Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO BELGIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Belgia - Löydä täydellinen autosi

  Kun ajat belgialaisissa kaupungeissa, saattaa välillä tuntua siltä, että olisit palannut ajassa vuosisatoja taaksepäin. Belgiassa on kolme virallista kieltä ja jokaisella alueella on omat perinteensä ja nähtävyytensä. Taiteen ystävät haluavat varmasti ihailla vanhojen flaamilaisten mestarimaalareiden töitä, joten kierros kannattaa aloittaa vuokra-autolla Brysselin upeista museokokoelmista, ajaa sieltä Gentin keskiaikaiseen kaupunkiin näkemään Jan van Eyckin kuuluisan Polyptychonin St. Bavon katedraalissa ja lopuksi viehättävään pieneen Bryggeen täynnä mestariteoksia. Aja myös Rue Roturen yöelämään Liegen kaupunkiin ja ihailemaan Ardennesin linnoja päiväsaikaan. Muista kokeilla kuuluisia belgialaisia ranskanperunoita, olutta ja suklaata. Käy myös vuokra-autolla Hollannissa tai muissa naapurimaissa. Ettei lomalla satu yllätyksiä, Auto Europe on kerännyt maakohtaista tietoa Belgiasta, että voit valmistautua matkaa varten jo etukäteen. Alla lisätietoja edullisesta autonvuokrauksesta Belgiassa. Meiltä myös omavastuun hyvityspalvelu, erinomainen asiakaspalvelu ja hinta-laatu-suhde.

  Vuokra-auton vuokrausohjeet

  Vuokra-auton kuljettajan vähimmäisikä Belgiassa on vähintään 21 vuotta (joka tosin saattaa vaihdella vuokra-auton kokoluokkien mukaan). Kuljettajilla tulee olla vähintään 1 vuoden voimassa ollut ajokortti. Paikallinen autovuokraamo Belgiassa saattaa myös veloittaa alle 26-vuotiailta kuljettajilta paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksun. Lisätietoja saat tutustumalla varausvahvistuksessa oleviin vuokraussääntöihin tai ottamalla meihin yhteyttä. Suosittelemme, että otat mukaan myös kansainvälisen ajokortin.

  Matkustus muihin maihin

  Vuokra-autolla ajo ei ole sallittu seuraaviin maihin: Albania, Bosnia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Tsekin tasavalta, Kroatia, Kreikka, Unkari, Latvia, Liettua, Makedonia, Montenegro, Puola, Venäjä, Slovakia, Slovenia, Turkki, Ukraina sekä entisen Jugoslavian alue. Myös matkustus Afrikkaan sekä saarille on kielletty.

  Nopeusrajoitukset Belgia

  • Taajamissa: 50 km/h
  • Moottoriliikenneteillä: 90 km/h
  • Moottoriteillä: 120 km/h

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Belgia