Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTONVUOKAAMO DÜSSELDORF

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autovuokraamo Düsseldorf - Taatut parhaat hinnat

  Reinin joen rannalla sijaitseva Düsseldorf on Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääkaupunki ja se tunnetaan muuan muassa messuistaan sekä muotitapahtumistaan. Kannattaa vierailla ainakin Kunst Palast-museossa, Goethe-museossa tai Elokuvamuseossa. Kaupungin suosituin museo on kuitenkin Aquazoo-Löbbecke Museum, joka toimii samalla eläintarhana. Kaunis Benrath-linna kutsuu kävelylle vehreään linnanpuistoon. Lisäksi kaupungista löytyy useita ravintoloita, baareja, elokuvateattereita sekä taidegallerioita. Kannattaa varata vuokra-auto ja tehdä retki esimerkiksi lähistön keskiaikaisille linnoituksille tai Neanderthalin laaksoon ja museoon. Näe myös vuokra-autolla Frankfurt ja muita lähiseudun kohteita tai aja Amsterdamiin saakka Hollantiin. Auto Europen asiakkaat liikkuvat joustavasti, sillä yhteistyökumppanimme kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz tarjoavat laajan valikoiman noutoasemia kohteessa Düsseldorf. Kaupungista löytyvät muun muassa seuraavat suositut noutopisteet:

  • Autovuokraamo Düsseldorf Lentokenttä. Aukioloajat: maanantai-perjantai 06:15-23:30, lauantai-sunnuntai 06:30-23:00
  • Autovuokraamo Rautatieasema Düsseldorf Konrad Adenauer Platz 11. Aukioloajat: sunnuntai 09:00-23:00, maanantai-perjantai 07:00-20:00, lauantai 08:00-13:00
  • Autovuokraamo Kaupunkitoimisto 26 Berliner Allee. Aukioloajat: maanantai-perjantai 07:30-18:00 lauantai 08:00-12:00 kiinni sunnuntaisin

  Ohjeita vuokra-auton käyttöön

  Huomioithan seuraavat tärkeät seikat, ennen kuin lähdet noutamaan vuokra-autoa kohteesta Düsseldorf. Ota mukaan ajokorttisi, henkilöllisyystodistuksesi ja tulostettu varausvahvistuksesi, sillä paikallinen autovuokraamo Saksassa vaatii sinua esittämään ne noutohetkellä. Tarvitset ehdottomasti myös sinun omalla nimelläsi olevan kansainvälisen luottokortin turvatakuun jäädytystä varten paikan päällä. Ennen kuin otat vuokra-auton käyttöösi, tutkithan sen tarkkaan mahdollisten vaurioiden (kuten naarmujen) varalta ja ilmoitat näistä välittömästi autovuokraamolle.

  Luethan vuokraussäännöt läpi erittäin huolellisesti.

  Jos tarvitset lisätietoja autonvuokrauksesta tai sinulle tulee kysyttävää paikan päällä, voit mielellään soittaa palvelunumeroomme. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä onnistunut autonvuokraus on meille hyvin tärkeää.