Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO BERLIINI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Berliini - Löydä täydellinen autosi

  Saksan sydän Berliini on kuuluisa suurenmoisista julkisista rakennuksistaan, upeista museoistaan ja teattereistaan, trendikkäistä ravintoloistaan, pubikulttuuristaan ja riehakkaasta yöelämästään. Vaikka muuri onkin purettu, kaupunki on silti edelleen jakautunut kahteen osaan: Varakkaampi Länsi-Berliini erottuu selkeästi nuhruisemmasta Itä-Berliinistä. Saksan suosituimmassa turistikohteessa yöpyy vuosittain noin 13 miljoonaa matkustajaa. Berliini on kiehtova paikka ympäri vuoden, suurin osa matkailijoista saapuu kaupunkiin touko- ja syyskuun välillä nauttimaan kesästä. Väenpaljoudesta huolimatta Berliini on viihtyisä paikka myös kesäisin varsinkin lukuisien ulkoilmatapahtumien johdosta. Näe myös esimerkiksi Hampuri vuokra-autolla. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Berliini. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Berlin Lentokenttä Tegel. Aukioloajat: maanantai-lauantai 07:00-23:15, sunnuntai 08:00-23:00
  • Autovuokraamo Berliini Rautatieasema, Europaplatz 1, Ground Floor. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-22:00, lauantai 08:00-20:00, sunnuntai 09:00-19:00
  • Autovuokraamo Berliini Kaupunkitoimisto 43 Budapester Strasse. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai koko päivän

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Berliini. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Saksassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.