Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KEDDY AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 8.1
  • 8.6
  • 8.7
  • 8.4
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  June 08
  palautuskuittia ei tullut sähköpostiin . tuli vain tyhjä paperi
  April 26
  Almost brand new car so good experience .However they spray the inside of the car with some kind of annoyingly strong air freshener which is unpleasant
  April 09
  Vuokran välittäjän ja vuokranantajan välinen kommunikointi ja ohjeistus asiakkaalle epäselvä ja puutteellinen.
  Lue lisää

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Keddyn kanssa COVID-19:n aikana

  Autonvuokraus Keddy COVID-19:n aikana Tunnettu autovuokraamo Europcar perusti Keddy by Europcarin vuonna 2015, ja se tarjoaa asiakkailleen edulliset hinnat. Lisäksi Keddy on erikoistunut matkakumppaneihin ja autonvuokrauksen välittäjiin, joten et voi varata suoraan Keddyn kanssa, koska yrityksellä ei ole omaa verkkosivustoa. Voit sen sijaan varata esimerkiksi Auto Europen varausjärjestelmän kautta. Jos vuokraat ajoneuvon Keddyllä, sinun on mentävä Europcarin toimistolle, josta voit noutaa auton. Keddyllä voit hyötyä sekä Europcarin palvelusta että heidän laajasta kansainvälisestä verkostosta, joten voit helposti valita haluamasi sijainnin. Keddy by Europcarin vuokra-autoja on tällä hetkellä saatavana yli 100 maassa.

  Auto Europe on autonvuokrauksen välittäjä, joka on toiminut vuokra-autoalalla vuodesta 1954. Lukuisat kumppanuussuhteemme - muun muassa kumppanimme Keddyn kanssa - tuovat edulliset hinnat ja suuren valikoiman vuokra-autoja. Jopa näinä vaikeina päivinä autonvuokraus Keddyltä koronaviruksen aikana on helppoa. Sinun tarvitsee yksinkertaisesti täyttää varauslomake verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä varausosastomme henkilökuntaan numerosta +358 942 720 607.

  Autonvuokraus Keddy - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Europcarin konserni voi tarjota 70 vuoden kokemuksen asiakaspalvelusta asiakkailleen, sekä paikallisille ja kansainvälisille yrityksille. Keddy pyrkii jatkamaan tätä perinnettä varmistaen samalla turvallisuuden ja joustavuuden. Ajoneuvojen puhdistus ja desinfiointi on vieläkin kriittisempää näinä aikoina, joten Europcarin Keddy on säätänyt puhdistusmenettelynsä vastaavasti.

  Puhdistustoimenpiteet ja -menettelyt Keddyllä

  Tämän odottamattoman kriisin alusta lähtien Keddy by Europcar on antanut kaikkensa palvelun jatkamiseksi niin täydellisesti kuin mahdollista täyden turvallisuuden ja joustavuuden kera, jos valitset autonvuokrauksen Keddyltä COVID-19:n aikana. Turvatoimenpiteitä ja hygieniasäännöksiä on vahvistettu "sosiaalisen etäisyyden" sääntöjen säilyttämiseksi. Ajoneuvot desinfioidaan myös perusteellisesti jokaisen vuokrauksen jälkeen. Toimistoissa on pleksilasi-ikkunat ja kohteissa sovelletaan "ei kontaktia" -käytäntöä. Pinnan desinfioinnin jälkeen ajoneuvon avain pidetään suljetussa kirjekuoressa. Nyt tavallista enemmän asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuus on etusijalla!