Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO CHICAGO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Chicago - Taatut parhaat hinnat

  Chicago rajoittuu idässä Lake Michigan-järveen, joka on samalla maailman viidenneksi suurin makean veden varasto. Rannikkoa koristavat yli kymmenen kilometrin matkalla puistot, puhtaat rannat sekä pyöräily- ja vaellusreitit. Kaunis ympäristö soveltuu mainiosti myös päiväretkiin vuokra-autolla. Autovuokraamo Chicagossa on luotettava yhteistyökumppanimme.

  Järven lukuisista pienistä satamista voit lähteä veneretkelle tai käydä vaikka ravintolaveneessä syömässä. Järven tunnetuin pysähtymispaikka on todennäköisesti Navy Pier, jossa voit syödä, shoppailla, kunnella live-musiikkia täysin ulkoilmassa. Chicagon tärkein nähtävyys on Millennium Park ja sen ulkoilma-paviljonki, jossa järjestetään konsertteja. Puistosta löytyy myös lukuisia suihkulähteitä ja veistoksia. Jos matkalle on lähdössä enemmän lomalaisia, meiltä löydät myös minivanit eli pikkubussit Chicagosta. Jos haluat vierailla vuokra-autolla Kanadan puolella, ilmoitathan matkasta meille jo auton varaushetkellä. Tutustu myös tarjouksiimme vuokra-autoista esimerkiksi Mexico Cityn autovuokraamoissa.

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet lomamatkalle noutamaan vuokra-autoa Chicagosta. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Chicagossa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä USA:ssa. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi Chicagon lomamatkalle, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan Chicagon autonvuokrauksen vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus Chicagossa on meille hyvin tärkeää.