Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ALICANTE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Alicante parhailla hinnoilla

  Autonvuokraus aurinkoisessa Alicantessa. Alicantella, valon kaupungilla, on loistavan lomakohteen maine. Costa Blancalla sijaitsevalla kaupungilla onkin hulppeat hiekkarannat, suurenmoinen ilmasto ja miellyttävä ilmapiiri. Kulinaristit ilahtuvat varmasti espanjalaisen ja arabialaisen keittiön yhdistelmästä, jossa vielä maistuu selvästi ripaus maurilaista perinnettä. Taiteen ystävien kannattaa suunnata Casa de la Asegurada-taidemuseoon. Auto Europe tarjoaa Alicantessa useita noutopisteitä ja suuren autovalikoiman, joten löydät varmasti sopivan vuokra-auton ja parhaat hinnat unohtumattomalle lomallesi. Vuokra-auto löytyy useimmiten suoraan lentokentän terminaalista tai itse valitsemastasi keskustatoimistosta. Käy myös vuokra-autolla Malagassa tai vaikka naapurimaassa Ranskassa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Alicante. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Alicante Airport Lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-00:00 ja 00:00-02:00
  • Autovuokraamo Alicante Rautatieasema Alicante Avenida Salamanca S / N
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:30-14:00 ja 14:00-16:00
   lauantai 09:00-13:00
   kiinni sunnuntaisin
  • Autovuokraamo Alicante Kaupunkitoimisto Bono Guarner 2
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 09:00-13:30 ja 16:30-19:30
   lauantai 09:00-14:00
   kiinni sunnuntaisin

  Vuokra-auto Alicante - ohjeita

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Alicante. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Espanjassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Onnistu matkassasi ja kerää monia hyviä muistoja kiertomatkaltasi Kataloniassa ja Valenciassa.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Alicante