Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO HANIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Hania - Taatut parhaat hinnat

  Hania sijaitsee Kreetan kauniin saaren pohjoisosassa. Ihastuttavasta kaupungista löytyy useita vanhoja rakennuksia, museoita, baareja ja shoppailumahdollisuuksia. Kaupunki on kuuluisa majakastaan ja upeasta venetsialaisesta satamastaan. Lähes 100 vuotta vanha kauppahalli on myös tutustumisen arvoinen kohde. Hanian hiekkarannat kutsuvat vilvoittelemaan kesähelteellä. Kannattaa varata vuokra-auto ja kiertää koko Kreetan aurinkoinen saari. Kreetalla ja koko Kreikalla on takanaan erittäin rikas ja monivivahteinen historia, jonka ikiaikaiset muistomerkit ovat monissa paikoissa säilyneet hyvin tähän päivään saakka. Muista myös tarjouksemme vuokra-autoista Italiassa ja monissa muissa suosituissa lomamaissa kuten Portugalissa. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Hania. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Hania. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Hania