Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO ATEENA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Ateena Auto Europen kanssa

  Ateenan sanotaan olevan Kreikan esanssi. Kaupungista löytyykin ikiaikaisia monumentteja kuten muun muassa loistelias linnavuori Akropolis, muinaisen kreikkalaisen sivilisaation ikoni sekä Parthenonin temppeli ja Nikelle eli voiton jumalattarelle omistettu pieni temppeli. Akropolis-museosta löydät hienon kokoelman menneiden kulttuurien mestariteoksia. Varaa vuokra-auto Ateenasta ja tee iltaretki Sounioniin Poseidonin temppelille, niin voit seurata, kuinka temppelin pylväät vaihtavat väriään auringon laskiessa upeasti Aigeianmereen. Vuokra-autolla pääset kätevästi myös Apollon temppelille sekä luonnonkauniille muinaiselle Delphin pyhälle oraakkelialueelle. Vuokra-auto vie sinut päiväretkille esimerkiksi myös Rafinaan ja Peloponnesiin. Muista myös tarjouksemme vuokra-autoista Haniassa tai muualla Kreetalla. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Ateena. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Ateena Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-21:00
  • Autovuokraamo Kaupunkitoimisto Spirou Patsi 58 - 60. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-21:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Ateena. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Ateena