Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  INTERRENT AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 7.4
  • 7.5
  • 9.1
  • 8.9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  October 29
  Autosta hakemalla haettiin pienen pieni lommo josta jouduin maksamaan 75€. Auto noudettiin...
  July 30
  Auton noutoon kului yli tunti, vaikka olin paikalla varaukseen sovittuna aikana. Autoa palauttaessani ei paikalla ollut vastuuhenkilöä. Luottokortiltani ei ole peruttu katevarausta vieläkään, viisi päivää palautuksen jälkeen.
  July 24
  Pääosin kaikki OK, mutta parista asiasta hiukan vähennystä pisteisiin: 1) Auton (Renault Kadjar) ilmastointilaite oli alitehoinen kun vuokrausaikanamme lämpötila oli päivittäin korkeimmillaan 30-32 C. 2) Olisin toivonut...
  Lue lisää

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Interrentin kanssa COVID-19:n aikana

  Autonvuokraus Interrent COVID-19:n aikanaInterRent on Europcar-konsernin uusi kansainvälinen autovuokraamo, joka tarjoaa vuokra-autoja edulliseen hintaan. Interrentin verkostoon kuuluu suuri määrä toimistoja yli 40 eri maassa ympäri maailmaa, etenkin lentokentillä ja rautatieasemilla. Interrentillä on yli 22 000 ajoneuvoa. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen riittävän yhdistelmän kohtuullisia hintoja ja sujuvaa vuokra-autokokemusta.

  Autonvuokrauksen välittäjä Auto Europe järjestää vuokra-autoja yli 24 000 paikkakunnalla 180 maassa ympäri maailmaa. Meiltä saat parhaat vuokra-autotarjoukset parhaaseen hintaan. Voimme taata sinulle tämän kaiken lukuisilla kumppanuuksillamme paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa - mukaan lukien Interrent. Jos haluat tehdä varauksen, sinun tarvitsee yksinkertaisesti täyttää varauslomake verkkosivuillamme tai voit ottaa yhteyttä vuokra-autoasiantuntijoihimme numerosta +358 942 720 607. Autonvuokrauksen Interrentillä COVID-19:n aikana voit tehdä luottavaisin mielin!

  Autonvuokraus Interrent - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Näinä erittäin vaikeina aikoina monet ihmiset haluavat matkustaa muilla tavoilla. Interrent ylläpitää korkeita turvallisuus- ja puhtausvaatimuksia ja pyrkii jatkamaan näiden varotoimenpiteiden noudattamista.

  Puhdistustoimenpiteet ja -menettelyt Interrentillä

  Europcar-konsernin autovuokraamot - mukaan lukien Europcar, Goldcar, Interrent ja GoCar Carsharing Service - ovat toteuttaneet seuraavia turvatoimenpiteitä: Jokaisen vuokrauksen jälkeen ajoneuvot puhdistetaan ja desinfioidaan perusteellisesti. Lisäksi Europcar Mobility Group työntekijät ovat ottaneet käyttöön nollakontaktikäytännön. Asiakkaat saavat vuokra-auton avaimen suljetussa kirjekuoressa viruksen leviämisen estämiseksi. Autonvuokraus Interrentiltä koronaviruksen aikana on siis turvallista ja luottamuksellista.