Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO CATANIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Catania - Löydä täydellinen autosi

  Kuuluisa tulivuori Etna sijaitsee vain 30 kilomerin päässä Cataniasta Sisilian itärannikolla. Itse kaupunki on rakennettu barokkityyliin. Olipa mielessäsi aurinkoloma tai liikematka Cataniaan, kannattaa joka tapauksessa varata vuokra-auto ja nauttia joustavuudesta. Vuokra-auto vie sinut joustavasti jännittäviin paikkoihin. Aja vaikka saaren halki Palermoon. Meiltä myös esimerkiksi tarjouksia vuokra-autoista Teneriffalla ja kaikissa muissa suosituissa lomakohteissa Espanjassa sekä ympäri maailmaa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Catania. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Catania Fontanarossa Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 08:00-23:50
  • Autovuokraamo Catania Kaupunkitoimisto Via Guido Gozzano 53. Aukioloajat: maanantai-perjantai 08:30-12:50 ja 16:00-18:50, lauantai 09:00-11:50, kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Catania. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.