Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO DUBLIN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Dublin - Löydä täydellinen autosi

  Dublin in eloisa kaupunki, jonka tunnusmerkkejä ovat kukkulaiset maisemat, lukuisat musiikkitapahtumat sekä kertomukset haltijoista ja noidista. Vuokraa auto Dublinista ja aloita kierros ensin vaikka itse kaupungista ja aja aina kauemmaksi naapurikuntiin ja maaseudulle. Liffey-joen vartta pääset näkemään esimerkiksi James Joycen vanhan kantapaikan. Voit pysähtyä matkan varrella Trinity Collegessa ja käydä katsomassa keskiajalta peräisin olevaa Kellsin kirjaa tai poseerata valokuvassa Molly Malonen kanssa. Dublinissa ja lähiseudulla riittää nähtävää, joten autonvuokraus Irlannin matkalle kannattaa joka tapauksessa. Tutustuthan myös tarjouksiimme vuokra-autoista Lontoossa ja Skotlannin Edinburghin autovuokraamoissa sekä monissa muissa huippukohteissa. Lähde viettämään aikaa myös golfkenttien kiertomatkalle. Dublinista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Dublin airport
   Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 06:00-23:00
  • Autovuokraamo kaupunkitoimisto Haddington Road 2
   Aukioloajat: maanantai-perjantai 09:00-18:30 lauantai 08:00-16:00 sunnuntai 09:00-13:00
  • ja monia muita autovuokraamoja Dublinissa.

  Rent a car Dublin

  Otathan joka tapauksessa matkalle mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostetun varausvahvistuksesi eli voucherin, sillä paikallinen autovuokraamo vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti jo ennen Dublinin lomamatkalle lähtöä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, sinun täytyisi tutkia se tarkkaan mahdollisten vaurioiden varalta ja ilmoittaa näistä autovuokraamolle jo ennen kuin lähdet ajamaan. Vaadithan kopion auton kuntoraportista ja säilytät sen itselläsi matkan jälkeenkin. Näin voit välttää sen, että sinua mahdollisesti laskutetaan jälkikäteen edellisten asiakkaiden aiheuttamista vaurioista.

  Car hire Dublin

  Halvat vuokra-autot ympäri maapalloa ja täysin suomenkieliset varausohjeet tarjoaa sinulle Auto Europe. Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme.

  Käytännöllisiä linkejä

  Turisti-info Dublin