Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ALGHERO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Alghero - Löydä täydellinen autosi

  Ihastuttava satamakaupunki Alghero on erinomainen lomakohde Sardinian saaren luoteisosassa. Algherossa on keskiaikainen keskusta, henkeäsalpaavan upeat rannat, jännittäviä luolia ja herkullinen paikallinen keittiö. Vanhassa keskustassa on lukuisia huomattavia monumentteja, jotka kertovat kaupungin katalanialaisista juurista kuten esimerkiksi Cattedrale di Santa Maria eli Algheron tuomiokirkko, jota on rakennettu vuodesta 1570 lähtien. Tee veneretki Neptunuksen luolaan, jonka pitkät onkalot johtavat stalagmiittien saattelemana syvälle kallion uumeniin. Vuokraa auto Algherostaja tee automatka Coral Riviera-rannikkoa pitkin, niin pääset ihailemaan kauniita, kirkasvetisiä rantoja ja mahtavia koralliriuttoja, jotka ovat kuin luotu sukeltajille. Capo Caccia on myös näkemisen arvoinen ainutlaatuisine lintuineen ja kasveineeen. Kun ajat kauemmaksi pohjoiseen, voit käydä myös jylhien kallioiden suojaamassa Porto Conto-poukamassa. Tutustuthan myös vuokra-autotarjouksiimme Roomassa tai esimerkiksi Venetsian autovuokraamoissa, jos seuraava lomasi suuntautuu pohjoiseen Italiaan.

  Car rental Alghero

  Autovuokraamot ympäri Italiaa ja myös Italian saarilla ovat kumppaneitamme. Algherosta löytyvät muun muassa seuraavat nouto-osoitteet:

  • Autovuokraamo Alghero airport
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-23:00
  • Autonvuokraus Alghero kaupunkitoimisto, Via Iv Novembre, 22
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 09:00-13:00 ja 15:30-19:00
   lauantai 09:00-13:00
   kiinni sunnuntaisin
  • ja monia muita autovuokraamoja Algherossa

  Car hire Alghero

  Luethan Algheron autonvuokrauksen vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti. Säännöt näet jokaisen auton kohdalla, kun teet nettivarausta. Me lähetämme sinulle myös varausvahvistuksen sähköpostitse ja näet säännöt uudelleen myös siitä. Halvat autovuokraamot Algherossa mutta myös ympäri maapalloa tarjoavat Auto Europen vuokra-autoja. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vanhojen vaurioiden varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle. Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Alghero