Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO BERGAMO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Bergamo - Taatut parhaat hinnat

  Bergamo jakautuu kahteen yksilölliseen kaupunginosaan ja tarjoaa näin ainutlaatuisen yhdistelmän keskiaikaista charmia ja energistä ilmapiiriä. Kävele Piazza Vecchiaa pitkin ja ihaile vaikuttavia renessanssiajan rakennuksia kuten Palazzo della Regione, joka on suurenmoinen kaupungintalo seinäfreskoineen. Vieraile myös tuomiokirkossa Duomo, jossa on upea marmorinen julkisivu. Olipa mielessäsi aurinkoloma tai liikematka Bergamoon, kannattaa joka tapauksessa varata vuokra-auto ja nauttia joustavuudesta. Vuokraa auto, niin pääset joustavasti jännittäviin paikkoihin. Näe myös vuokra-autolla Milano ja muita huippukohteita. Jos seuraava matkasi suuntautuu esimerkiksi naapurimaahan, voit tutustua tarjouksiimme tästä: Car rental Zürich. Bergamossa tarjoamme muun muassa seuraavat suositut nouto-osoitteet:

  • Autovuokraamo Bergamo airport
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-00:00 ja 00:00-00:30
  • Autovuokraamo Bergamo kaupunkitoimisto, Viale Giulio Cesare 22
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:30-12:30 ja 14:30-18:30
   lauantai 09:00-12:00
   kiinni sunnuntaisin
  • ja monet muut autovuokraamot Bergamossa

  Car hire Bergamo

  Meiltä myös omavastuun hyvitys Bergamon vuokra-autoihin, kun vain muistat varata sen etukäteen. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle. Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan.

  Rent a car Bergamo

  Halvat vuokra-autot Bergamossa tarjoaa Auto Europe. Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Olemme avoinna kaikkina viikonpäivinä, myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Bergamo