skannaa sinulle lähettämä koodi
  3. Valitse haluamasi auto tarjolla olevasta ajoneuvovalikoimasta
  4. Nouda auton avaimet
  5. Aloita matkasi

  Key'N Go edut

  ✔ Ei odottamista

  Key'N Go -palvelu on epäilemättä nopein tapa päästä tien päälle. Ihanteellinen, jos sinulla on kiireinen aikataulu, etkä halua ottaa riskiä, että sinulla menee enemmän aikaa vastaanotossa käsittelemässä papereita. Sinun ei edes tarvitse menne toimistolle. Valitse yksinkertaisesi ajoneuvo älypuhelimellasi laajasta valikoimasta malleja.

  ✔ Poista pieni teksti

  Turvallisuus ja liikkuminen Auto Europen kanssa on erittäin tärkeää. Key'N Go -palvelun avulla voit ottaa täysin rennosti tietäen, että olet turvallisissa käsissä. Kaikille Key'N Go -palveluille on aina määritetty suurin mahdollinen kattavuus, joten sinun ei tarvitse edes jättää turvatakuuta ajoneuvon noudon yhteydessä. Vältä kokonaan hyvin pieni teksti sopimuksen lopussa!

  ✔ Avuliaat työntekijät

  Sinun ei tarvitse suunnata noutopaikkaan auton saamiseksi, kun käytät Key'N Go -sovellusta. Jos sinulla on kysyttävää tai sinulla on ongelmia, henkilökunnan jäsen on aina käytettävissäsi ja tarjoaa apua. Jos sinun on lisäksi pyydettävä lisälaitteita tai tuotteita, ota yhteyttä InterRentin henkilökuntaan, joka auttaa ja avustaa sinua kaikessa mitä tarvitset.

  ✔ Ennen kaikkea turvallisuus

  Verkkoturvallisuus on etusijalla, kun vuokraat kanssamme. Asiakirjojen verkkotarkistusprosessi on turvallinen ja helppo käyttää, mikä poistaa tarpeen mennä toimistoon. Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, sinun on otettava valokuva ajokortistasi ja muista tukevista asiakirjoista. Kuvat tallennetaan sitten turvallisesti tulevia noutoja varten, joten prosessia ei tarvitse toistaa. Tämä uusi tapa tehdä asioita tarjoaa nopeamman prosessin ja yleisesti huomattavasti parantuneen autonvuokrauskokemuksen.

  Kysymyksiä & vastauksia

  Mitä jos unohdat lisätä asikirjat verkkoon?

  Sinun on rekisteröityvä etukäteen kopioimalla seuraava linkki älypuhelimeesi ennen saapumistasi - http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Jos et pysty tekemään tätä tai laatu on huono, siinä tapauksessa mene InterRentin toimistoon, jossa identiteettisi ja asiakirjasi varmennetaan manuaalisesti.

  Kohtasin virheen digitalisointiprosessin aikana, onko varaukseni edelleen voimassa?

  Kyllä, varauksesi pysyy voimassa. Jos virhe tapahtuu yrittäessäsi lisätä asiakirjojasi, tule InterRentin toimiston, jossa se tehdään manuaalisesti.

  Onko Key'N Gon työntekijä paikalla noudon yhteydessä?

  Tämä prosessi on suunniteltu lähettämään sinut tien päälle mahdollisimman nopeasti ja vähäisellä vaivalla. Yksi eduista on, että sinun ei tarvitse tulla toimistoon ja odottaa jonossa. Jos haluat puhua jonkun kanssa, sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, henkilöstön jäsen on aina käytettävissä.

  Mitä sisältyy Key'N Gon palveluun?

  Tämä on yksi täysistä paketeista, Key'N Go -palvelu sisältää:

  • Ei omavastuuta
  • Täysin kattava Super Relax -turva
  • Tiepalvelu
  • Täysi/täysi polttoainekäytäntö
  • Ei pientä tekstiä tai lisättyjä yllätyksiä.

  Mitkä kohteet tarjoavat Key'N Go -palvelua?

  Seuraavat toimistot tarjoavat Key'N Go -palvelua:

  • Ranska - Pariisi Charles De Gaulle, Toulouse, Bordeaux, Lyon ja Nizza
  • Italia - Bérgamo ja Rooma Fiumicino
  • Espanja - Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Palma de Mallorca, Pohjois-Teneriffa, Etelä-Teneriffa, Lanzarote, Las Palmas, Alicante ja Malaga
  • Portugali - Faro, Porto ja Lissabon.

  Key'N Go -palveluan odotetaan tällä hetkellä laajentuvan muihin kansainvälisiin kohteisiin; siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä varauspalveluumme päivitettyjä kohteita varten.

  Mistä löytyvät Key’N Gon noutoautomaatit?

  Varausvahvistuksesi määrittää tarkan Key'N Gon automaatin sijainnin. Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia, tule InterRentin toimistoon ja he lähettävät sinut oikeaan suuntaan.

  Mistä löydän autoni avainten noudon jälkeen?

  Key'N Go noutoautomaatin kuvaruudulta näet, missä autosi sijaitsee. Myös koneesta tulostettu sopimuksen yhteenveto osoittaa ajoneuvosi sijainnin.

  Kenelle palautan avaimet vuokran lopussa?

  Palauta auton avaimet niille tarkoitettuihin avainlaatikoihin, jotka sijaitsevat parkkitoimistojen ulkopuolella.