Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO DUBROVNIK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Dubrovnik - Varaa ja säästä

  Adrianmeren rannikolla vallitsee miellyttävän leuto välimerellinen ilmasto. Vuokra-auto vie sinut halki upean Kroatian myös Splitiin tai Zagrebiin. Näe lisäksi vuokra-autolla Ljubljana Sloveniassa tai muita naapurimaita. Jos ajat vuokra-autolla Kroatian ulkopuolelle, ilmoitathan matkasta meille jo auton varaushetkellä. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Dubrovnik. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Dubrovnik Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 07:00-21:00
  • Autovuokraamo Dubrovnik Kaupunkitoimisto Kardinala Stepinca 32. Aukioloajat: maanantai-lauantai 08:00-20:00, sunnuntai 08:00-12:00

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Dubrovnik. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Dubrovnikissa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa suoraan palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus Dubrovnikissa on meille hyvin tärkeää.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Dubrovnik