Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO BUDAPEST

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Budapest parhailla hinnoilla

  Unkarin pääkaupungissa Budapestissa aika vierähtää kuin huomaamatta ihaillessa toinen toistaan mahtavampia rakennuksia. Vieraile Kansallismuseossa, taidegalleriassa, St. Stephen-basilikassa tai rentoudu kaupungin puistossa. Käy kävelyllä Tonavan rannalla ja nauti lomastasi kylpylässä. Tee tutkimusmatka luoliin ja kauniille maaseudulle. Budapestissa riittää hotelleja, baareja, klubeja ja tapahtumia jokaiseen makuun. Kannattaa varata vuokra-auto ja tehdä päiväretkiä Unkarin metsiin, kylpylöihin, linnoille, raunioille, katedraaleihin ja kirkkoihin. Vuokra-autolla matka taittuu kätevästi esimerkiksi mielenkiintoiseen etnografiseen ulkoilmamuseoon Skanzeniin, ihmeitä täynnä olevaan kansallispuistoon nimeltä Duna-Drava. Vieraile myös vuokra-autolla Wienissä ja tai Slovenian Ljubljanassa tai muissa lähikaupungeissa. Muistathan kysyä meiltä erityisluvan muihin maihin ajamiseen jo auton varaushetkellä. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Budapest. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Budapest Ferihegy Lentokenttä
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-20:00
  • Autovuokraamo Kaupunkitoimisto Vaci Ut 141 (2. kerros)
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:00-19:00
   lauantai-sunnuntai 08:00-18:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Budapest. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.