Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  THRIFTY AUTOVUOKRAAMO COVID-19 AIKANA

  • 8.8
  • 8.8
  • 9.3
  • 9.3
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  July 20
  We filled the tank 5km before returning the car. The gentleman at return checked the car and...
  February 12
  Helppoa vuokrausta
  February 04
  Auto ei ollut toivottu erooppalainen, Nissan juke ei ole ollenkaan sopiva Madeiralle. Huono näkyvyys eteenpäin varsinki mäkisessä maastossa. 1 vaihde ei jaksanut Madeiran mäkiä ilman rajua kaasutusta. Katevaraus vieläkin...
  Lue lisää

  Terveys- ja turvallisuustoimenpiteet autonvuokraukselle Thriftyn kanssa COVID-19:n aikana

  Autonvuokraus Thrifty COVID-19:n aikanaThrifty autovuokraamo on yksi suurimmista autovuokraamoista maailmassa ja Hertz Corporationin tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Esterossa Floridan osavaltiossa.

  Thrifty Rent a Car System, Inc. perustettiin vuonna 1958 ja se on kasvanut tasaisesti vuosikymmenien aikana. Thrifty toimii nyt yritys- ja franchising-toimistoissa yli 4000 paikkakunnalla yhteistyössä emoyhtiön Hertzin ja sisaryrityksen Dollar Rent a Carin kanssa. Thrifty on yksi tunnetuimmista yrityksistä matkailualalla, joka sopii kustannustietoisiin liike- ja vapaa-ajanmatkustajiin Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Karibialla, Aasiassa ja Tyynellämerellä.

  Luotettavana Auto Europen kumppanina Thrifty tarjoaa parasta mahdollista palvelua myös näinä vaikeina aikoina. Ennen autonvuokrausta Thriftyllä COVID-19:n aikana, vuokra-autot puhdistetaan ammattimaisesti asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi. Varaa vuokra-auto Thriftyllä Auto Europen varausjärjestelmän kautta tai soita puhelinpalveluumme numeroon +358 942 720 607 erityistukea tai mitä tahansa kysymyksiä varten.

  Autonvuokraus Thrifty - Turvallisuustoimenpiteet asiakkaiden suojelemiseksi koronavirukselta

  Koska asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus on erittäin tärkeätä, Thriftyllä toteutettu useita uusia toimenpiteitä asiakkaittensa ja työntekijöiden turvallisuuden parantamiseksi. Nämä toimenpiteet toteutetaan kaikkialla, ja ei ole väliä, haluatko vuokrata auton lentokentältä tai toimistosta kaupungissa. Thriftyllä keskitytään tarjoamaan asiakkaille rahojen vastineeksi ehdottomasti paras auto unohtamatta kuitenkaan asiakkaiden turvallisuutta ja luottamusta.

  Thrifty on koronaviruksen tarkka tarkkailija ja seuraa hallituksen ja terveysviranomaisten tiukkoja vaatimuksia. Tämä varmistaa, että asiakkaat, työntekijät ja sivuliikkeet, joissa he toimivat, ovat suojattuja.

  Huomaa myös, että Thrifty jatkaa korkeiden turvallisuus- ja siivousstandardiensa ylläpitämistä. Autonvuokraus Thriftyllä COVID-19:n aikana on mukautettu ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä vähentääkseen bakteereiden leviämistä Thriftyn tiloissa ja itse ajoneuvoissa. Ajoneuvot puhdistetaan myös tiukalla, monivaiheisella puhdistusprosessilla ennen jokaista vuokrausta.

  Puhdistustoimenpiteet ja -menettelyt Thriftyllä

  • Kaikkialla maailmassa Thrifty on parantanut puhdistusmenetelmiä toimistoissaan ja kuljetusajoneuvoissa, muun muassa käyttämällä hyväksyttyä desinfiointiainetta puhdistaakseen ajoittain usein kosketettuja pintoja, kuten ovenkahvat, tiskit, kioskit ja muut kovat pinnat.
  • Thrifty on lisännyt alkoholipitoisten käsidesinfiointiaineiden määrää ja muistuttaa työntekijöitä ryhtymään tärkeisiin hygieniatoimenpiteisiin, kuten pesemään kätensä usein ja pysymään kotona sairaana.
  • Ajoneuvot käyvät läpi parannetun puhdistusprosessin, joka sisältää tärkeimmät alueet, kuten ovenkahvat, ohjauspyörä, kojelauta, konsoli, istuimet jne.