Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  TIETOA COVID-19-TAUDISTA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus koronaviruksen kriisin aikana

  Kuten muutkin globaalin matkailualan yritykset, koronaviruspandemia vaikuttaa vakavasti myös Auto Europeen. Otamme tämän haasteen vastaan positiivisesti ja toivoen, että kaikki normalisoituu pian. Tätä silmällä pitäen olemme sulkeneet sekä Münchenin, että Lissabonin toimistot ja työntekijämme tekevät työtä kotoaan. Tämän ansiosta toimintamme sujuu mahdollisimman sujuvasti ja samalla voimme taata työntekijöidemme turvallisuuden.

  Auto Europella olemme tietoisia siitä, että tarjoamamme palvelun laatu ei riipu pelkästään hinnoistamme, vaan myös lisäarvosta, jota henkilöstömme tarjoaa. Tämän takia ja kovasta taloustilanteesta huolimatta olemme päättäneet pitää koko henkilöstömme, mutta tilapäisesti lyhemmillä työpäivillä joustavalla aikataululla.

  Miten tämä vaikuttaa asiakkaisiimme?

  Varausten asiakaspalvelijamme, kuten aina, ovat käytettävissä seitsemänä päivänä viikossa avuksi tekemään uuden varauksen, peruutuksissa, tai muuttamaan olemassa olevaa varausta. Jos vuokrauksesi on jo päättynyt ja joudut tekemään hyvitysvaatimuksen tai sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme on täällä sinua varten. Kaikille, ketkä tarvitsevat autonvuokrausta näinä vaikeina aikoina, voivat tehdä varauksen tavalliseen tapaan verkkosivuillamme tai soittamalla meille numeroon +358 942 720 607.

  Kaikki yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät yhteystietosivultamme.

  Lomasuunnitelmat pidossa? - Peritäänkö maksua varauksen peruuttamisesta tai muutoksesta?

  Näistä epävarmoista ajoista huolimatta olemme varmoja siitä, että nämä epävarmuuden hetket päättyvät. Meistä tulee vahvempia ja ymmärrämme enemmän sitä vapautta, jonka loma voi tarjota, ja arvostamme elämää entistä enemmän. Joten nykyisen vapaa-ajan kanssa voimme aloittaa seuraava unelmalomamme suunnittelun. Varaus Auto Europen kautta ei ole vain uskomattomien hintojen takuu, mutta joustavuutemme mahdollistaa ilmaiset peruutukset jopa 48 tuntia ennen noutopäivää. Olemassa olevia varauksia voi muuttaa ilmaiseksi, mutta huomaa, jos varausta muutetaan, asiakkaan on maksettava muutoksen aikana saatavilla oleva uusi hinta.

  Hallitse varauksiasi helposti Auto Europen sivuillaMuutokset varaukseen ja olemassa olevan varauksen peruuttamisen voi, kuten aiemmin mainittiin, tehdä aina soittamalla varausosastollemme tai meidän asiakkaana lisäetunasi pystyt tekemään nämä muutokset itse suoraan verkkosivuillamme muutamalla helpolla klikkauksella. Klikkaa yksinkertaisesti Tarkastele varausta-kohtaa oikeassa yläkulmassa, kun vierailet verkkosivustolla. Tarvitset vain sen henkilön nimen, kenen nimi on varauksessa ja varausvahvistuksesi numero.

  Tuleeko matkustamisesta kalliimpaa kriisin jälkeen?

  Matkailualalla odotetaan yleistä hintojen nousua sen jälkeen, kun matkustusrajoituksia ei enää sovelleta ja globaalit rajat avautuvat uudelleen. Jos haluat säästää niin paljon kuin mahdollista seuraavalla lomalla, nyt on täydellinen aika varata.

  Voit säästää myös liittymällä jäsenohjelmaamme, jossa kaikilla jäsenillä on oikeus jopa 5% alennukseen kaikista varauksista ympäri maailmaa, jotka tehdään Auto Europen kautta. Tämän lisäksi voit myös hyödyntää erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain jäsenille!

  Asiakkaille, joilla on jo olemassa olevia autonvuokrauksia, suosittelemme, että pidät varaustasi kanssamme hieman kauemmin, koska hinta ja ajoneuvo ovat molemmat vahvistettuja, ja olemme vakuuttuneita siitä, että matkarajoitukset paranevat lähitulevaisuudessa.

  Tarvitsetko autoa koronaviruksen kriisin aikana? - Asiakkaiden terveys ja turvallisuus on tärkeintä

  Kuten me kaikki tiedämme, nyt ei ole paras aika matkustaa julkisilla liikennevälineillä, joten jos joudut nykyisestä levottomuustilasta huolimatta matkustamaan töihin tai muusta syystä, mutta sinulla ei ole autoa, niin voit olla varma, että kaikki autovuokraamomme noudattavat tiukkaa hygieniaa koskevaa politiikkaa ajoneuvojen suhteen. Auto Europe on päivittäin yhteydessä kaikkiin luotettaviin kumppaneihimme, jotka ilmoittavat meille toimenpiteistä, joihin he sitoutuvat tällä hetkellä suojaamaan ja desinfioimaan ajoneuvojaan takaamaan asiakkaidemme terveyden ja turvallisuuden.

  Vielä lopuksi eräs tärkeä seikka...

  Auto Europe haluaa ilmaista täyden tukensa näinä haastavina aikoina ja vahvistaa kotona pysymisen merkitystä. Haluamme kiittää myös kaikkia ihmisiä, jotka työskentelevät väsymättömästi auttaakseen meitä kaikkia selviämään näistä vaikeista ajoista. Toivomme kaikkea parasta kaikille, huolehtikaa itsestänne ja läheisistänne.

  Lisätietoja yksittäisten autovuokraamojen toimenpiteistä ja varotoimista

  Alamo autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Avis autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Budget autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella
  Dollar autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Enterprise autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Europcar autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella
  Hertz autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Interrent autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Keddy autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella
  Sixt autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella Thrifty autonvuokraus COVID-19:n aikana Auto Europella

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta terveyden ja hyvinvointilaitokselta

  Maailman terveysjärjestön neuvoja kansalaisille