Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO BRYSSEL

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Bryssel Auto Europen kanssa

  Kaunis Bryssel on kuuluisa arkkitehtuuristaan. Kaupungissa onkin lukuisia näkemisen arvoisia rakennuksia ja patsaita kuten vaikuttava suurtori Grand Place, joka luetaan Unescon maailmanperintökohteisiin, goottilaistyylinen kaupungintalo sekä St.Michael-kirkko ja Gudatan katedraali. Myös Laken linna suurine kasvihuoneineen on suosittu kohde. Välimatkat taittuvat helpoiten vuokra-autolla Brysselistä. Näe myös Royal Palace ja Brysselin symboli Mannequin Pis, pieni pronssipoika. Brysselin kulinaristinen maailma tarjoaa erityisesti erinomaisia jälkiruokia kuten kuuluisia vohveleita ja pehmeää suklaata mutta myös ranskanperunoita ja useita erilaisia olutlajeja. Brysselissä ei herkulliset elämykset ainakaan lopu kesken. Kannattaa varata vuokra-auto Brysselistä ja vierailla myös lähiseudun kaupungeissa kuten Chaleroi, Antwerpen sekä Amsterdam naapurimaassa Hollannissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Bryssel. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autonvuokraus Bryssel Lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:30-13:30
  • Autovuokraamo Bryssel Rautatieasema Gare Du Midi, Tgv Eurostar
   Aukioloajat: maanantai-torstai 07:30-22:00 perjantai 07:30-21:00
   lauantai 08:00-14:00 sunnuntai 06:00-21:00
  • Autovuokraamo Bryssel Kaupunkitoimisto Excelsiorlaan 20
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:00-17:00
   kiinni lauantai-sunnuntai

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Bryssel. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Belgiassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Bryssel